Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok mit kellene ilyen esetben csinálnom? Nem akarok második lenni az életében!

Figyelt kérdés
Az a helyzet h van egy srác aki tetszik nekem,és én is neki!Az anyum eléggé ismeri,mert egy helyen dolgoznak!A srác 20éves én 17!Ahol én lakom ő is ott lakik de csak átmenetileg mert itt dolgozik!Nemrég mondta az anyumnak hogy ha nem lenne barátnője akkor komolyan elgondolkoznak kettőnkön!Erre tegnap megkérdezte az anyumat, hogy udvarolhatna-e nekem, erre az anyum azt mondta h nem-azért mert az anyum ismeri,de tudom h ez a srácot nem zavarná!Az anyum mondta neki h mit akar tőlem mikor neki van barátnője...erre azt mondta de hogy itt még nincs(mármint a faluba ahol most lakik)!Mit csináljak ha odajönne hozzám?Küldjem el a francba?Mert én nem akarok neki az lenni aki lesi a kívánságait közbe a városba meg ott van a barátnője!
2009. júl. 9. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz második lenni, akkor ne is legyél az. Márpedig ebben az esetben a leírtak alapján az lennél.
2009. júl. 9. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Te magad írtad meg a választ a kérdésedre. Küld el a francba.
2009. júl. 9. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
"de hogy itt még nincs(mármint a faluba ahol most lakik)!" ha o ezt komolyan gondolta es nem csak poennak szanta akkor kuld el ot a francba! ilyenkor ved elo a buszkeseged es ne elegedj meg azzal h valakinek csak potleg legyel ha eppen nincs a kozelbe a baratnoje!!
 4/6 anonim ***** válasza:

hát...ha a srácnak van barátnője akkor mit akar tőled? hát komolyan mondom az ilyen nem tudom megérteni, vagy hagyja ott a másikat és legyen veled vagy téged felejtsen el és legyen hűséges a barátnőjéhez..

jöhetnék azzal hogy h veled összejönne,tegyük fel otthagyja a bnőjét akkor elmegy megint máshova dolgozni és akkor veled csinálja ugyanezt..? szerintem felejtsd el..

ha nem megy akkor pedig beszélj őszintén a sráccal hogy ő vajon mit is akar a barátnőjétől.. és nem érzi ő azt hogy fájdalmat okoz a bnőjének? nem gondol bele mi lenne ha vele csinálná ezt a csaj..

5/6 anonim ***** válasza:
beképzelt...még nem is leplezi, hogy mekkora bunkó. Anyud mit mondott? Én anyud helyett ki lettem volna akadva...nem hagynám, hogy találkozzatok. Ennél romantikusabb szöveggel is elé rukkolhatott volna.
2009. júl. 9. 16:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőhöz...sztem az anyum nem is vette őt komolyan,ő csak azt gondolja h hülyéskedik...de sztem ezt az idiotaságot komolyan gondolja...de majd tőlem megkapja a magáét!!!:@:@:@
2009. júl. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!