Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az extrémebb, feltűnőbb stílusú lányoknak milyen férfiak tetszenek?
Hát én tele vagyok tetoválásokkal és piercingekkel, lehet ilyesmire gondoltál :D
Nekem nem a hozzám hasonlóak, inkább a visszafogottabbak, visszahúzódóbbak jönnek be.
Ha a párod pont olyan mint te az baromi unalmas, persze azért a nagyon éles eltérések sem jók.
Olyan nőm amúgy volt már, aki iszonyat feltűnően öltözködött. Sacc az utcán idegenek csak azért leszólították, hogy mi ez a ruha. És ő is ezt mondta, hogy nem szeretné, hogy én is olyan legyek mint ő, jó ez, hogy én meg totál minimál vagyok, tök mintátlan egyszínű póló, nadrág. De nem gondoltam, hogy a tetoválásoknál, piercingeknél is van ilyen...
Szerintem lehet bejössz nekik, csak ők is azt gondolják, hogy neked a másikon is az kell, hogy ugyanolyan legyen mint te :D ördögi kör.
Én teljesen átlagos nő vagyok, de nagyon tetszenek a tetovált emberek, persze csak akkor, ha igényes tetoválások vannak rajtuk, nem pedig semmitmondó nonfiguratív "unatkozomvarrjálrámvalamit" stílusúak.
Szeretem a vad, feltűnő férfiakat ... illetve szeretném, de úgy vettem észre, a magamfajta egyszerű nők társaságát nem keresik. Pedig, ha ilyen ember lenne mellettem, én is sokkal szívesebben festeném feltűnő színűre a hajam vagy megcsináltatnám a tetoválást, amit már jó pár éve megterveztem :-)
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!