Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz napjainkban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz napjainkban a "Doktor a doktorral, külügyminiszter a külügyminiszterrel" mondás?

Figyelt kérdés

Az elképzelhetetlen,hogy egy ügyvédnek takarítónő legyen a felesége? Vagy épp egy doktornőnek pl.: kőműves legyen a férje?

Nektek mennyire fontos a hasonló egzisztencia egy kapcsolatban?

2017. jan. 10. 06:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
10.: a férfi is tud a babára vigyázni, ő is nyugodtan otthon maradhat...ja, hogy neki viszont kell a karrier, de a nő áldozzon be 5-7 év felsőfokú tanulmányt a babázásra! Te tényleg inkább egy bolti eladót vegyél el, aztán tartsd el élete végéig.
2017. jan. 10. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
47%

23F

El sem hiszem,hogy jogász leszel...

Főállású anyaság és a 3 évig otthon van az anya vagy valaki nem ugyanazt jelenti!

"Főállású anya" az,aki gyermeknevelési támogatásban részesül (gyet),szintén nem egy egetverő összeg a legkisebb gyermek azt hiszem 8 éves koráig jár és lehet valaki "főálláső anya".

A mai világba ez nem nagy karrier! És igen,az életben bármi megtórténhet pl.te nagy családfenntartó meghalhatsz idő előtt. Aztán ottmarad ez a kis péklány a főállású anyaságijával munkaviszony,tapasztalat,szakképzettség nélkül...

2017. jan. 10. 09:21
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
12.: ki lesz jogász? Én biztos nem, ahhoz nincs gyomrom :D
2017. jan. 10. 09:23
 14/26 anonim ***** válasza:
28%
Erről beszéltem, nem fogok vitatkozni, ezt lehet pont veled játszottam le anno, nem érdekel, nem fogom ismét. Te nem értesz meg, elfogadom, de ettől még nem szidom se a gondolkodásodat se semmidet, és nem mondom meg, hogy kihez menj hozzá. Nem egymást keressük, kész. Van egyébként olyan jogász lány ismerősöm, aki szín ötös, de igenis otthon szeretne maradni, ezért is mondtam, hogy nem általánosítok. Te nem maradnál otthon, máshogy gondolkodsz, oké, elfogadom. Nem ezt a gondolkodásmódot képviselem, de ettől még nem vagyok hímsoviniszta.
2017. jan. 10. 09:23
 15/26 anonim ***** válasza:
61%
14.: egészségetekre, tényleg nem egymást keressük. Szerencsére a párom nem hímsoviniszta
2017. jan. 10. 09:24
 16/26 anonim ***** válasza:
52%
Tudom, hogy a főállású anya nem azt jelenti, ahogy fogalmaztam, csak rávilágítani akartam ezzel a dologgal arra a három évre, lehet rossz volt a szövegkörnyezet, sőt biztos, elnézést.
2017. jan. 10. 09:25
 17/26 anonim ***** válasza:
68%
13! Tanulj meg olvasni. A 12 komment a 23F 77% nak ment,nem neked! Bár,lehet magadat szórakoztatod itt,ki tudja!
2017. jan. 10. 09:26
 18/26 anonim ***** válasza:
13.: inkább dolgozz, ne itt lógj, így hogy teremted meg a nőd eltartásához a pénzt? :D
2017. jan. 10. 09:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Ilyen "mondás" nincs.
2017. jan. 10. 12:01
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

A #4-essel nem ertek egyet. Szinten jogasz vagyok, anyam pl foiskolai tanar es tobbet keres, mint egy jogasz. Szoval, eleg nagy altalanositas azt mondani, h a jogaszok lenezik a tobbi ertelmisegit, csak azert, m nem keresnek jol. Ez hulyeseg, m egy tanar is kereshet jobban, mint egy jogasz.

Ha igaz is a mondas, akkor azert igaz, m hasonlo az eletvitel. Orvosoknal nagyon gyakran egymas kozott hazasodnak a rendszertelen muszakok es idobeosztas miatt. Ugyanez van a jogaszoknal is, h pl egyutt nyitnak ugyvedi irodat stb.

A masik ok azert lehet, m ezekhez a szakmakhoz hosszu egyetemi eveket kell egyutt eltolteni es sokan az egyetemen jonnek ossze es kesobb ezekbol a kapcsolatokbol lesz a hazassag.

2017. jan. 10. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!