Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok mit kellene ilyen esetben csinálnom? Nem akarok második lenni az életében!
Figyelt kérdés
Az a helyzet h van egy srác aki tetszik nekem,és én is neki!Az anyum eléggé ismeri,mert egy helyen dolgoznak!A srác 20éves én 17!Ahol én lakom ő is ott lakik de csak átmenetileg mert itt dolgozik!Nemrég mondta az anyumnak hogy ha nem lenne barátnője akkor komolyan elgondolkoznak kettőnkön!Erre tegnap megkérdezte az anyumat, hogy udvarolhatna-e nekem, erre az anyum azt mondta h nem-azért mert az anyum ismeri,de tudom h ez a srácot nem zavarná!Az anyum mondta neki h mit akar tőlem mikor neki van barátnője...erre azt mondta de hogy itt még nincs(mármint a faluba ahol most lakik)!Mit csináljak ha odajönne hozzám?Küldjem el a francba?Mert én nem akarok neki az lenni aki lesi a kívánságait közbe a városba meg ott van a barátnője!2009. júl. 9. 16:10
1/6 anonim válasza:
ha nem akarsz második lenni, akkor ne is legyél az. Márpedig ebben az esetben a leírtak alapján az lennél.
2/6 anonim válasza:
Te magad írtad meg a választ a kérdésedre. Küld el a francba.
3/6 anonim válasza:
"de hogy itt még nincs(mármint a faluba ahol most lakik)!" ha o ezt komolyan gondolta es nem csak poennak szanta akkor kuld el ot a francba! ilyenkor ved elo a buszkeseged es ne elegedj meg azzal h valakinek csak potleg legyel ha eppen nincs a kozelbe a baratnoje!!
4/6 anonim válasza:
hát...ha a srácnak van barátnője akkor mit akar tőled? hát komolyan mondom az ilyen nem tudom megérteni, vagy hagyja ott a másikat és legyen veled vagy téged felejtsen el és legyen hűséges a barátnőjéhez..
jöhetnék azzal hogy h veled összejönne,tegyük fel otthagyja a bnőjét akkor elmegy megint máshova dolgozni és akkor veled csinálja ugyanezt..? szerintem felejtsd el..
ha nem megy akkor pedig beszélj őszintén a sráccal hogy ő vajon mit is akar a barátnőjétől.. és nem érzi ő azt hogy fájdalmat okoz a bnőjének? nem gondol bele mi lenne ha vele csinálná ezt a csaj..
5/6 anonim válasza:
beképzelt...még nem is leplezi, hogy mekkora bunkó. Anyud mit mondott? Én anyud helyett ki lettem volna akadva...nem hagynám, hogy találkozzatok. Ennél romantikusabb szöveggel is elé rukkolhatott volna.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőhöz...sztem az anyum nem is vette őt komolyan,ő csak azt gondolja h hülyéskedik...de sztem ezt az idiotaságot komolyan gondolja...de majd tőlem megkapja a magáét!!!:@:@:@
2009. júl. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!