Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Diplomás pasiként is átlagosna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diplomás pasiként is átlagosnak számíthatok?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel a kérdést, mert egy ideje figyelem hogy működik ez a társkeresés meg a véleménnyilvánítás egymásról. Azt látom, hogy diplomás emberekről úgy beszélnek, hogy semmi értéke nincs. Mindig kiemelik, hogy a diplomások között sok a hülye, minden hülyének lehet diplomája, semmi értelme nincs a diplomának, satöbbi. És ilyen kis tanulatlan fruskákat meg egekig értékelnek. Hogy kb micsoda nő, mennyire ügyes, meg okos és értékes...

Nem akarok én sem mindenkivel kikezdeni, de volt már, hogy ismerkedni próbáltam. A korosztályomból akik végzettségben is hozzám hasonlóak voltak, elég elutasítónak tűntek. A kevésbé művelt vagy iskolázottak közül pedig több pozitív választ kaptam de szintén nagy az elutasítottság. A nők pedig folyton panaszkodnak, hogy a férfiak akik ráírnak buták, nincsenek céljaik, csak szexet akarnak. Én nem szoktam kérkedni a végzettségemmel, de ha rákérdeznek röviden elmondom.

Nekem ebből az jön le hogy tanult emberként is ugyanúgy átlagosnak vagy átlagon alulinak számítok. Pedig hallottam már nőtől hogy a saját színvonalhoz mérten kell ismerkedni. De még egy egyszerű, tanulatlan lányhoz sem igazán érek fel úgy látszik.

Ennek mi lehet az oka?

Mit csinálok rosszul?

2016. dec. 28. 13:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%
Kit érdekel a diploma??? Ki az a pihentagyú gyökér, aki azt képzeli hogy egy szaros papírtól bárki több vagy jobb lenne a másiknál?? Értelmes embert biztosan nem izgat. Szóval a diplomáddal is pont olyan átlagos vagy,mint a heggesztő Janika. Nem az iskolával kell kitűnni egy nő előtt......
2016. dec. 28. 14:31
 22/28 anonim ***** válasza:

Nekem harom diplomam van, valamint kulfoldi es hazai publikacioim. Akkor en most meg nalad is atlagon felulibb vagyok?

Nekem a diploma meglete alapdolog es nem a tudasszint szerint, hanem az elethez valo hozzaallashoz. Sugallja, hogy az illeto kepes kuzdeni, van motivacioja, eletszemlelete es nem ragad meg. De ez onmagaban keves! Olyan, mint mikor itt irjak a pasik, hogy " rendes es normalis vagyok", holott ezek sem kimagaslo dolgok, hanem alapok. Ha emelle a diploma melle meg kb. harom olyan dolgot fel tudsz sorolni, amit elertel vagy ami a szenvedelyed (nem penz vagy izmos testalkat), akkor mar mas a helyzet.

Testveremnek ket diplomaja van, de pl nulla logikus gondolkodasa, 38 evesen is meg otthon lakik es nem is akar elkoltozni. Humora szinte a nullaval egyenlo, nincsenek baratai, nincs nnoje es hobbijai.

Pedig az elmeleted alapjan neki is sikeresnek kene lennie, es tudna is, ha megrazna magat es vegre tenne valamit.

2016. dec. 28. 14:33
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem a végzettséggel van a gond, hanem azzal, ahogyan az emberek kezelik, ha valaki sikeres szakmailag(és/vagy anyagilag) akkor elvárja(önmagától és a környezettől), hogy más téren is az legyen.

Ez úgy is lenne, ha visszamenőnk a szüleink nagy szüleink "idejébe". De belénk nevelték ezt és ezért szenvedünk mert nem úgy lett és ezért szenvedünk sokan, mert mégsem jár alanyi jogon, hogy hasra essenek előttünk, hogy úgy ragadjanak ránk a csajok mint légy a légy papírra..ahogyan az alfákkal tették egyes csajok a sulitól az egyetemig. Éveken át küzdöttél azért a rongy papapír darabért és hiába keresel sokat mégsem vagy boldog, és a legtöbben így vagyunk ezzel akik ide írogatunk, és sok iskolázatlan szaros meg aki egész életét szórakozóhelyen éli sokkal sikeresebb a csajozásban, szinte ingyen kap mindent. Ezt azokra értem kiknek nincs sok pénzük/vagy van de csak gazdag szüleitől, semmire sem jók a csábításon kívül mégis van valakijük. Ez meg persze felháborodást kelt mindenkiben aki igenis tesz valamit az önállóságáért és önálló is de viszont marad egyedül az anyagi függetlenségével. (ezt alap szövege a társkereső hitetéseknek). Egy vízszerelő/postás krematórium gép kezelő hamarabb kap szerintem társat mint egy diplomás(mérnők, fizikus, vagy hasonló).

A másik dolog ha valaki sikeresebb, akkor olyan embereket vonzhat magához akiket csak a siker és a jólét érdekel és azon kívül semmi más és ez akár családi váltakozássá taktikázássá fajulhat egyeseknél, holott akár két héttel előtt akár 100 méter magas és vastag falat is elédbe állítottak volna. Ha meg nem kell a tehenük akkor átkozódnak.

Következtetés pusztán diplomával nem lehet jó kapcsolatot kialakítani..... mert az mindig érdekeken alapul...

Szerintem az a legjobb ha mindkettőnek van :) nagyjából azonos kaliberű diplomája és munkája, így kizárható az érdek kapcsolat hiszen mindketten azonos összeget tesznek be a közös kasszába egy házasság esetén.

2016. dec. 28. 14:50
 24/28 anonim ***** válasza:
Nekem a hozzáállásodból az nem tetszik, hogy a diplomát nem úgy említed, mint bizonyíték, hogy elvégeztél egy szakot, ami érdekel, hanem mint egy videojátékban, pluszpontokat kapsz érte társkeresésben.
2016. dec. 28. 15:19
 25/28 anonim ***** válasza:

"Ha a tanultság nem számít, akkor a külsőség miért számít?

Az öltözködés miért számít például?"

magadnak tanulsz, sok sutyerák elvégez jó sulikat, attól, h megvolt az esze ahhoz, h elvégezze attól még egy szr-fszú marad, aki sikeres a nőknél vmi miatt, de nem azért, mert kapott egy diplomát, hanem mert jól alkalmaz azt, ami az életben ráragadt, esetleg pénzes, jól öltözködik, jó stílusa van, ezeket a csajozáshoz elengedhetetlen dolgokat nem a sulival szerezte meg.

Egyébként nem tudom, h miket olvasgattál, de arra rájöhettél már, h az emberek többségének igenis sokat számít a külső, erre még a kisgyerekek is rájönnek már óvodás korukban, a miértet nem tudom.

2016. dec. 28. 16:48
 26/28 Kenzo Tenma ***** válasza:
Csak a diplomától nem feltétlenül leszel átlagon felüli. Más tulajdonságok meg főleg lehúzhatják a személyed nívóját. Sok más dolog van ami fontos lehet.
2016. dec. 28. 17:00
 27/28 Én84 ***** válasza:

Alaposan megtaláltak téged!

Név nélkül,önmagunk felvállalása nélkül könnyű aljaskodni,meg feszkót levezetni.

Legyél csak büszke a diplomádra,én a Kshs 20%os válaszadónak hiszek.

Megdolgoztál érte.Sokan minden cart feladnak hetek-hónapok alatt.

Van egy ismerősöm,akinek az anyukája a büszkeségtől fátyolos szemmel zengte el,hogy már az első félévben utálta a fiacskája a fősulit,de elvégezte.Kijelentette,hogy ő gyülöli az egészet,soha egy percet nem lesz hajlandó dokgozni benne,de elvégezte.

No az ilyet én is lehülyezem,diploma ide vagy oda.

A párkeresési problémádhoz nem tudok érdemben hozzászólni,csak tanácsolni tudom,hogy ide inkább ne írj ki ilyet.

2016. dec. 28. 21:33
 28/28 anonim ***** válasza:

Én is azok közé tartozom, akik szerint ez már annyira általános, hogy nem értem előny hogy lehetne. Nem rossz indulatból, de az én környezetemben is van mindenkinek, pedig néhányan elég sutyerákok ;) Az, hogy valaki elvégez egy egyetemet/főiskolát szerintem nem nagy szám, persze függ a szakoktól, de semmi sem lehetetlen, ha az emberbe jutott egy kis szorgalom és ambíció, mert akkor a sok tanulást-küzdést-lemondást is megtérülőnek tartja.

-3. diplomámra készülő nő vagyok (egymásra épülő szakok)-

2016. dec. 29. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!