Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új emberekkel szeretném megismerkedni!?
Új emberekkel szeretnék megismerkedni, de nem tudom, hogy mégis hogyan. Az internetes társkeresőkben nem hiszek már abból kifolyólag se, hogy olyan igénytelenül és bénán vannak megcsinálva, és alig lehet találni egy rendesen kinéző embert. Ráadásul nem is az én korosztályombelieket szoktam az ilyen oldalakon látni (20/f). Értelmes, felnőtt, nyitott, őszinte, kalandvágyó srác vagyok, csak éppen a helyesírásom nagyon szar. Nem szerelmet, vagy sexpartnert keresek, csak ismerkedni akarok. De attól még mégiscsak fiú vagyok és jobban szeretem egy lány társaságát. Én ismerkedek simán Gyakorikérdések,hu-ról, de ha tudtok valami jó oldalt vagy tippet azt kommenteljétek.
Köszi.
Én számtalan emberhez odamegyek, de senki nem annyira vakmerő, hogy ismerkedjen egy idegennel.
Azok a lányok akik azt hiszik nem mehetnek oda egy fiuhoz ismerkedni azért mert lányok csak sajnálni tudom. Nincs abban a világon semmi gáz, hogy bátorvagy és valaki iránt szimpátiát érzel, és nem hagyod csak úgy elillanni az egész helyzetet. A különbség csak az, hogy ha lány vagy akkor 100% a siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!