Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire hátrány, hogy diplomásként nem diplomás munkát végzek?
Van infos diplomám de végig bukdácsoltam a sulit mire sikerült. Abszolút nem is tudok semmit, meg mondjuk ki, nem is igazán szeretem. Jelenleg már 3 éve raktárvezető helyettesként dolgozok, szeretem csinálni, rendesek a kollégák is. Nettó 230-250 összejön vele vidéken 1-2 szombattal.
De azt vettem észre, hogy amelyik lány meghallja, hogy nem a szakmámban dolgozok rögtön furcsán néz rám. Tényleg akkora gond ez? Diplomás lányoknál így esélyem sincs?
Albérlet meg kocsi van, igényes is vagyok magamra.
29F
Inkább keress kevesebbet és ne dolgozz szombaton. Milyen a munkabeosztásod?
Szereted a munkádat? Van előrelépési lehetőséged?
Az ember felveszi azt a stílust és életvitelt, amilyen közegben mozog.
Számomra ezek lennének a ne szimpatikus dolgok.
LOL!!!
Más kérdéseknél meg azért rinyálnak, mert a diplomás pasikat veszik semmibe, mert nincs saját lakhelyük és kocsijuk. Szóval hogy hiába vagyok diplomás, na nem vagyok önálló és a szüleimmel lakom, akkor kukáznak :D
Vagy azt mondják, hogy csak a külső számít. Ahogy írod, nekem az jön le hogy a külsőd rendben van. Mások telesírják a gyakorit, hogy "Ha nem vagy 10/10-es akkor ne is próbálkozz a nőknél :'("
Figy, elvégeztél egy kemény szakot. Nem lehetsz igazán hülyegyerek. Szerintem sem jó pont hogy nem a szakmádban dolgozol, de ha tisztességes munkád van és meg is élsz belőle akkor ez nem kéne nagy gondot okozzon. Én sem értem miért csináltál egy nehéz diplomát úgy hogy nem is lelkesedtél a szakma iránt. De hát legalább akkor nézd a jó oldalát, nem vagy geek, kocka, stréber és megkeseredett informatikus.
Máshol épp ezekért sírnak, mert ezeket nézik le. Hogy minden pasi informatikus, minden hülyének van informatikai diplomája, csak kocka módon gondolkodnak, csak a számítógéppel foglalkozik stb :D Hány nő hagyja ott az infós pasiját vagy szúr ki vele, amiért annak éjszakába menően dolgoznia kell? A nők qrvára nem értékelik a diplomás pasikat. Sem az infós diplomás pasikat.
A kérdésedre a válasz. Igen hátrány, de nem kéne ok legyen a sikertelenségedre. Szerintem ismerkedj tovább :)
26F
Kérdező nézd, itt egy hozzád hasonló nő. Csak érdekességképpen mutatom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Ellenkezőleg, én inkább örülnék, ha a párom nem gyomorideggel menne munkába. Nem beszélve arról, hogy a munkából adódó frusztrációk sem tesznek jót az embernek, sőt párkapcsolat romboló hatása is lehet. :(
Nekem egy boldog férfi kell aki elégedett magával (igen, ehhez hozzátartozik a munkája is).
Volt egyszer egy pasim, infós diplomával szennyvíztisztító cégnél dolgozott, míg a szakmájában szerencsétlen volt, ott egészen a telephely-vezetőségig vitte. :) Vele is az volt a baj, ami - szerintem - veled is lehet, hogy ő cikinek érezte, hogy ilyen helyen dolgozik, meg ugye mindig koszosan-büdösen jött haza, és még egy csókot se adhattam olyankor, nehogy kiábránduljak belőle... Szóval, hatalmas adag komplexust szedett össze, hogy ő nem elég jó, és ez kihatott rá az élet más területein is sajnos. :( Fárasztó ám azt hallgatni (még ha csak félig tudatos szurkálódásokban is), hogy nekem ő biztos nem elég jó.
Szóóóóval, ez a hozzáállás az, amit tessék elfelejteni, nincs olyan, hogy nem vagy elég jó. :) Még ha nem is a szakmádban, egy elég jó állásod van, biztosított háttered, a többi kit érdekel? Főleg, ha nem is szereted a szakmádat, akkor nem kell magyarázkodni, hogy miért nem abban dolgozol, ennél jobb indok nem is kell.
Sokkal többet jelent, hogy szereted és élvezed a munkádat, ez manapság ritka, meg kell becsülni.
Nem nő vagyok, még nincs meg a diplomám, de nem gondolom hogy bárkinek is kifejezetten negatív az, hogy nem a végzettségednek megfelelő pozícióban dolgozol, főleg ha ez tesz boldoggá.
Amikor olvastam a kérdést, csak az fogalmazódott meg bennem: ha nem szereted, nem is vagy jó belőle, akkor miért áldoztál rá az életedből 5-6 évet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!