Ez esetben mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok, és már jó ideje van pár problémám ami szerintem már elég durva. Pár éve voltam pszichológusnál, mert állandóan depresszióba estem, de nem segített semmit, nem szerettem oda járni, nem azért mert nem fogadtam el hogy problémám van,hanem mert egyszerűen nem volt szimpatikus a nő. Ez volt 3-4 éve, akkor anyám nem vette észre, hanem a barátom szólt neki akivel azóta is együtt vagyok. 1 éve azt vettem magamon észre hogy az akkor még kellemes baráti körömbe borzasztóan érzem magam, légszomjam van.. menekülnék, mindegy hogy hova, csak egyedül lehessek. Nagyon szeretetreméltó kis emberke voltam, erősen, szenvedéllyel éltem meg minden bennem lakozó érzést. De megszűntek. Már nincs bennem szeretet, gyűlölet, harag, félelem, szerelem. Semmi. Minden megszűnt bennem létezni, közöny, szürkeség az egész életem azóta. Sokszor rám jön napi szinten hogy légszomjam van, görcsöl a hasam és menekülni szeretnék mindentől és mindenkitől. Szorongok 1 éve nap mint nap. Elviselhetetlen. Szüleimmel nem vagyok olyan kapcsolatba hogy ezt megbeszéljem, párom valahogy nem törődik vele , az egyetlen barátom meg kiutazik külföldre , és szintén leszarja annak ellenére hogy megígérte. El kéne mennem valahova... Már muszáj. De nem tudom hogy. Ingyenes kéne, és tényleg olyan aki segít.Hova menjek?2014. máj. 26. 18:28
1/3 A kérdező kommentje:
Szokott migrénes fejfájásom lenni, sajnos elég gyakran. Néha rám jön a szédülés, rosszullét.
2014. máj. 26. 18:30
3/3 anonim válasza:
Jó régi már a kérdés, szóval először is hogy vagy most és milyen volt azóta?
Amit leírtál, az klasszikus depresszió, remélem, még megvagy és nem bántod magad, remélem, jobb lett az életed azóta! Írj ide!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!