Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni extrémebb kinézetű srácokkal? 20/l
Reménykedtem hogy súlyos születési illetve fejlődési rendellenességekre, akna okozta végtagcsonkulásra, vadállat által laharapott félarcúakra, autóbaleset miatti emberi roncsokra izgulsz de most csalódtam.
Akik neked kellenének csak kifelé extrémek belül komplexusos kis csecsszopó mind.
Egyetértek az előttem szólókkal.
Én el sem tudom képzelni, hogy valaha is külső alapján válasszak , vagy keressek párt magamnak. Vonzanak a kitetovált, piercinges, művész csajszik, akik baromi jól néznek ki, de most is mit kaptam az ilyenektől... Flegmaságot, érdektelenséget, megbízhatatlanságot.
Akki ilyen keménynek, és feltűnőnek akar látszani, az csak a belső érzelmi kavarodását próbálja álcázni vele, vagy épp megmutatni mindenkinek.
20 évesen megértem,hogy még így gondolkodsz...majd ha 30 leszel,akkor már nem fog érdekelni téged nagyon,hogy ki fültágítós és tetovált srác.
Én is voltam valaha Punksrác,ma már nem vagyok az,de csak azért,mert átmentem Metál irányzatba és közben felnőttem.
A fekete ruhákat persze imádom mai napig,de ez a fülbevalós félrenyírt haj korszakom elmúlt már. XD
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!