Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora hátrány hogy anyámmal élek?
Anyám jelenleg 3 hónapja munkanélküli, 60 éves, ketten vagyunk albérletben. Egyedül nem tudná fizetni.
Azt veszem észre, hogy amelyik lány megtudja, hogy 27 évesen még anyámmal élek már rögtön le is lép. Hazudni meg nem akarok.
Nekem szerencsére viszonylag jó állásom van, van kocsim is de megtakarításom nem nagyon van, mert sose tudtak támogatni a szüleim. Nem tudok lépni egyről a kettőre de barátnőt szeretnék, mint egy normál ember.
Így esélyem sincs egy normális komoly kapcsolatra?
örülj neki, hogy az ilyen nők lelépnek. Akit te érdekelsz, azt 6 lóval se fogják tudni levakarni rólad.
Amúgy átérzem a helyzetet én is 27 vagyok, szülőkkel lakom és ugyanúgy pattannak a csajok mikor ezt megtudják! De legalább az ilyenek nem rabolják feleslegesen a drága időmet! Ha ekkora "problémától" menekülnek, akkor mi lenne később.. komoly kapcsolatban sokkal nagyobb problémák is elő fognak jönni idővel!
minden tiszteletem a tiéd, hogy segítesz anyukádnak!
és tényleg, ne foglalkozz azokkal, akik emiatt elhúznak tőled! ők már akkor bebizonyítják, hogy éretlenek hozzád!
Nyugi, te is meg fogod találni a megfelelő párt magadnak, csak légy kitartó és soha ne add fel! :)
"Hasonló helyzetben lévő lánynál nem lehet gond."
LOL :)
Tudod, hány nőtől hallottam már, hogy sosem kezdene olyan férfivel, aki az anyjával él?
Tudod mi a legszebb? Hogy ezeknek a nőknek a 99%-a az anyjával élt, és a fizetési kategóriáját elnézve esélye nem volt arra, hogy elköltözzön egyedül egy albérletbe, így persze mindegyik várja, hogy jöjjön a férfi saját lakással, de legalább egy albérlettel, hogy kiszabaduljanak otthonról végre.
Szóval ez nem ilyen igazságos dolog, hogy ha nekem nincs lakásom, akkor nem zavar, ha a másiknak sincs.
Porba lehet pontozni, de attól a jelenség még elég gyakori. Nem mondtam, hogy egyetértek vele, de ettől függetlenül ez elég mindennapos, még akkor is, ha most mindeni közli, hogy ő nem ilyen. Ó dehogynem, a többség ilyen, persze megmagyarázza, hogy valójában mégsem azért választotta a Bélát, mert annak van lakása...
#6-os voltam
Szerintem nem hátrány. (Nekem pl. személyesen négyszemközt több férfi ismerős is elsírta magát, ha az édesanyjáról volt szó - akár élő, akár halott.)
ÉLETKORTÓL TELJESEN FÜGGETLENÜL!!! (Édesanyámat kénytelen vagyok én magam ápolni hosszú évek óta.)
Ui: Legjobb barátnőm (akivel szinte egykorúak vagyunk) jóval tovább "bírta a gyűrődést szegény". Még most is rosszul vagyok, ha visszagondolok, hogy őrjöngött a telefonba a GYÁSZMUNKÁTÓL!!! :(
Üdv: 42/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!