Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás pasiként is átlagosnak számíthatok?
Azért teszem fel a kérdést, mert egy ideje figyelem hogy működik ez a társkeresés meg a véleménnyilvánítás egymásról. Azt látom, hogy diplomás emberekről úgy beszélnek, hogy semmi értéke nincs. Mindig kiemelik, hogy a diplomások között sok a hülye, minden hülyének lehet diplomája, semmi értelme nincs a diplomának, satöbbi. És ilyen kis tanulatlan fruskákat meg egekig értékelnek. Hogy kb micsoda nő, mennyire ügyes, meg okos és értékes...
Nem akarok én sem mindenkivel kikezdeni, de volt már, hogy ismerkedni próbáltam. A korosztályomból akik végzettségben is hozzám hasonlóak voltak, elég elutasítónak tűntek. A kevésbé művelt vagy iskolázottak közül pedig több pozitív választ kaptam de szintén nagy az elutasítottság. A nők pedig folyton panaszkodnak, hogy a férfiak akik ráírnak buták, nincsenek céljaik, csak szexet akarnak. Én nem szoktam kérkedni a végzettségemmel, de ha rákérdeznek röviden elmondom.
Nekem ebből az jön le hogy tanult emberként is ugyanúgy átlagosnak vagy átlagon alulinak számítok. Pedig hallottam már nőtől hogy a saját színvonalhoz mérten kell ismerkedni. De még egy egyszerű, tanulatlan lányhoz sem igazán érek fel úgy látszik.
Ennek mi lehet az oka?
Mit csinálok rosszul?
Te meg nagyon amatőr vagy. Ez aranyos. :)
Varj kitalálom mérnök vagy. :)
Hiába van diplomád ha annyi eszed van, hogy egy ilyen szintű kérdést ide kiírtál!
Az iskolai oktatással semmire nem mész. Max lesz egy jó fizető állásod. És Ennyi!!
Azt az iskola nem tanítja meg, hogyan szeress, hogyan légy empatikus, hogy ne légy önző egoista öntelt egysejtű ember..stb.
Az érzelmi intelligenciát se tanítja meg.
Egyszóval ha hiányoznak az emberi értékek belőled a diplomáddal kitörölheted acs..ggef. Semmire nem mész vele.
1. Minden diploma egyenértékű? A szak, az egyetem, a bsc/msc fokozat sem számít?
2. Köszönöm a 4-esnek a kedves szavait. Miből gondolod, hogy hiányoznak az emberi értékeim? A stílusodból nekem lejön, hogy neked biztos sok emberi értéked van, qrvára empatikus, önzetlen, segítőkész, érzelmileg qrvára inteligens valaki lehetsz :D
Elég sok embert látok és sok párt. Nem igazán tűnnek általában véve túlzottan érzelmileg intelligensnek.
én már dugtam diplomával is, mert valószínűleg a csaj még nem volt diplomással, és poénból felvetettem neki, hogy ki kéne próbálnia. :D
egyébként le kell alacsonyodni a színvonalára az adott nőnek/lánynak és úgy lehet becsajozni, egy 20 éves csajt nem fogsz lenyűgözni egy diplomával, kivéve ha látja, hogy az a diploma sokat hozott, mert akkor kerekre nyílik a szája és csak annyi a dolgot, hogy tömöd.
Ha úgy tenném fel a kérdést, hogy érzelmileg intelligensebb pasiként is csak átlagosnak vagy átlagon alulinak számítanék mit válaszolnátok?
Hányan mondanátok hogy kevés a megértés, együttérzés és a jófiús viselkedés? Engem komolyan érdekel. Engem a stréber éveim alatt foglalkoztatott a pszichológia, önismeret, hasonlók és foglalkoztam magammal ilyen téren is. Részben ezért is jártam ide néha.
Nem akartam öntelt, beképzelt sggfej lenni, akinek nincs empátiája, nem érdekli a másik.
Felőlem leszavazhatod a válaszom, teljesen hidegen hagyj. Nem az én agyam pattog teljesen feleslegesen azon, amin a tiéd!
ÉN is diplomás vagyok, de azért az én értelmi szintem magasabban van a tiédnél, abból a szempontból, hogy nem foglalkozom, ilyen b..romságokkal, mint te!
Nem a végzettség a mérvadó egy párkapcsolatban!
Párom biztonsági őrként kezdte, most tescoban árufeltöltő, mégis 4 éve boldogok vagyunk együtt! Szerinted, nálunk számított a végzettség?
Csak a hozzád hasonló éretlen kisfiúk gondolkodnak így, ahogy te!
Magadról ugyan nem írtál semmit, azonban a legnagyobb hangsúlyt mégis CSAK a végzettségre helyzeted!
Hisz szerintem, ha már diplomás vagy, akkor van annyi értelmi szinted, hogy tudod, hogy nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban!
Szerintem az is óvatos becslés, hogy minden második embernek van diplomája, lehet az sokkal több is... Úgyhogy igen, teljesen átlagosnak számítasz.
A végzettséged önmagában nem nyom annyit a latban, hogy komoly fegyvertényt jelentsen, és kiemeljen a szürke tömegből. Na jó, mondjuk 4-5 diploma esetén már azért felmutattál valami különlegeset, amit más nem tud.
Egyébként lehet, hogy hihetetlen, de az csak egy darab papír. Azért nem adnak neked se a boltban semmit ingyen, nem lettél tőle magasabb, nem lettél helyesebb, nem vagy tőle összességében vonzóbb, mint valaki, akinek nincs ugyan diplomája, de határozott, férfias megjelenésű, és tud csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!