Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen természetű férfi miért nem kelendő a nőknél?
Egyik kollégámról lenne szó, aki egy ideje egyedülálló, és nem értem, hogy miért. Kicsit hosszú lesz a leírás, úgy érzem, sorry előre is.
30 éves férfiről van szó, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot a munkahelyén és a társasági életben is, mindenki egyből a barátot látja benne. Bizonyos szintig megnyílik mindenki előtt, de van egy határ, ahonnan már csak nagyon kevés embert enged közel magához, mert sok csalódás érte az életben, ezért kis mértékben bizalmatlan. Viszont ha van barátnője, vagy látja a lányban a közös jövő lehetőségét, akkor azonnal kitárulkozik. Rendkívül pozitív természete van, elmondása szerint sosem a külsejével hódított, hanem ezzel a természettel, és van is benne valami, mert bár egyáltalán nem ronda, de nem is egy tipikus szakállas álomférfi, átlagosnak mondanám. Ha az embernek lelki gondjai vannak, meghallgatja, nem sablonos tanácsokat ad, bárki bizalommal fordul hozzá. Intelligens, sok mindenhez hozzászól, sok mindenről lehet vele beszélgetni. Kedves természete van, nem lehet felidegesíteni, higgadtan kezel mindent, és még egy bukó szava sem volt senkihez. Egyszerre humoros, és komoly is, mindig megtalálja a megfelelő hangnemet és stílust. Ha kapcsolatban van, akkor ugyanilyen, érdekli és foglalkozik a párjával, megtesz érte bármit, de nem papucsként, mert van benne tartás, hanem szerelemből és szeretetből. Sosem csalt meg senkit, sőt, nem rég egyik kolléganőnk rástartolt, és nemet mondott neki, mivel a nőnek van férje, és konkrétan kijelentette, hogy egy családot sem hajlandó tönkretenni. Ugyanez a helyzet az egy éjszakás kalandokkal, talán 1 volt neki összesen, de elzárkózik előle. Volt már sok kapcsolata, rövid és hosszú egyaránt, az utolsó 4,5 évig tartott neki, ahol ha jól tudom, már gyereket szeretett volna, de a csaj elhagyta. Azóta keresi újra az igazit, de nem találja, mert bár tök normális elvárásai vannak, rengeteg nő nem tudja még ezeket sem teljesíteni. Egy szerető társra vágyik csak, nem egy műanyag plázacicára.
Egyedül él a saját kis lakásában, főz, mos, takarít, és rendkívül jó süteményeket csinál, sokszor hoz be az irodába. Nagyon céltudatos, ha kitűz magának egy célt, addig hajt, amíg el nem éri, persze csak normális határokon belül. Nem fordul be a magánytól, pedig már 2 éve tart nála, feltalálja magát. Szeret a barátaival szórakozni, de nem jár bulikba, viszont annál jobban szeret utazni, és a természetben lenni.
Na de a lényeg: kevés nőnél próbálkozik, mert ahogy írtam, megválogatja kit enged közel magához. Viszont rendkívül jó szeme van ahhoz, hogy kit nem kellene leszólítania. Átlagos, csinos lányokhoz szokott odamenni, a múltkor pl egy aranyos lány fogta meg, akihez oda is ment, és bemutatkozott normálisan, elhívta valahova, pontosan nem tudom mit mondott neki. A válasz az volt, hogy mit képzel magáról, egy 170 centis pasi (mintha erről ő tehetne) ne akarjon tőle semmit. Szerintem nem ezt érdemelte, mert nem bunkón, vagy tapló módon közelített. Próbálkozott neten is, de ott általában nem kap választ.
A kérdésem igazából a következő lenne: Igaz, hogy ti nem ismeritek, de nagyon ritkán találkozom ilyen emberrel, aki ennyire jó természetű lenne, és nem értem, miért nem kell a nőknek. Naponta olvasom ezen az oldalon, hogy a nők ilyen pasiért könyörögnek, hogy elegük van a szexre hajtó, "menő", bunkó pasikból, amikor alkalmuk lenne rá, akkor mégse kell nekik. Ezért kérném a hölgyeket, magyarázzák már el, miért választják inkább a tirpák bunkót, ha más is lenne? Vagy miért kell utána azért sírni, hogy rosszat választottak? Mert egyszerűen nem értem. Olyan emberek kapnak lehetőséget kapcsolatra, akik egyáltalán nem érdemlik meg, mert nem foglalkoznak a társukkal, kihasználják őket, lenézik őket. Mások pedig csak az igazit keresik, sokáig eredménytelenül, esély nélkül.
Köszönöm előre is a válaszokat, és hogy elolvastátok.
Jól van, mondd a magadét. Megkérdezte, ez a pasi miért nem kelendő a nőknél. Leírta a jó tulajdonságokat. Most tanácsot kér, segítséget vár, vagy csak szidni a nőket? Mert azt lehetne jelezni valahogy.
Ha nekem nem sikerül valami, akkor nem azt veszem számba, amiben jó vagyok, hanem amiben rossz. Tisztában vagyok a rossz tulajdonságaimmal, talán jobban is, mint a jókkal. De így nem lehet érdemben segíteni, ha nem kapjuk meg a teljes képet. Itt most tök mindegy, hogy férfi, ha egy nőről tette volna fel a kérdést, hogy miért nincs pasija, aztán kb szerelmes levelet írt volna róla, akkor is ugyanezt mondanám.
Lerágott csont.....
A nők nem ilyen férfiakat szeretnének, nem ilyen férfiakkal jönnek össze. Hiába állítják az ellenkezőjét. A gyakorlatban mégis az izomagyú, kopasz, agyatlan, bunkót válasszák. Nem azért írom ezt mert egy megkeseredett nőgyűlölő vagyok, hanem mert én is ezt látom magam körül. Bárcsak ne így lenne, de sajnos ez van,a gyakorlat ezt igazolja.
Persze attól még tudom hogy az ilyeneknek is van esélyük, esélyünk, mint amit fent vázoltál. Én például több nővel is elbeszélgettem akivel lehetett volna valami, csak nem voltak az eseteim. Hülyíteni pedig senkit nem akarok, csak a szex miatt. De valahol biztos van akivel oda vissza fog működni a dolog. Tuti a fent említett férfi is megtalálja majd a párját, csak tovább tart mint egy izomagynak.
Hogy tudná valaki megmondani, hogy mi a rossz tulajdonsága? Mondjuk azt mondja, hogy sokat beszél. Lehet annak a nőnek ez nem is gond aki beleszeret. Azt mondja, hogy rendetlen, lehet nem is problémázik ezen majd a nője vagy lehet változtat ezen a nő hatására. Ha úgy keresnék barátnőt, hogy az érdekelne mi a rossz benne akkor soha az életben nem álnék le egy nővel sem. Itt amúgy is max olyan tanácsok szoktak születni, hogy kondizz, vegyél új ruhákat, vágass más hajat. Egyszóval legyél totál más mint ami önmagadból fakadsz, hátha akkor majd kellesz a nőknek.
Nem is értem milyen rossz tulajdonságot kellene felismernie ahhoz, hogy elmenjenek vele randizni és kelljen a nőknek.
Nem szeretem az akaratos nőket. Van egy lány, megtetszik valahol. Lehet, hogy akaratos, de nem ismerem így nem is tudom róla. Így elhívom randira aztán majd kiderül. Itt van ez az ember, nem mennek vele randira. Vajon tudják előre, hogy mondjuk idegesítő faviccei vannak és azért mondanak neki nemet?
Szerintem nem, csak már egyszerűen első blikkre, első benyomásra pattintják mint sok másikat.
Hátha megfejtjük itt a dolgokat, egyenlőre egész jól megy itt anyázás nélkül a társalgás.
De ha nem számítanak a rossz tulajdonságai, a jók se számítsanak. Akkor meg mi marad? A kinézet.
Azért számít a rossz, mert a jót mind felsorolta.
A nőknek is kell fogyókúrázniuk. Stílusnak lenni. "Mások, mint önmaguk." Persze lehet kanapén ülve csipszet zabálni, ha a lelkünk mélyén azt tennénk, csak egy pasi se fog kapkodni értünk.
Az, hogy kihozod magadból a lehető legjobbat, nem azt jelenti, hogy más vagy, mint aki. De elvárni a jót, mikor ennyit se képes az ember megtenni, az már necces.
Azt nem tudhatom, másoknak miért nem kell, nyilván vannak olyan rossz tulajdonságai, amik miatt nem viseli el senki, hiába kedves meg süt jól, vagy pedig annyira férfiatlan, hogy egyből friendzone. Azt viszont tudom, hogy nekem miért nem kellene.
Nem írtál semmi komolyabb részletet a hobbijairól (szeret utazni, nagyszerű, elméletileg én is, de már egy éve csak a saját és a szüleim lakhelye között utazgatok, érted, mire akarok kilyukadni), a szokásairól, így nekem unalmasnak hangzik. Én szeretem a koncerteket, kiállításokat, egyéb rendezvényeket, a baráti köröm legalább havonta egyszer összeül egy társas estre, ő meg egy olyan pasi, aki kirándul és lehet, hogy csak 3-4 havonta egyszer jár el otthonról ezen kívül. "nem lehet felidegesíteni, higgadtan kezel mindent" ez szintén kiborít - egy pasi, akivel nem lehet veszekedni. Nekem ennél sokkal szenvedélyesebb természetem van, és igen, üvöltök és káromkodok is, ha eléggé felhúznak. Összegezve, a pasi pont olyannak hangzik, mint az exem, otthonülős, csendes, kedves, megbízható, de kiszámítható és egysíkú, és az egész életét egy vagy két elfoglaltság tölti ki a munkán kívül (exemnél ez a gép volt). Gondolom, a szex is inkább lassú, érzelmes szeretkezés, így a leírás alapján semmi vadság nincs a pasiban. Én többre vágyom, nem vagyok egy nagy bulizós én sem, de ennél jóval több dolog érdekel és jóval gyakrabban járok el nála, és nem vagyok még 40, hogy feladjam a szenvedélyt, hogy a kölköknek legyen apjuk.
Nem a tirpák bunkót szoktam választani, de nem is a csendes, kedves, otthonülős, nyugodt pasit. A világ színesebb, mint ahogy a hozzád hasonlók általában lefestik. A döntéseimet pedig soha nem szoktam megbánni, mert a hibáim azért vannak, hogy tanuljak belőlük (és esetleg mások is).
"üvöltök és káromkodok is, ha eléggé felhúznak"
Az ilyen "nőtől" mentsen meg mindenkit a sors :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!