Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék új emberekkel megismerkedni, milyen helyeket javasoltok erre?
Figyelt kérdés
#new life
2016. szept. 26. 22:24
2/9 A kérdező kommentje:
24F Ez lemaradt, elnézést :)
2016. szept. 26. 22:26
3/9 anonim válasza:
Próbálj ki új hobbikat amik mondjuk társas programok, ilyen helyeken szerintem simán tudsz ismerkedni, ha párkapcsolati céllal esetleg nem is, de barátszerzés céljából mindenképp(a kérdésed nem egyértelmű, hogy milyen céllal ismerkednél)
5/9 A kérdező kommentje:
Haat, nincs baratnom jelenleg, igy nyilvan elobb utobb szeretnek. De baratkozni is szivesen baratkoznek.
Milyen tarsas programokra gondolsz ? :)
2016. szept. 26. 23:30
6/9 A kérdező kommentje:
Itt a gyakori, de ez igy olyan szemelytelen.
2016. szept. 26. 23:34
7/9 anonim válasza:
például a sport tökéletes lehetőség mivel a legtöbb sportot nem egyedül űzi az ember. kondi , foci , úszás, küzdősport ... hasonló érdeklődés jó alap új barátságokhoz és akár szerelmekhez is!
8/9 omba válasza:
Igen ez nagyon személytelen. Semmit nem is sejtek rólad, hogy javasolnék bármit is?
Ismerek egy csomó kört, zenei témákban, pár kiránduló csapatot, diák köröket.... de hát így elég nehéz bármi értelmeset.
9/9 anonim válasza:
Én régebben ajànlottam ilyen helyeket itt, de akkor leoltottak miatta, szóval most kihagynám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!