Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezekkel tényleg átlagosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekkel tényleg átlagosnak vagy átlagon alulinak minősülök?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok, van egy szakmám, ami iránt lelkesedem is és úgy érzem jól is haladok vele. Az egyetem és a szak is a nehezebb kategóriába tartozik mások véleménye szerint. De azért csinálom, mert céljaim vannak vele.

A szabadidőmben szeretek sportolni, edzésekre járni. Olyannal foglalkozom ilyen téren, amit szintén hasznosnak tartok és lelkesedem érte. Továbbá érdekel a zenélés, irodalom. Nem tartom magam szakbarbárnak. Szívesen beszélgetek bármiről. Figyelek arra is, hogy az érzelmi intelligenciám is fejlesszem. Továbbá igyekszem tájékozott lenni.

Azt gondolom magamról, hogy van egy értékrendem, ami más, mint a mai átlag. Szerintem türelmesebb vagyok. Nem érdekel a bulizás, kocsmázás, sem az egyéjszakás kalandok. A szabadidőt is szeretem tartalmasan eltölteni. Általában mindenről van véleményem, még ha nem is osztom meg. Igyekszem folyton fejleszteni magam több területen is. Figyelek a társadalmi trendekre, de nem feltétlenül követem azt. Nem szívesen teszek olyat, amit helytelennek tartok.

Sokszor megkaptam már, hogy átlagos pasi vagyok. A visszautasítások miatt már úgy gondolom, hogy átlagon alulinak is minősülök. Nem feltétlenül akarok párkapcsolatot keresni, de azt vettem észre, hogy a nők még beszélgetés terén is elzárkóznak tőlem. Az egyéjszakás kalandok nem érdekelnek, ha már kapcsolat, akkor komolyat szeretnék, de még igazán a barátkozás sem sikerül.

Mi lehet a baj velem?

Min kéne változtassak?

Hol kéne ismerkednem?

2016. jún. 12. 15:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Első körben próbálj meg úgy beszélni a dolgokról, hogy ne aludjon el az ember a felénél. Bocs öregem, de ez rém unalmas önhype volt a viszonyag nehéz, meg a mások által dumákkal.
2016. jún. 12. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nem részletezted, hogy a szabadidő tartalmas eltöltése alatt mit értesz. De amiért én nem választanálak, az az, mert ebből a leírásból nekem az jön le, hogy túl komolyan állsz hozzá az élethez, egyáltalán nem vagy spontán, ami nálam elég kizáró ok, illetve imádok hétvégén beülni a barátommal egy kocsmába pár sörre.
2016. jún. 12. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Amire kíváncsi vagy azok relatív dolgok. Akinek teljesen más az érdeklődése mint neked, egy közös pontotok sincs, más az életszemlélete és az életmódja, annak a számára nem vagy potenciális, nem fog veled hosszabb távon ismerkedni vagy párkapcsolatot teremteni.

Egyszer pedig majd jön valaki aki egész életében egy olyan tulajdonsággal rendelkező "hercegről" álmodott mint amilyen te vagy, és ásó kapa fog titeket elválasztani.

2016. jún. 12. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:

osztom a kettes véleményét.

persze az is lehet, hogy rossz helyen ismerkedsz esetleg...

nekem is unalmas amit írtál... tipikus. ugyanezeket én is elmondhatnám magamról

mi az amiben kitűnsz? például én gondolok egyet elmegyek a többiekkel egy biliárdra, bowlingra tökmindegy mire... csak ne poshadjak otthon. ezek mellett én is olvasok meg akár mondhatom, hogy kocka és könyvmoly vagyok. Viszont szeretem az élet ízét, úgy igazán...

kéne neked egy kis adrenalin.

23N

2016. jún. 12. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

amit a 23/l írt az teljesen jogos... én is elmondhatom h tanulok nem szakmámban dolgozok stb szeretem a munkám mert hobbi is egyben de ez kit érdekel???

mivel nincs nőm ezért abből főzök ami van hátha egyszer belecsöppen az életembe valaki ezért nyitottan állok a világgal szemben...

Spontán dolgaim vannak ha úgy van gondolok egyet a haverokkal összeülök sörözés ez akár éjfélkor is lehet.

Imádok vezetni ezért nem is iszok

ha olyan a hangulatom csipkelődök aztán van amikor túllépem a határt és bunkó titulust kapok de ezt már úgy leszarom h akkor még jobban :D

Na mindegy neked jól be kén baszni összehányni magad valamelyik kocsmában aztán tombolni egy kicsit mert tudod vannak a fap___inák meg a fapö___csök :D te az utóbbira hajazol :D

2016. jún. 12. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg valami olyasmi jön át az írásodon, hogy nagyon komolyan veszel mindent. Erre valaki azt mondja, hogy van tartásod és hú de szuper, hogy már ilyen fiatalon ilyen céltudatos vagy, valaki meg azt, hogy karótnyelt vagy, és hogy veled nem lehet hülyülni meg szórakozni.

Ha egyetemista vagy, akkor gondolom a 20-as éveid elején jársz. Ilyenkor még a nagy átlag azzal van elfoglalva, hogy élvezze az életet, meg az egyetemista lét szabadságát.

Ne keseredj el, nincs veled semmi baj, de egyrészt szerintem majd később jön el a te időd, másrészt meg meg kell találnod azt a közeget, ahol hozzád hasonló emberek fordulnak elő.

A baráti körödet sikerült már megtalálnod?

A lányok mivel indokolták, amikor visszautasítottak?

2016. jún. 12. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha küldesz képet megmondom hogy mennyire vagy átlagos :) 21/L
2016. jún. 13. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!