Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mit tennétek ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, megismerkedtek egy lánnyal az interneten (nem feltétlen társkereső). Rengeteget beszélgettek, és úgy tűnik, egy hullámhosszon vagytok. Azonban, amikor találkozásra kerül a sor, nem egészen úgy néz ki, mint ahogy azt elképzeltétek. Ebben az esetben mit tesztek? Hagyjátok az egészet, vagy adtok egy esélyt a dolognak?
2017. jan. 1. 20:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem is egyet, nekem fontosabb hogy valakivel jol meglegyek mint az hogy hogy nez ki."

Mindenki ezt mondja :) De mindketten tudjuk, hogy ez nem igaz. Biztos Nálad is lehetne találni olyan férfit, akivel bármennyire is jól megvagy, esélye sem lenne nálad

2017. jan. 1. 21:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ!

Szóval, csak tisztázás végett, lány vagyok, és a kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi voltam, mihez kezdtek egy ilyen esetben, hogyan gondolkoztok. Jó látni, hogy vannak még olyan pasik, akik nem rohannak el egyetlen szó nélkül, hanem inkább megbeszélik a lánnyal a dolgokat. Sz*r érzés, mikor se szó, se beszéd valaki faképnél hagy.

2017. jan. 1. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:

#kérdező: hidd el, ezzel mi férfiak is így vagyunk ;)

Egyébként én eddig még a nekem nagyon nem tetsző lányokkal is végigültem a randit becsületesen, ha arról volt szó, akkor volt akit hazavittem kocsival, és később jeleztem, hogy nem fog menni kapcsolat szinten (volt aki megmaradt havernak, volt akiről többé nem hallottam).

Viszont nő már hagyott faképnél, szóval nem csak a férfiak ilyenek :)

2017. jan. 1. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:

"Nem is egyet, nekem fontosabb hogy valakivel jol meglegyek mint az hogy hogy nez ki."

ferfi vagyok, es ezt azert irtam, mert egy veszekedos kapcsolat utan, tobbet er nekem az hogy valakivel szepen meglegyek mint az hogy hogy nez ki.

sz@rok a kinzetre, az ugy is valtozni fog.

2017. jan. 1. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!