Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire hátrány, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire hátrány, hogy diplomásként nem diplomás munkát végzek?

Figyelt kérdés

Van infos diplomám de végig bukdácsoltam a sulit mire sikerült. Abszolút nem is tudok semmit, meg mondjuk ki, nem is igazán szeretem. Jelenleg már 3 éve raktárvezető helyettesként dolgozok, szeretem csinálni, rendesek a kollégák is. Nettó 230-250 összejön vele vidéken 1-2 szombattal.

De azt vettem észre, hogy amelyik lány meghallja, hogy nem a szakmámban dolgozok rögtön furcsán néz rám. Tényleg akkora gond ez? Diplomás lányoknál így esélyem sincs?

Albérlet meg kocsi van, igényes is vagyok magamra.

29F

2017. jan. 1. 12:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Előrelépési lehetőség nem igazán van de szeretem.

A sulit meg azért végeztem el, mert úgy voltam vele, hogy az a +2 év már nem oszt nem szoroz ha már elkezdtem megcsinálom és hátha megszeretem közben.

2017. jan. 1. 13:26
 12/21 anonim ***** válasza:

A diploma hiányát inkább érzik hátránynak.

Azt hiszik, diploma = jó munka = sok pénz = normális ember.

Pedig Nő vagyok, és így látom...

2017. jan. 1. 13:33
 13/21 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a diplomás nők körében sajnos nagy hátrány. Nem kizáró ok, de sokat számít negatív irányban.
2017. jan. 1. 14:00
 14/21 anonim ***** válasza:

persze, hogy hülyének néznek, hisz a legmegfizetettebb szakmában van diplomád. kereshetnél nettó 400at még kezdőként is, erre egy tetves raktárban rohadsz 230-ért.

Kb mintha lenne egy nyertes lottószelvényed és széttépnéd..

én is hülyének nézlek ezek után!..

2017. jan. 1. 14:32
 15/21 A kérdező kommentje:
De nem tudok programozni érted? Az semmit nem ér, hogy a programozás órákon az alap programokat magamtól vagy esetleg segítséggel megcsináltam. Egy kis szar főiskolán szereztem a diplomát. Főleg ennyi idő után már nem ér semmit a tudás. Tudhatnád hogy informatikában 1 év kihagyás is nagyon sok. Nem hogy 3.
2017. jan. 1. 14:36
 16/21 anonim ***** válasza:

mi az, hogy + 2 év volt a diploma? ez most ilyen felsőoktatásos OKJ?

230, ha nettó, akkor az egész jó, kezdőinfós ismerős nem kap annyit, de mondjuk onnan tud továbblépni majd, ha minden igaz.

én rosszabb helyen vagyok diplomásként, és sose gondolkoztam ezen, hogy de rossz, láttam lehetőséget ebben a dologban, és szeretek kipróbálni új dolgokat. :)

2017. jan. 1. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sok ismerősöm van,aki diplomás,de mégis a szakmájával dolgozik.

De kit érdekel? Hogyha szereted a munkád és elégedett vagy,akkor mi a kérdés?

Ha egy csajnak ez nem tetszik,akkor nem is baj, ha távol tartod magad tőle.

A nettó 230 amúgy teljesen jó, a minimálbér háromszorosa kb.

Én nőként max a szombati munkanapot sérelmezném.A párom is elvállal néha hétvégén is melót..De jobb lenne inkább együtt lennénk, az a pár ezer nem ér annyit,mint hogy ne legyünk együtt.

2017. jan. 1. 18:42
 18/21 A kérdező kommentje:
+2 évet arra írtam, hogy 3,5 év a suli. Ahhoz képest +2 évvel lett meg a diploma.
2017. jan. 1. 18:45
 19/21 anonim ***** válasza:

nem tudsz mit csinálni, a lámyok szeretik a diplomát.

Nekem sajnos nincs diplomám, így kénytelen voltam felvenni diplomásokat.

Volt aki ismerkedéses korszakban nehezményezte hogy nincs, ez elég nagy hátrány volt, mondjuk ott azért nem mondtam hogy na igen ezért vettem fel pár diplomást dolgozni mert az bunkóság kategóriát súrolja..

De nem tudsz mit csinálni, ha szereted a munkádat csináljad.

2017. jan. 1. 20:26
 20/21 anonim ***** válasza:
#15 akkor tanulj meg!
2017. jan. 1. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!