Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben az esetben nekem kell valamit csinálnom? 22L
Figyelt kérdés
Szóval adott egy srác /fiúbarátom/, akinek van egy rossz kapcsolata. Nyitott felém, de igazából én nem szeretnék ebbe belefolyni...Viszont. Jó az ha nem foglalkozom vele? Mármint, hogy csak várok mi lesz és kész. Ilyenkor nem kellene kimutatnom, tennem valamit? Nem szeretném befolyásolni, csak eszembe jutott... Nagyon nehéz helyzet ez. Volt valaki hasonlóban? Mi ilyenkor a helyes, de azért hasznos hozzáállás?2015. aug. 21. 17:57
1/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz belefolyni akkor mért akarsz tenni bármit is? Ez nekem elég kusza Kedves :D
2/4 A kérdező kommentje:
Pl. beszéljek vele? Keressem? Merthogy semmi kontakt nincs jelenleg.
2015. aug. 21. 18:08
3/4 anonim válasza:
Barátilag keresheted. De többet nem érdemes, én így gondolom.
4/4 anonim válasza:
Lehet túl kevés sorozatot nézek, mert nekem nem állt össze a story.
Most akkor a csajnak tetszik az a srác?
Vagy ez csak ilyen erkölcsi polemizálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!