Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás pasiként is átlagosna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás pasiként is átlagosnak számíthatok?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel a kérdést, mert egy ideje figyelem hogy működik ez a társkeresés meg a véleménnyilvánítás egymásról. Azt látom, hogy diplomás emberekről úgy beszélnek, hogy semmi értéke nincs. Mindig kiemelik, hogy a diplomások között sok a hülye, minden hülyének lehet diplomája, semmi értelme nincs a diplomának, satöbbi. És ilyen kis tanulatlan fruskákat meg egekig értékelnek. Hogy kb micsoda nő, mennyire ügyes, meg okos és értékes...

Nem akarok én sem mindenkivel kikezdeni, de volt már, hogy ismerkedni próbáltam. A korosztályomból akik végzettségben is hozzám hasonlóak voltak, elég elutasítónak tűntek. A kevésbé művelt vagy iskolázottak közül pedig több pozitív választ kaptam de szintén nagy az elutasítottság. A nők pedig folyton panaszkodnak, hogy a férfiak akik ráírnak buták, nincsenek céljaik, csak szexet akarnak. Én nem szoktam kérkedni a végzettségemmel, de ha rákérdeznek röviden elmondom.

Nekem ebből az jön le hogy tanult emberként is ugyanúgy átlagosnak vagy átlagon alulinak számítok. Pedig hallottam már nőtől hogy a saját színvonalhoz mérten kell ismerkedni. De még egy egyszerű, tanulatlan lányhoz sem igazán érek fel úgy látszik.

Ennek mi lehet az oka?

Mit csinálok rosszul?

2016. dec. 28. 13:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%

"csak átlagosnak vagy átlagon alulinak számítanék "

NINCS átlagos, vagy átlagon aluli, mindenki egyedi!

Hiába van diplomád, hogy erről így vélekedsz!

Hiába foglalkoztál önismerettel, ha ilyen értelmetlen kérdésekkel tömöd feleslegesen az agyadat! Akkor ezek szerint nem végeztél jó önismeretet!

2016. dec. 28. 14:13
 12/28 A kérdező kommentje:

#9 Neked mi a franc bajod van? :D

Én nem szavaztalak le.

Te kezdtél el ellenségesen beszélni velem, csak azért mert kiírtam ezt a kérdést.

Nem szidtam a nem-diplomásokat. Valahogy te mégis belémhalucináltál valamit, mintha kollektíven akarnám elgázosítani az összes embert, aki nem diplomás.

Éppen kiemeltem, hogy próbáltam ismerkedni nem-diplomásokkal is.

Mondtam én bármi rosszat a párodra? Semmi bajom vele. Örülök nektek és sok boldogságot.

Gratulálok az értelmi szintedhez, ami magasabban van az enyémnél. Igen, én foglalkozom ilyen baromságokkal mint a kérdésben is írtam. Igen, az egész kérdésemben a diplomásság vs nem-diplomásság foglalkoztat és ezt tárgyaltam, mivel erről szólt a kérdésem. Nem a diplom a legfontosabb a kapcsolatban.

De például az ilyen agresszív, veszett nők, mint te is #9-es akármilyen diplomával rendelkeznek, engem kapásból taszítanának.

Látod, nem a diploma az első :)

2016. dec. 28. 14:15
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

1. Diplomának semmi értelme ?

a.) Részben igaz csak, főleg azokra szakokra amit csak azért találtak ki, hogy több ember járhasson egyetemre és elmondhassa, hogy van egy darab papírja na azzal tényleg kitörölheti..

b.) Ha valaki elvégez egy komolyabb szakot akkor van értelme és igenis kaphat vele egy jól fizető állást. De a papír önmagában nem elég.

Igaz vannak olyan helyek ahol csak a papírt nézik de ők még a régi eszmékben hisznek.

c.) Egyre több cég inkább felméri, hogy mire vagy képes minthogy papírokra hagyatkozzanak.... és soknak csak formalitásból kell a papír vagy még úgysem ...

... Romániában pl. sok helyen kérik mert programozóként nem kell személyi jövedelem adót fizetni, ha igazolod diplomával de a programozók ebből nem sokat látnak, mert ehhez mérten számolják a fizetést. De persze aki egyetem alatt dolgozik vagy még halaszt a diplomával akkor sok cég azért kevesebb fizetést ad.... bár amelyik cég meg is akarja tartani a jó munka erőt nem e szerint jár el.

Szomorú, hogy egyes emberkék elhiszik, hogy nem kaphatnak nagyobb fizetést mert nincs meg a szakképesítésük... úgy adják elő mintha törvény lenne, holott ez nem a privát szférára vonatkozik hanem az állami pozíciókra-cégekre ahol előre meghatározott fizetések vannak.

d) Régebben komolyabban nagy dolgoznak számított ha valaki mérnök, és sokunkba is ezt neveltek bele, de a legtöbb ember ezt már le se szarja. Sok mindent lehet okolni, de ez már a múlté....

e) Olyat is halottam, hogy sokan nem mernek PhD-zni mert attól félnek nem veszik fel őket sehova, mert akkor nagyobb fizetést kellene adjanak. Ekkora baromságot...egyébként ez a nagyobb fizetés is csak az állami helyekre vonatkozik. Privát szférában annyit kapsz amennyit ki tudsz alkudni magadnak, és ha ahhoz a pozícióhoz nem kell a doktori akkor el is titkolhatod le se szarja senki...

Ez például azoknak a dumája kik nem képesek rá és azt akarják, hogy a másiknak se legyen, olyan mint a ribanzc barátnő ribanzcosítja a társait is. Egyébként ez is inkább csak díszelegni jó ha nem akarsz kutatási pályára lépni,... sokan élnek ezzel a díszelgéssel.

Ha nagyobb pozícióba lépsz mindig jobban hangzik ha Dr.Ing Dr.Eng. vagy vagyis doktor mérnök.... mifelénk így használják.

Ha szerzel vagy 10 prefixet még hozzá akkor a lány szülei utánad dobják a lány :)) és hasra esnek előtted, de ennek ellenére lányt nem biztos, hogy különösebben érdekelné. Egyébként is már nem nagyon számít szokásnak a szülő bele egyezését kérni hanem csak közölni velük a tényeket.

Egy régi letűnni látszó világ romjain állunk és messze még az új világ kapuja, olyan mint egy háború utáni romhalmaz. Nem lehet tudni kinek higgy és merre menj... Elhitted ha mérnők-diplomás leszel akkor szaladnak utánad a csajok .... akkor szenvedsz.

Az a foglakozás amivel fel tudod kelteni magadra a figyelmet az a milliomos üzlet ember vagy cselebég. A többi már nem annyira érdekes.

Egyébként az tapasztaltam, hogy egyes lányok-nők szülei jobban érdeklődtek egy időben utánam :)) szerintem szerették volna, ha a én lennék a lányuk férje, mert rendes vagyok, káros szenvedélyektől mentes és még jól is keresek és bizonyára tudták, hogy tetszik a lányuk. Persze olyan is volt, hogy egy 200 kilós tehenet akartak rám sózni :)).

Áldás és átok a siker és a diploma....

2016. dec. 28. 14:19
 14/28 anonim ***** válasza:
37%

Nem ellenségesként kezdtem el veled beszélgetni, leírtam, ha valaki önző egoista, attól még lehet diplomája, de a diplomával nem ér semmit!

Ha magadra vetted, az már a te problémád, nem az enyém, általánosságban írtam!

Viszont az jelent valamit, ha magadra vetted! Tehát, akkor mégis csak jellemző rád valamelyik általam leírt tulajdonság? És lehet, hogy emiatt nincs párod? Mert ilyen vagy?

Példámmal csupán illusztráltam, hogy a végzettség semmit se jelent, hisz annyira el voltál varázsolva, hogy így diploma, úgy tanultság, a körítést csupán csak te írtad hozzá!

Az emberi értékek a lényeg, nem a tanultság, amit az iskolában elsajátítasz.

Egyébként miért foglalkoztat téged ez a kérdéskör?

Nem kéne inkább azon elgondolkodnod, hogy lehet, hogy az emberi értékeiddel van baj, és azért nincs párod? Lehet, hogy külsőre nem jössz be a lányoknak, lehet, hogy belsőre?

Hisz, akkor nem foglalkoznál ilyen pitiánerséggel, mint, hogy végzettség!

2016. dec. 28. 14:27
 15/28 anonim ***** válasza:
13 as vagyok, bocsi de a hibajavítóm néha baromságokat tett be én meg lusta voltam küldés előtt átolvasni.. :)
2016. dec. 28. 14:27
 16/28 anonim ***** válasza:

Én sosem a diplomáimmal keféltem, hanem a farkammal.

Valamit nem jól csinálsz.

2016. dec. 28. 14:28
 17/28 anonim ***** válasza:
61%

Az hogy átlagos vagy-e ... A KSH szerint a 2011-es évi népszámlálás alapján a 25. életévüket betöltött személyek ~20%-a rendelkezik diplomával, amit én nem neveznék átlagosnak. Ugyanakkor véleményem szerint a diplomának önmagában a párkapcsolat szempontjából értéke nincs. Sokkal inkább egy eszköz, amelynek minősége (itt most értem a fokozatot és a szakot egyaránt) a miatta szerzett munka révén hozzásegíthet az anyagi biztonság megteremtéséhez több ember számára (értsd feleség+gyerekek). Lehet belőle továbbá következtetni a birtokos intelligenciájára és műveltségére, amely tulajdonságok szintén imponálóak lehetnek nőnemű társaink számára. Ennyi.

A tanulatlan, felértékelt fruska meg csinos, a férfiak meg szeretik a csinos lányokat, puff.

Mivel a lányok jellemzően felfelé keresgélnek, te keresgélj az alacsonyabb iskolázottságú rétegek közt. A siker persze így sem garantált, a 'kémiához' jól is kell kinézni, de nagyobb valószínűséggel találni a nagyobb felhozatalból alkalmas partnert.

18/28 A kérdező kommentje:
A végzettség akkor pitiánerség?
 19/28 anonim ***** válasza:
37%

Igen, az.

Akkor légyszi, írd már le, hogy számodra, milyen egy tökéletes kapcsolat!

És ebben, vajon milyen szerepe van a te diplomádnak!

2016. dec. 28. 14:30
 20/28 A kérdező kommentje:

Ha a tanultság nem számít, akkor a külsőség miért számít?

Az öltözködés miért számít például?

Köszönöm a válaszukat. Nagyon kinyitottam a szellemet a palackból. Ennyi ellenséges embert egy kérdésemre ilyen gyorsan! :D

Vicces összehasonlítani más kérdések hozzászólásaival, ahol a kérdés feltevőjén látszik hogy egy suttyó-bunkó rosszindulatú valaki :D

2016. dec. 28. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!