Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben az esetben?
Céges rendezvényünk volt a hétvégén és az egyik új kolléganőt elhívtam a bálra, amire igent mondott. Megkérdeztem mikor menjek érte, amire azt válaszolta, hogy majd ott találkozunk. Így is volt, az elején beszélgettünk néhány percet, majd jelmezverseny volt és utána élőzene folyamatosan. Nem tudok túl jól táncolni, de egy számra felkértem majd annyiban is maradt. Aztán a többi kolléga szórakoztatta vagy 3 órán keresztül, először csak néztem, majd kimentem a büfébe és néhány sör kíséretében beszélgettem a kollégákkal.
A rendezvény végén odajött hozzám a hölgy, és elkezdte mondani mennyire jól érezte magát és jól tette, hogy eljött, pedig nem volt túl sok kedve....és hogy nagyon köszöni, hogy elhívtam. Elindultunk a ruhatár felé, és jött végig mellettem, majd miután felsegítettem a kabátját megkérdezte, hogy elvinném-e? Erre azt válaszoltam, hogy már ittam alkoholt és majd más biztosan elviszi, de ha nem lenne jelentkező, akkor hívok egy taxit.
Egy szó nélkül elment mellőlem....
Mai nap összefutottunk az előcsarnokban és köszönés nélkül elment mellettünk(több kollégával együtt álltam). Az egyik Nő, akivel közös szobában dolgozik, odajött hozzám a büfénél és közölte velem, hogy ezt elpuskáztam és próbáljam megbeszélni a történteket....mondom szerintem nem hibáztam, és megköszöntem, hogy segíteni akart. Nagyon furán nézett rám, de a végén elmosolyodott.
Hogy mi a tervem a hölggyel? Tetszik, éppen ezért hívtam el. Amíg beszélgettünk nem is volt semmi probléma, de 2 órán keresztül vártam, hátha visszatalál a helyére, de hát jobban érezte magát mással, ez elég egyértelmű célzás. Ha nem egy céges rendezvény lett volna, akkor tuti, hogy előbb távoztam volna.
Számomra az a furcsa, hogy Ő duzzog...pedig nincs sok oka rá.
" 2 órán keresztül vártam, hátha visszatalál a helyére,"
Ezt most tényleg leírtad? A HELYÉRE??? Miért, édesszivem, hol a helye a kolléganődnek?
Már bocs, de ha te szórakoztattad volna olyan intenzíven, rá se nézett volna a többi kollégára. De te egyetlen tánc után duzzogva kivonultál sörözni, mit vártál, hogy majd utánad kúszik térden és lemond a további táncolásról és mulatságról?
Ezek után még felajánlhattad volna, hogy hazakíséred taxin, de ehelyett jól odalőtted neki, hogy majd a többiek.
Szerintem nem biztos, hogy elpuskáztad.Lehet azért szórakoztatta más 3 órán keresztül,mert te nem tudtál olyat mutatni neki,amivel érdekes lettél volna. Tehát itt esetleg elpuskáztad, de ő is ugyanannyira, hiszen ő is jobban kereshette volna a társaságod, vagy feldobhatta volna az estét VELED.
A taxihívást viszont feltétel nélkül kellett volna felajánlanod neki, nem pedig odamondani, hogy ha nincs jelentkezője! (igazából max modorbeli bakit lőttél csak,ami megbocsátható)
Ja az lemaradt: mit tegyél?
Növeszd vissza a tökeid és hívd el vacsorázni kettesben.
"4" válaszolva........
Egyrészt nem duzzogtam semennyit, hanem felkérték mellőlem táncolni, és ha egy picit is tisztában lennél az etikettel, akkor annak a pasinak kellett volna visszakísérnie, aki felkérte mellőlem, de ez már lényegtelen. Lehet hogy nem vagyok valami frenetikus táncos, de ha az lennék akkor is ránéznék a partneremre mondjuk fél óránként 5 percre,hátha akar valamit mondani.
Ha nem ittam volna alkoholt valószínűleg hazavittem volna, de mivel fel sem merült bennem, hogy ez a célja , ezért nem alkoholmenteset kértem.
"ha egy picit is tisztában lennél az etikettel, akkor annak a pasinak kellett volna visszakísérnie, aki felkérte mellőlem"
Bakker, hol voltatok, Operabálon??? Ilyet utoljára filmeken láttam, hogy vissza kell kísérni a nőt a helyére, anyu-apu mellé.
"5" válaszolva.....
Ami a hazajutást illeti, egyrészt kicsit piás voltam, másrészt szándékosan szúrtam oda, hogyha 3 órát jól elvolt más társaságában, akkor biztosan valamelyik hazaviszi....ez kijött belőlem.
Nem gondolom ,hogy ezek után bármit is kezdeményeznék nála, illetve úgy fogalmaznék, hogy ideig biztosan nem. Nekem nincs mondanivalóm számára, ha pedig neki lenne, akkor megvárom azt amíg megtisztel vele, legyen az negatív vagy jobb esetben pozitív tartalmú.
"8" válaszolva
Nem egy farmeres, diszkózenés buli volt, hanem egy elegáns bál. Férfiak öltönyben-szmokingban, nők kisestélyiben, mindez egy nívós szálloda különtermében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!