Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Céges rendezvényünk volt a hétvégén és az egyik új kolléganőt elhívtam a bálra, amire igent mondott. Megkérdeztem mikor menjek érte, amire azt válaszolta, hogy majd ott találkozunk. Így is volt, az elején beszélgettünk néhány percet, majd jelmezverseny volt és utána élőzene folyamatosan. Nem tudok túl jól táncolni, de egy számra felkértem majd annyiban is maradt. Aztán a többi kolléga szórakoztatta vagy 3 órán keresztül, először csak néztem, majd kimentem a büfébe és néhány sör kíséretében beszélgettem a kollégákkal.

A rendezvény végén odajött hozzám a hölgy, és elkezdte mondani mennyire jól érezte magát és jól tette, hogy eljött, pedig nem volt túl sok kedve....és hogy nagyon köszöni, hogy elhívtam. Elindultunk a ruhatár felé, és jött végig mellettem, majd miután felsegítettem a kabátját megkérdezte, hogy elvinném-e? Erre azt válaszoltam, hogy már ittam alkoholt és majd más biztosan elviszi, de ha nem lenne jelentkező, akkor hívok egy taxit.

Egy szó nélkül elment mellőlem....

Mai nap összefutottunk az előcsarnokban és köszönés nélkül elment mellettünk(több kollégával együtt álltam). Az egyik Nő, akivel közös szobában dolgozik, odajött hozzám a büfénél és közölte velem, hogy ezt elpuskáztam és próbáljam megbeszélni a történteket....mondom szerintem nem hibáztam, és megköszöntem, hogy segíteni akart. Nagyon furán nézett rám, de a végén elmosolyodott.

2016. febr. 15. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Engedd el ezt a dolgot.Majd lesz olyan nő,aki jobban illik hozzád :)
2016. febr. 15. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:

"Nem gondolom ,hogy ezek után bármit is kezdeményeznék nála, illetve úgy fogalmaznék, hogy ideig biztosan nem. Nekem nincs mondanivalóm számára"

Oké, de akkor mi a kérdés? Vagy csak szeretted volna megosztani a világgal ezt a rendkívül épületes történetet?

2016. febr. 15. 15:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy más férfi hogyan reagálná le ezt a szituációt....hagyná hogy szórakozzanak vele, és próbálná menteni a dolgot, vagy egyszerűen tovább lépne?!!
2016. febr. 16. 02:03
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát ehhez nem jutottál közelebb, mert én történetesen nő vagyok.

De egy férfi szerintem ne más férfiakat majmoljon, legyen saját véleménye, döntése.

2016. febr. 16. 12:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Az jó ha Női szemmel is leírod a véleményedet a helyzetről, mert azzal segítesz megérteni, hogy mi volt benne a logika, mert nekem ez nem volt világos. Mondjuk az zavarna, ha a kollégák ezentúl előítéletesen állnának hozzám olyan dolgok miatt, amit el sem követtem. Nem hiszem, hogy hibáztam volna, és a Hölgyet sem tartom hibásnak. Mindenkinek van egy hozzáállása, egy értékrendje és a miénk sajnos elég távol van egymástól, ezért sem akarok Tőle semmit a továbbiakban.
2016. febr. 16. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!