Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés szempontjából a kettő közül kinek van nagyobb esélye: egy alacsonyabb (168-172), de jóképű, vagy egy magas, de kicsivel átlag alatti (vagy átlag szürke) arcú pasinak?
Sokszor olvastam, hogy a csajoknak fontos, hogy helyes legyen az illető pasi és gondolom a jóképű jelzőt sem elsősorban a méretes felsőtestre, hanem az arcra értik, de az is igaz, hogy a csajok jelentős része például nem is ismerkedik bizonyos magasság alatt (175/180) még akkor sem ha ő jóval alacsonyabb. Többször láttam már alacsony, de jóképű pasit, illetve olyan srácot, aki magas/jó felépítésű, de nem éppen vonzó az arca. Ilyenkor a nők fejében a vizualitás vagy inkább a szexuális vonzalom kerekedik felül? Szigorúan a kettő közül melyik fajta pasi lenne vonzóbb egy átlagos csajnak (aki se nem csúnya, se nem dögös, csak szimplán nőiesen vonzó)?
Tudom így kép alapján nagyon nehéz és amúgy is elég szubjektív, de képzeljétek el ezt a két különböző arcot és annak tudatában válaszoljatok.
#12 Ne legyél ennyire naiv! A nők szerint mindenki helyes es jo pasi, itt aki nem talal part magának, mind azt írja a lanyok szerint o helyes. De megsincs barátnője, vagyis igazából nem az.
Mivel az ismerkedés leginkabb attolodott a digitális világba, igy egy jóképű fénykép ezerszer többet számít mint a magasság.
Kérdező! A magas kevésbé jóképűnek van esélye! Hidd el,ez tapasztalat! Ha 165cm valaki, hiába akár Alain Delon képű,a kutyának nem kell,mert a nők nem veszik emberszámba!! Nem tekintenek rá férfiként,komoly partnerként!
Ezek kemény szavak,de sajnos ilyen az élet és ilyen a nők értékszemlélete!Szégyen ez a nőkre nézve!
Egyértelmű hogy a magas.
Hiába próbálkozna nálam egy 170-es, kigyúrt, komplexusos de jóképű pasas, akkor is inkább a 210-est választanám, mert jobban megtud védeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!