Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben miért én vagyok a hibás, azért mert a fiú szakított a barátnőjével?
Arról lenne szó,hogy az egyik legjobb barátnőm,barátnője(aki egyébként az enyém is volt)és fiúja "társaságába"még január környékén illeszkedtem be.
A barátnőm barátnője legyen X.
X-nek volt a barátja,akit egyébként helyesnek találtam,de nem érdekelt,mivel barátnője volt X,de igazából mindenkivel egyre jobban összeszoktam a társaságból,és egyre jobban megismertem X barátját,legyen Z.
Na,de ugye én megtetszettem Z-nek(egyébként már április végén beleszerettem),és mondta,hogy szakítani fog X-el,mert hogy tetszem neki,és hiába próbálja elnyomni magában nem tudja.
De én kértem,hogy ne,meg,hogy akkor ne találkozzunk,kerüljük egymást,és akkor azt mondta,hogy megpróbálja,de a tudtom nélkül szakított vele május közepén,és elmondta X-nek,hogy azért mert tetszem neki,és már sokkal többet érez.
Na és akkor persze írogatott nekem X,hogy "büdös k,meg,hogy halnék meg"
de sajnos nem csak ő,hanem a társaságból mindenki ellenem fordult,és engem hibáztaTNAK,mert elválasztottam a két legédesebb párt,egyedül a legjobb barátnőm áll mellettem,és Z,akivel még úgymond nem jöttünk össze.Vagyis hivatalosan nem járunk,de félek is az egésztől emiatt.
Pedig nem voltam rámenős,nem erőltettem semmit,még csók se volt,de mégis én vagyok a hibás ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!