Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit tennétek ebben az esetben?
nagyon felszínes hozzáállás, ha ennyire a külsejére építesz, hacsak nem visszataszítóan ronda.
mert te egy adonisz vagy?
2017. jan. 1. 21:00
Én semmiképp nem erőltetném ha nem tetszik külsőre.
2017. jan. 1. 21:03
Mit jelent a "nem egészen úgy néz ki"? Nem ilyenre számítottál, esetleg nem vonzó számodra? Ha az előbbi, de vonzónak találod, akkor folytasd tovább az ismerkedést, ha viszont az utóbbi, akkor személyesen (nem telefonon, FB-n, sms-ben) valld be neki, hogy szerinted nem ő az, akit keresel. De lelépni és többet nem válaszolni a legrosszabb megoldás lenne, nem mellesleg nagyon gyáva lépés.
2017. jan. 1. 21:06
Szerintem a lány elfelejtette mondani, hogy már nem 58, hanem 98kg :)
2017. jan. 1. 21:07
#1 nem kell szépnek/gyönyörűnek lennie a másiknak, de ha nem tetszik egyáltalán, nem kell erőltetni, annak semmi értelme.
2017. jan. 1. 21:08
Attól függ.
Voltam már úgy, hogy a lány nem volt pont az estem, de amúgy semmi baj nem volt vele, adtam egy esélyt a dolognak, és működött, elkezdtem észrevenni az apró vonzó vonásait, azt, hogy mi tetszik benne mégis.
Viszont elképzelhető olyan helyzet is, aminél olyan szinten nem passzol az ízlésemhez, hogy esélytelen, hogy ez változzon.
2017. jan. 1. 21:09
úgy dumáltatok a neten, h. sehol egy képet nem láttál róla, fb-n sem?? na neee!!!!
2017. jan. 1. 21:15
mondjuk én kaptam már nőtől olyan képet, amin kb teljesen máshogy nézett ki, mint a valóságban. Nem mondom, hogy nem ő volt az eredeti fotón, de zseniális munka volt a fotós részéről, tökéletes megvilágítás, tökéletes beállítás, kiváló frizura és smink.
2017. jan. 1. 21:23
Megpróbálnék barátkozni a külsejével, de ha nem megy, akkor nem megy, kész. Reális képeket kell kitenni, és elkerülhető a dolog.
2017. jan. 1. 21:28
Itt a lenyeg abban van hogy: amikor találkozásra kerül a sor, nem egészen úgy néz ki, mint ahogy azt elképzeltétek.
Ez nem a no hibaja hanem a tied, atol hogy jol megvagytok a csheten, nem kellet bekepzelni hogy egy kiralynovel beszelsz.
En adnak eselyt. Nem is egyet, nekem fontosabb hogy valakivel jol meglegyek mint az hogy hogy nez ki.
2017. jan. 1. 21:54
Kapcsolódó kérdések: