Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen természetű férfi miért nem kelendő a nőknél?
Egyik kollégámról lenne szó, aki egy ideje egyedülálló, és nem értem, hogy miért. Kicsit hosszú lesz a leírás, úgy érzem, sorry előre is.
30 éves férfiről van szó, aki mindenkivel megtalálja a közös hangot a munkahelyén és a társasági életben is, mindenki egyből a barátot látja benne. Bizonyos szintig megnyílik mindenki előtt, de van egy határ, ahonnan már csak nagyon kevés embert enged közel magához, mert sok csalódás érte az életben, ezért kis mértékben bizalmatlan. Viszont ha van barátnője, vagy látja a lányban a közös jövő lehetőségét, akkor azonnal kitárulkozik. Rendkívül pozitív természete van, elmondása szerint sosem a külsejével hódított, hanem ezzel a természettel, és van is benne valami, mert bár egyáltalán nem ronda, de nem is egy tipikus szakállas álomférfi, átlagosnak mondanám. Ha az embernek lelki gondjai vannak, meghallgatja, nem sablonos tanácsokat ad, bárki bizalommal fordul hozzá. Intelligens, sok mindenhez hozzászól, sok mindenről lehet vele beszélgetni. Kedves természete van, nem lehet felidegesíteni, higgadtan kezel mindent, és még egy bukó szava sem volt senkihez. Egyszerre humoros, és komoly is, mindig megtalálja a megfelelő hangnemet és stílust. Ha kapcsolatban van, akkor ugyanilyen, érdekli és foglalkozik a párjával, megtesz érte bármit, de nem papucsként, mert van benne tartás, hanem szerelemből és szeretetből. Sosem csalt meg senkit, sőt, nem rég egyik kolléganőnk rástartolt, és nemet mondott neki, mivel a nőnek van férje, és konkrétan kijelentette, hogy egy családot sem hajlandó tönkretenni. Ugyanez a helyzet az egy éjszakás kalandokkal, talán 1 volt neki összesen, de elzárkózik előle. Volt már sok kapcsolata, rövid és hosszú egyaránt, az utolsó 4,5 évig tartott neki, ahol ha jól tudom, már gyereket szeretett volna, de a csaj elhagyta. Azóta keresi újra az igazit, de nem találja, mert bár tök normális elvárásai vannak, rengeteg nő nem tudja még ezeket sem teljesíteni. Egy szerető társra vágyik csak, nem egy műanyag plázacicára.
Egyedül él a saját kis lakásában, főz, mos, takarít, és rendkívül jó süteményeket csinál, sokszor hoz be az irodába. Nagyon céltudatos, ha kitűz magának egy célt, addig hajt, amíg el nem éri, persze csak normális határokon belül. Nem fordul be a magánytól, pedig már 2 éve tart nála, feltalálja magát. Szeret a barátaival szórakozni, de nem jár bulikba, viszont annál jobban szeret utazni, és a természetben lenni.
Na de a lényeg: kevés nőnél próbálkozik, mert ahogy írtam, megválogatja kit enged közel magához. Viszont rendkívül jó szeme van ahhoz, hogy kit nem kellene leszólítania. Átlagos, csinos lányokhoz szokott odamenni, a múltkor pl egy aranyos lány fogta meg, akihez oda is ment, és bemutatkozott normálisan, elhívta valahova, pontosan nem tudom mit mondott neki. A válasz az volt, hogy mit képzel magáról, egy 170 centis pasi (mintha erről ő tehetne) ne akarjon tőle semmit. Szerintem nem ezt érdemelte, mert nem bunkón, vagy tapló módon közelített. Próbálkozott neten is, de ott általában nem kap választ.
A kérdésem igazából a következő lenne: Igaz, hogy ti nem ismeritek, de nagyon ritkán találkozom ilyen emberrel, aki ennyire jó természetű lenne, és nem értem, miért nem kell a nőknek. Naponta olvasom ezen az oldalon, hogy a nők ilyen pasiért könyörögnek, hogy elegük van a szexre hajtó, "menő", bunkó pasikból, amikor alkalmuk lenne rá, akkor mégse kell nekik. Ezért kérném a hölgyeket, magyarázzák már el, miért választják inkább a tirpák bunkót, ha más is lenne? Vagy miért kell utána azért sírni, hogy rosszat választottak? Mert egyszerűen nem értem. Olyan emberek kapnak lehetőséget kapcsolatra, akik egyáltalán nem érdemlik meg, mert nem foglalkoznak a társukkal, kihasználják őket, lenézik őket. Mások pedig csak az igazit keresik, sokáig eredménytelenül, esély nélkül.
Köszönöm előre is a válaszokat, és hogy elolvastátok.
Szóval tisztázzuk: adva van egy abszolút karizmátlan mangina, aki folyamatosak be akar nyalni mindenkinek, de ti ennek ellenére még mindig vakarjátok a fejeteket, hogy ugyan mi is lehet a probléma? Rejtély....
Ja nem.
A csávó egy teljesen férfiatlan nímand, akinek a legnagyobb teljesítménye az, hogy mindezek ellenére valamilyen csoda folytán képes volt összehozni egy 4 éves kapcsolatot (bár mérget vennék rá, hogy végig cuck volt a csávó és a csaja folyton a háta mögött másokkal kúrt).
Az a gond veletek véglényekkel, hogy csak végletekben tudtok gondolkodni. Van a puhatestű, mindennemű férfiasságot mellőző, vonzalom kiváltására teljesen alkalmatlan pancser és van az agyon kokszolt, izompólós, BMW slusszkulcs pörgetős, hurkás nagykú asszonyverő és ennyi, számotokra kész van a világ. Amikor azt mondom, hogy a srác jobban járna, ha fa$zt növesztene és kicsit férfiasabb lenne, akkor nem arra gondolok, hogy legyen belőle egy Damu Roland, aki már azért tockost az a csajának, ha az rá mer nézni egy másik férfire. Rettenetesen csökött agyatok lehet, ha számotokra csak ez a két férfitípus létezik, őszintén szólva nem tudok haragudni ilyen ostoba emberekre, mert akik ilyen szinten ember alatti mélységekben vannak, azokat csak szánni tudom.
Itt a válasz az "Egy ilyen természetű férfi miért nem kelendő a nőknél?" kérdésre:
Azért, mert a nőket kifejezetten taszítják a feminin, passzív, kezdeményezésre képtelen férfiak. A nők nem egy férfi kinézetű barátnőt akarnak, hanem egy valódi férfit, akiről el tudják képzelni, hogy, ha kell, akkor ölre megy egy farkassal, ha pedig ezt egy nő nem tudja kinézni egy férfiból, akkor azzal a férfival nem fog összejönni.
Ennyi az annyi, lehet hisztizni, lehet vergődni, lehet lepontozni, én a magam részéről kinyilatkoztattam az igazságot, akinek pedig nem tetszik, az másszon vissza az álomvilágába.
"én a magam részéről kinyilatkoztattam az igazságot"
:D :D :D de nagy árvaság van a te fejedben :D
Érvelni is szeretnél, vagy csak a személyeskedés megy?
(tudom, hogy nem fogsz, de azért udvariasságból megkérdem)
Amikor férfiak bétázzák egymást az pont olyan, mint amikor a nők benyögik, hogy csontokkal a kutyák játszanak. Undorítónak találom, hogy segítés címszóval ezek a nagy megvilágosodott férfiak, akik kiléptek a tudatmódosító mátrixból (lol) elkezdik taposni a másik férfit, akinek még "nem nyílt fel szeme". Akik kiselőadást tartanak alfákról és bétákról meg a női természetről talán csak egy tyúklépéssel vannak előrébb azoknál, akik még sosem hallottak ezekről, de nem boldogok ők sem, ezt mindenki elhiheti. Akinek a szavaiból csak a keserűség árad attól ne fogadjon el tanácsot az, aki a boldogságra vágyik.
Ezek a PUA-sok amúgy mind azt akarják lenyomni az emberek torkán, hogy csak egy út vezet a boldogsághoz, az ő útjuk. Tisztára, mint az alternatív életmód guruk. Ugyanolyan megszállottan ismételgetik az igazságukat, mint a homeopaták, vegánok, meg a többi kuruzsló, csak ők nem orvossággal meg csodadiétával házalnak, hanem csodaideológiával. "Ha engem kérdezel én az előbbire voksolok, tekintve, hogy nekem és még sok más férfinak is ez jött be" Hát nem megmondtam, még az élménybeszámoló is megvan, pont mint a rákgyógyító csodateánál! :D Mindenkit meggyógyít, mellékhatás nincs!
Na, de térjünk rá a kérdésre.
"Naponta olvasom ezen az oldalon, hogy a nők ilyen pasiért könyörögnek, hogy elegük van a szexre hajtó, "menő", bunkó pasikból, amikor alkalmuk lenne rá, akkor mégse kell nekik. Ezért kérném a hölgyeket, magyarázzák már el, miért választják inkább a tirpák bunkót, ha más is lenne?"
Kedves kérdező, ennek meg két fő oka van:
1. A társadalom egy hatalmas része önsorsrontó szerencsétlenekből áll, akik éveken keresztül ugyanazokat a hibákat követik el és nem tanulnak belőle. Férfiak, nők egyaránt.
2. Az emberek nem egyformák. A férfiaknak sem egyforma az ízlése, a nőknek sem. Két férfi sem fogja egymást megérteni pusztán amiatt, mert mindketten férfiak, gyökeresen máshogy gondolkodhatnak, és nem csak nőügyben. Ha férfiakról van szó, akkor ugye ez nem nagy rejtély, hiszen mindennap tapasztalod, hogy mást gondoltok politikáról, étkezésről, nyaralásról, hitelfelvételről stb. Ha a nőkről van szó, akkor viszont sokan azt hiszik, hogy ők valami egységes massza, és ha ellentmondással találkoznak akkor jönnek azok a közhelyek, hogy női logika, pedig csak arról van szó, hogy a nők is sokfélék.
A teljesség igénye nélkül néhány nőtípus:
- A kis naiv buta, aki abszolút semmit nem ért a világból, nem csak a férfiakhoz gyökér. Más kilométerekről látja a veszélyt, de ő nem. Van aki ezt kinövi, van aki nem, és az egész élete egy bénázás.
- Az emberek nagy része teljesen primitív ösztönlény, nincsenek gondolatai, csak a napi pletyka érdekli. Az a nő, aki a bunkó férfiakhoz vonzódik maga is bunkó. Tolakszik, rosszindulatú, hangosan beszél, a többi nővel sem bánik kesztyűs kézzel, és a saját durvaságából kifolyóan a durva férfiakhoz vonzódik, akikkel ugyanezt az életmódot folytathatja. Imponál neki, hogy a Karesz hogy helyretette a boltost, amikor nem szolgálta ki őket elég gyorsan, hogy agresszíven vezet és nem kell várakozni, hogy mindig mindent megszerez - neki. De a nővel ugyanilyen durva lesz, ami persze rosszul fog esni neki, de annyira mégsem. És ez az a paradoxon, amit a finom lelkű ember nem ért. Miért élvezi, hogy rossz neki? Ha panaszkodik azt hiszed, hogy megszakad a szíve, de ezek annyira mély érzelmek, mint a három éves gyerek hisztije. Kiadja a feszkót, megrázza magát és minden megy tovább.
- Aztán vannak az olyanok, mint én. A felvilágosult PUA mesterek által agyondicsért alfák bennem mindig félelmet keltettek, emiatt kerültem őket, emiatt soha nem is volt esélyük bántani. Én mindig is a "bétákat" szerettem, mert én magam is egy "béta" vagyok. Én mondjuk jobban szeretem azt mondani, hogy klasszikus polgári értékrendem van, de oké, legyek én is béta, mert valaki csak ezt a nyelvet beszéli. A 11-es válaszoló által leírt motoros fenegyerek a halálom.
Nincs erőm több példát írni. Ezek az általános dolgok, hogy a nőknek határozott férfi kell csak a kereteket adják meg, minden nő mást ért alatta. Valakinek a vagány motoros a határozott, az én szememben pedig ő fölöslegesen kockáztat, és nem vagyok mellette biztonságban.
Hogy a kollégádnak (aki szerintem is te vagy, kérdező) miért nincs nője azt nem tudom megmondani. Lehet, hogy nincs vele semmi baj, csak most nincs szerencséje. Néha nincs a dolgoknak oka, csak megtörténnek. Lehet, hogy valamit tényleg rosszul csinál, de ha négy és fél éves kapcsolata volt, akkor olyan nagy hiba nem lehet benne.
Nos, menjünk sorba:
- mindenkivel megtalálja a közös hangot, mindenki a barátot látja benne: tehát a lányok is csak a barátot látják benne. Nem férfias.
- sok csalódás érte az életben, ezért bizalmatlan. Szóval egy mimóza lélek, remek. Bármit mondok majd támadásnak veszi....
- nem lehet felidegesíteni, mindig megtalálja a megfelelő hangnemet, mindig tudja mit kell mondani...egy tipikus people pleaser. Csak az hajtja hogy megfeleljen. Engem megőrjítene.
- a sztori az "aranyos" lányról aki elhajtotta, hogy 170 centi, egyszerűen nevetséges. Honnan tudta az a lány, hogy ő 170 cm? Nagyjából annyit tudunk megállapítani hogy valaki alacsonyabb vagy magasabb-e nálunk és sokkal vagy kevéssel. Állítólag jó érzéke van ahhoz kit kéne leszólítani, de akkor mégsem.
- neten sem kap választ, pedig ott ugye nem is látszik a magassága.
Nos, mi nők nem a tirpák bunkót választjuk hanem ha lehet akkor a férfias férfit, és a "barátod" a leírtak alapján nem hangzik annak. Sütit süt és azt viszi be a munkahelyére? Tipikus nővadász viselkedés, "vegyétek már észre milyen házias vagyok".
Én is normális értékrendű pasit szeretnék, de nem fogok valakivel összejönni akihez nem tudok vonzódni. Márpedig a leírtak alapján nehéz hozzá vonzódni. És süt a keserűség a sorokból (ezért is egyértelmű hogy vagy rólad van szó, vagy ha másról is, nagyon beleéled magad a szerepébe és egy cipőben jártok)hogy olyan emberek kapnak lehetőséget akik nem érdemlik meg...nos, vannak félresikerült kapcsolatok, de felhívnám a figyelmedet hogy az emberek többsége működő párkapcsolatban van, gyereket nevelnek és valójában az általad leírt bunkó macsó a hozzá való nőt találja meg aki neked úgysem kéne.
Te csak az igazit keresed esély nélkül? Az igazi esélyt fog adni neked.
Én nem azt írtam hogy sütit sütni férfiatlan hanem hogy nővadász viselkedés. Amúgy érdekes megfigyelni, hogy a nők közül is főleg az egyedülállók szoktak sütit behordani és főleg a férfi kollégáknak szeretnek kedveskedni vele. Mert szeretik kimutatni, hogy ők milyen háziasok.
Persze lehet ezt lazán is csinálni, lehet egy Jamie Oliver típus, de a többi leírásból nem ez jön le. Az a baj amikor valaki kiragad egy részletet és azon rugózik, egyben kell elolvasni az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!