Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testi hibás férfi hogyan létesítsen párkapcsolatot?
Nőknek is, férfiaknak is szól a képzeletjáték:
Képzeld azt, hogy testi hibás férfi vagy.
Hogyan jössz össze nővel?
Határozott fellépéssel, hogy a nő ne a testi hibámat nézze.
Ha belém szeretett utána már úgy sem fogja érdekelni
Köszönöm a válaszokat, korrektek. (Az első hármat láttam e kommentem megírása előtt.)
Nos, határozott fellépésemmel nincs gond, viszont "belül megszólal olykor egy vészharag szerűség", amikor beszélgetek olyan nőkkel, akikkel el tudok képzeli párkapcsolatot... "vészhang", ha értitek... Szóval a testi hibámról "bekattan" olykor egy érzés, hogy "uh, már megint csak a testi hibám lesz netán az akadály, ha lesz akadály"...
Eléggé pozitív a hozzáállásom, de nem egyszerű dolog érzelmileg átlendülni azon a tudaton, hogy testi hibával rendelkezem.
Ahol van lehetőségem ismerkedni, menni szokott, de futó kalandoknál hosszabb, évek óta nem jött össze.
Női ismerőseim, "haverjaim" viszont mindig is voltak, bár sajnos időben "szaggatott" lehetőségeim vannak egyelőre a kapcsolattartásra ismerősökkel is, mivel falun élek, ahol nem szeretek ismerkedni.
Tartós ismeretségekre és párkapcsolatok felépítésére törekszem, de nem görcsösen.
Bocsi az elgépelésekért,
szóval "vészhang", "vészharang" szerűség, de lehet h ez nem megfelelő metafora arra az érzésre...
Futó kalandokat évről évre
könnyedén összehoztam.
Ráadásul olyan nővel, aki szintén testi hibás, tartósra is van esélyem.
Csak hát kevés a testi hibás nő, és ugye akkor még ott van az a tényező, hogy egy ideje falun élek, kevés lehetőségem van utazni, no meg két testi hibás ember se feltétlen illik össze hosszú távon, tehát némileg válogatni is kell, főleg érzelmi alapon. A testi hibás nők között, remélhetőleg, kevesebb az anyagias.
Mindenesetre nem egyszerű... ezért érdekelnek mások tapasztaltai, hasonló szituról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!