Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen természetű férfi miért nem kelendő a nőknél?
Egyik kollégámról lenne szó, aki egy ideje egyedülálló, és nem értem, hogy miért. Kicsit hosszú lesz a leírás, úgy érzem, sorry előre is.
30 éves férfiről van szó, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot a munkahelyén és a társasági életben is, mindenki egyből a barátot látja benne. Bizonyos szintig megnyílik mindenki előtt, de van egy határ, ahonnan már csak nagyon kevés embert enged közel magához, mert sok csalódás érte az életben, ezért kis mértékben bizalmatlan. Viszont ha van barátnője, vagy látja a lányban a közös jövő lehetőségét, akkor azonnal kitárulkozik. Rendkívül pozitív természete van, elmondása szerint sosem a külsejével hódított, hanem ezzel a természettel, és van is benne valami, mert bár egyáltalán nem ronda, de nem is egy tipikus szakállas álomférfi, átlagosnak mondanám. Ha az embernek lelki gondjai vannak, meghallgatja, nem sablonos tanácsokat ad, bárki bizalommal fordul hozzá. Intelligens, sok mindenhez hozzászól, sok mindenről lehet vele beszélgetni. Kedves természete van, nem lehet felidegesíteni, higgadtan kezel mindent, és még egy bukó szava sem volt senkihez. Egyszerre humoros, és komoly is, mindig megtalálja a megfelelő hangnemet és stílust. Ha kapcsolatban van, akkor ugyanilyen, érdekli és foglalkozik a párjával, megtesz érte bármit, de nem papucsként, mert van benne tartás, hanem szerelemből és szeretetből. Sosem csalt meg senkit, sőt, nem rég egyik kolléganőnk rástartolt, és nemet mondott neki, mivel a nőnek van férje, és konkrétan kijelentette, hogy egy családot sem hajlandó tönkretenni. Ugyanez a helyzet az egy éjszakás kalandokkal, talán 1 volt neki összesen, de elzárkózik előle. Volt már sok kapcsolata, rövid és hosszú egyaránt, az utolsó 4,5 évig tartott neki, ahol ha jól tudom, már gyereket szeretett volna, de a csaj elhagyta. Azóta keresi újra az igazit, de nem találja, mert bár tök normális elvárásai vannak, rengeteg nő nem tudja még ezeket sem teljesíteni. Egy szerető társra vágyik csak, nem egy műanyag plázacicára.
Egyedül él a saját kis lakásában, főz, mos, takarít, és rendkívül jó süteményeket csinál, sokszor hoz be az irodába. Nagyon céltudatos, ha kitűz magának egy célt, addig hajt, amíg el nem éri, persze csak normális határokon belül. Nem fordul be a magánytól, pedig már 2 éve tart nála, feltalálja magát. Szeret a barátaival szórakozni, de nem jár bulikba, viszont annál jobban szeret utazni, és a természetben lenni.
Na de a lényeg: kevés nőnél próbálkozik, mert ahogy írtam, megválogatja kit enged közel magához. Viszont rendkívül jó szeme van ahhoz, hogy kit nem kellene leszólítania. Átlagos, csinos lányokhoz szokott odamenni, a múltkor pl egy aranyos lány fogta meg, akihez oda is ment, és bemutatkozott normálisan, elhívta valahova, pontosan nem tudom mit mondott neki. A válasz az volt, hogy mit képzel magáról, egy 170 centis pasi (mintha erről ő tehetne) ne akarjon tőle semmit. Szerintem nem ezt érdemelte, mert nem bunkón, vagy tapló módon közelített. Próbálkozott neten is, de ott általában nem kap választ.
A kérdésem igazából a következő lenne: Igaz, hogy ti nem ismeritek, de nagyon ritkán találkozom ilyen emberrel, aki ennyire jó természetű lenne, és nem értem, miért nem kell a nőknek. Naponta olvasom ezen az oldalon, hogy a nők ilyen pasiért könyörögnek, hogy elegük van a szexre hajtó, "menő", bunkó pasikból, amikor alkalmuk lenne rá, akkor mégse kell nekik. Ezért kérném a hölgyeket, magyarázzák már el, miért választják inkább a tirpák bunkót, ha más is lenne? Vagy miért kell utána azért sírni, hogy rosszat választottak? Mert egyszerűen nem értem. Olyan emberek kapnak lehetőséget kapcsolatra, akik egyáltalán nem érdemlik meg, mert nem foglalkoznak a társukkal, kihasználják őket, lenézik őket. Mások pedig csak az igazit keresik, sokáig eredménytelenül, esély nélkül.
Köszönöm előre is a válaszokat, és hogy elolvastátok.
42-es, te honnét tudod mindezt, áruld már el nekünk, én is szeretnék ilyen jó távdiagnoszta lenni!
Én azért nem találom akkor csődtömegnek a kérdezőt, mint a 42-es válaszoló. Vannak ilyen típusú emberek, mint a kérdező, a 42-esnek nem az esete, na bumm. Nem tudjuk miért visz sütit, lehet, hogy egy fondorlatos számító, de az is lehet, hogy a lényéből fakad. Szerintem nem kell ilyen elhamarkodottan ítélni.
"Kedves, simulékony, mindig tudja, mit kell mondani, konfliktuskerülő, csalódott a nőkben, mimóza lelkű, minden sorából süt hogy másokat hibáztat és nem érti miért nem kell senkinek sem."
Így látod te őt mint nő abból amit leírt. Úgy tűnik nekem, hogy ebből a felsorolásból a mimóza lelkűség az amit felhoztál mint negatív dolog, mert a többi tulajdonság nem mondható rossznak. Ezek szerint, ha ez az ember egy kicsit harsányabb, és a dolgokról keményebben vélekedő ember lenne akkor akár meg is felelhetne? Gondolom ez a mimózaság az ami nem teszi őt vonzóvá.
Kicsit meglepődtem, hogy ennyi válasz érkezett. Néhány sort kiragadnék, remélem nem lesz belőle kisregény a végére.
#11 írta, hogy mimóza, ha megütik összep*sálja magát, puhap*csű, béta stb. Nem tudom, hogy neked ez pontosan honnan jött le a leírásból, de nagyon eltévedtél barátom. :) Valóban, a magassága miatt sokan gondolják róla ezt látatlanban, mint mondjuk ennél a kérdésnél is kiderült. Ennek ellenére rendszeresen jár edzeni évek óta, 1 éve hagyta abba a kickboxot. Lehet, hogy alacsony, de arányos alkatú. Nem egy szálkás szétgyúrt emberre kell gondolni, de megvannak a formái, széles váll, stb. Emiatt is van egy határozott egyénisége, ami kizárja a mimóza lelket. Attól, hogy nem háborog, nem idegeskedik, nem lesz valaki egyből puhap*cs. 30-40 fős férfiakból álló csoportot irányít, amihez megint csak kell egy jellem, mert egy félénk stílussal nem lehet egy olyan munkakört elvégezni.
A válaszolónak azért köszönöm, bár erre szokták mondani, hogy amihez nem értünk, abba ne okoskodjunk bele. Márpedig barátom te igencsak el vagy tévedve az életben, mert akkora f**zságot írtál, hogy hangosan röhögtem rajta. Vegyen egy motort? Minek? :D Te attól lettél valaki? Vagy attól, hogy jegyeket osztogattál? Te vagy az a tipikus "menő", aki alfának hiszi magát, mégis csak egy kretén vagy, aki még tanácsot sem képes adni, mert még abban is lúzer. A nőkről alkotott véleményed meg hitványabb, mint te vagy, javaslom fejleszd egy kicsit magad, hátha nem vet majd ki a társadalom magából. :)
#33 Az alpári stílusból ítélve te ugyanaz vagy, aki a 11-es választ is írta. El kell, hogy szomorítsalak, de nem mindenki fog ki olyan nőket, mint te, akik a háta mögött szétkeféltetik magukat mással. A nímand jelzőt előbb használnám rád, és a parizernyi agyadra, mint rá. Mint írtam, a 4,5 éves kapcsolata az utolsó volt, és képzeld, senki nem csalt meg senkit, ráadásul igazán szép barátnője volt. És jön a csattanó: a csaj pár centivel magasabb volt. Már érzem a fejedben uralkodó ürességben kezd újra elszabadulni a "férfias" ösztönöd, és már kreálod a tuti hozzászólásod, amivel újra lealacsonyítod majd magad. Kérlek, oszd meg velünk. Amúgy hány barátnőd kúrt félre, hogy ennyire mély traumát okozott neked? Nem gondoltál még gyógyszeres kezelésre? Mert igazán túladagolhatnád.:) Az igazságod keresd te az álomvilágban, mert egyrészt szükséged van rá, hogy megtaláld, másrészt te már úgyis ott élsz. Te kis alfa. :)
#37 "a sztori az "aranyos" lányról aki elhajtotta, hogy 170 centi, egyszerűen nevetséges. Honnan tudta az a lány, hogy ő 170 cm?"
180 centi vagyok, ha hozzám odajön egy nő, és a feje búbja a szememig ér, akkor tudom, hogy 175 centi, Ehhez azért nem kell diplomás asztrofizikusnak lenni. :) Neten pedig gondolom van valamilyen adatlap, amit ki lehet tölteni az adataiddal.
Az irodánkban 3 nő van, abból 2 már idős, a 3. pedig aki rámozdult. Így nehezen képzelem el, hogy a nőket akarja lenyűgözni a sütési képességével. Azért azt hozzáteszem, hogy a legtöbb esetben valamilyen alkalomhoz kapcsolódott a sütés, de volt olyan is, amikor nem, az ritkább.
Mint korábban írtam, nem én szerepelek a leírásban, egyszerűen csak érdekel a történet. Nagyon jó barátok vagyunk, csak próbáltam minél részletesebben jellemezni, hogy minél reálisabb válaszokat kaphassak a kérdésemre. Köszi a válaszod!
#27 Szeret utazni alatt arra gondoltam, hogy nem csak belföldön, de külföldre is szeret utazgatni. Ha jól tudom, Olaszország a kedvence, de pl mivel szereti a jégkorongot, nemrég kiment Szlovákiába, ami nem nagy táv, de csak emiatt ment. Előtte cseheknél volt, szóval így értettem. Hétvégente igaz nem jár diszkóba, inkább a pubok vannak előnyben, vagy velünk munkatársakkal, vagy a régi munkatársaival iszik 1-2 sört. Mivel az egyik hobbija a bringázás, ezért pl nyárra beterveztünk egy bringatúrát is, egy kis Balatont is, szóval nem az a tipikus otthonülő szerintem, legalábbis én nem mondanám annak. Voltunk már csapatosan együtt bowlingozni, gokartozni, billiárdozni, szóval ilyenekben benne van. Bár vannak időszakok néha, amikor tényleg annyi az élete, hogy munka, és irány haza. Ezt pl vehetjük hibának.
A szex nem tudom milyen vele, szerencsére nem tapasztaltam. :D Erről a témáról nem beszél, nem osztja meg másokkal, bár valahogy nem is érdekel annyira. :)
Ahogy többen írtátok, nem soroltam fel negatívumokat. Valóban lemaradt. Pár sorral feljebb írtam, hogy néha tényleg elég otthonülős, de ezek rövidebb időszakok csak, ezt felírhatjuk a negatív listára nála. Ilyenkor van, hogy munkában is jóval szótlanabb az átlagosnál, alig lehet kihúzni belőle pár szót. Van, amikor órákig zenét hallgat fülesen pl. Általában ilyenkor felveszi a "sz*rokmindenbe" stílust, és nehezebb szót érteni vele, kicsit idegesebb, flegma, de ez nem rendszeres.
Az egyik rossz tulajdonsága, hogy mindig elkésik. Szerintem életében nem ért oda még időben sehova. Nyilván nem órákat kell elképzelni, de tuti, hogy mindenhol rá kell várni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de még írok, ha beugrik valami.
Köszi a válaszokat még egyszer!
hagyjátok már... a kérdező szerelmes önmaga leírásába... nézzétek már meg a legrosszabb tulajdonságok (sz@rokle stílus), ami gondolom a vágyálma, hogy milyen jó lenne ilyen lazának lenni
Nevetséges vagy. Vagyis bocs, a barátod az
Ez mind szép és jó, csak mondjuk - ha tényleg egy barátodról van szó, akkor - azt nem tudhatjuk, hogy egy párkapcsolatban valójában milyen lehet, hiszen nem élsz vele együtt, stb. Barátként se az egész képet látjuk soha egy emberből. Szóval lehetnek olyan tulajdonságai, amelyeket te nem ismersz/nem írtál le, és amelyek miatt nem kell annyira a nőknek. De az is bőven benne lehet, hogy rossz ajtókon kopogtat, és mivel sajnos rengeteg felszínes csaj van, ezért általában az ilyenekkel hozza össze a sors, ők meg elhajtják.
Amúgy ha tényleg ilyen, akkor számomra ő lenne az "álompasi", az ideál. (Főleg a 156 centimmel, nekem a magasság végképp mindegy, én soha nem is értem azokat a nőket, akiket annyira a magasság érdekel, baromság. De hát ez van.) És biztos rajtam kívül is rengeteg olyan nő van, aki szívesen összejönne egy ilyen férfivel, csak kell hozzá nyilván szerencse is, hogy összetalálkozzanak. Mondjuk annak ellenére, hogy én speciel adnék neki esélyt és elvárásokban is passzolnék: komoly kapcsolat, szerető társ, megértés, nem bulizás, otthonülés, stb., tuti ő nem próbálkozna nálam, mert idézem: "Egy szerető társra vágyik csak, NEM EGY MŰANYAG PLÁZACICÁRA." Márpedig mivel sminkelem magam (ízlésesen), és nem kihívóan, de csinosabban, feltűnőbben öltözködöm, gondolom rögtön csak a műanyag plázacica lennék. Nekem pont ez a problémám. Ilyen a stílusom, ezt szeretem, de nem vagyok olyan, mint sok nő, akik hasonló külsővel rendelkeznek, sőt a totális ellentettjük vagyok, csak épp normális pasi nem próbál megismerni (pedig akkor rájöhetne, hogy milyen is vagyok), mert a külső alapján rögtön ítélkeznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!