Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék olyan nőcsábászokkal megismerkedni, beszélgetni, akik anyagilag nem állnak túl jól?
Már régóta szeretnék megtanulni csajozni, de a legközelebbi lehetőség a PUA lenne, ahol 50-100 ezret kéne befizetni ilyen alap "képzésekre". Akinek ennyi pénze van ilyen célra az nem túl szegény.
Nem vagyok éhenkórász, ne értsetek félre, de itt azt hirdetik, hogy a csajozáshoz nem kell pénz. Én ezt úgy értelmezem, hogy a szüleimmel élek és keresek havi 80-120 ezer forintot, akkor ezen a szinten már bennem van a hiba, ha nem vagyok népszerű a nők körében és én rontok el valamit.
Például? Sport nem ér, mert az inkább elszigeteli az embereket igaz csoportban, de egy focibúza a végére semmi mást nem tud csinálni csak hősködni a "nyóúcvakettedik percbe mijjent fejeeeettem" stílusban. Inkább önimádó szarok lesznek semmint magabitosak.
Legalábbis anno a suliban ilyenek voltak a "nagy focisok". Kb. a többi focison kívül mindenki rühellte őket. És nem irigységből.
Akkor nézd meg Dzsudzsàk Balàzst,Christiano Ronaldot.
Vagy testépítôk közül Lazar Angelovt milyen nõk követik vagy nézd meg az izmos pasikat milyen nôkkel mozognak.
Piacgazdaság? Ennek mi köze ehhez?
Én a #7 alatt nagyon nem ilyesmire gondoltam, hanem a sima randik világára. Régen olyanok voltak mint amiket írtam #7 alatt. Most már ez "túl kevés" állítólag.
Akkor viszont mi kellene? Nem jó a régi, nem jó a PUA (az tényleg nem amúgy), nem jó az erőltetett, nem jó ha nem veszi komolyan a fickó, nem jó ha poénkodik végig, nem jó ha okoskodik, nem jó nem jó nem jó... Akkor mégis mi a jó?
Milliárdos mindkettő (de legalábbis Ronaldo biztos). Igazából a mellettük lépdelő nő inkább dísznek van, nem azért mert olyan jól elvannak meg a szerelem...
Ahogy ő sem Rondaldo belső szépsége miatt van vele... (Bár a külső miatt sem - külsőre a helyi tini cigányokra emlékeztet)
A tàrskeresés is húspiac lett,mint egy àllàsinterjú.
Mit tudsz felmutatni,milyen vonzó tulajdonsàgaid vannak,mitôl vagy az akit a nõ akarjon.
Erre gondoltam piacgazdasàg alatt.
Külsô és belsô jàtékod toppon kell lennie.
Akkor ez oda-vissza kellene hogy működjön... Vagyis a nőnek is fel kell mutatnia pár jó dolgot - és nem külsőleg csak.
Viszont ha igazad van akkor a világ megérdemelné már azt a vidám atomcsapást ami kiírtaná ezt az eltorzult fajt.
16: Oda-vissza azért nem működik, mert mindig lesznek olyan férfiak, akik ingyen is meghúznák a kangörcsük miatt még Falusi Mariannt, Lang Györgyit vagy Suzanne Boylet is, esetleg még ők vinnének fel egy üveg vörösbort a dugós "randira".
Ezért vannak elkapatva a nők, ezért tartják magukat sokra, mert még a legcsúnyább nő is talál magának
- szexre vállalhatóan jó pasit
- párkapcsolatra lúzer kis palotapincsit.
Az ügyes nő pedig ezt a kettőt kombinálja. Egy nagyon csúnya nő össze fog jönni egy ilyen informatikussal, aki majd elhalmozza őt virágokkal, vacsorákkal és mindennel: [link]
És Tinderen lehet, hogy fél óra helyett szüksége lesz 3-4 napra is, meg VIP tagságra, de végül horogra fog akadni egy sportos külsejű, jóképű srác, aki jól megdöngeti őt, akár ingyen is.
Ha a férfiak nem lennének ennyire lúzer palotapincsik, lenne bennük tartás, akkor a nők nem lennének ennyire elszállva maguktól és örülnének egy kis figyelemnek, kedvességnek is.
Látom mesteri címed van hasbarából, de azért próbáljuk meg.
Nem, nem erről van szó. Simán csak undorító az a faj ami mindent így fog fel mint amit írtál... Komolyan ekkora a torzulás? Manapság nincsenek már szerelmek, igazi egymásra találások, izgalmas várakozás randi előtt, hanem csakis a "piacgazdaság" meg "ár-érték elemzés meg ilyen baromságok?
Nagyon remélem hogy tévedsz. Bár elnézve a nyugati kultúrák folyamatos (méh) lassú lecsúszását...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!