Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátrány hogy anyámmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrány hogy anyámmal élek?

Figyelt kérdés

Anyám jelenleg 3 hónapja munkanélküli, 60 éves, ketten vagyunk albérletben. Egyedül nem tudná fizetni.

Azt veszem észre, hogy amelyik lány megtudja, hogy 27 évesen még anyámmal élek már rögtön le is lép. Hazudni meg nem akarok.

Nekem szerencsére viszonylag jó állásom van, van kocsim is de megtakarításom nem nagyon van, mert sose tudtak támogatni a szüleim. Nem tudok lépni egyről a kettőre de barátnőt szeretnék, mint egy normál ember.

Így esélyem sincs egy normális komoly kapcsolatra?

2016. dec. 31. 22:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%

örülj neki, hogy az ilyen nők lelépnek. Akit te érdekelsz, azt 6 lóval se fogják tudni levakarni rólad.

Amúgy átérzem a helyzetet én is 27 vagyok, szülőkkel lakom és ugyanúgy pattannak a csajok mikor ezt megtudják! De legalább az ilyenek nem rabolják feleslegesen a drága időmet! Ha ekkora "problémától" menekülnek, akkor mi lenne később.. komoly kapcsolatban sokkal nagyobb problémák is elő fognak jönni idővel!

2016. dec. 31. 22:09
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
Az a "nőféleség", amelyik attól lelélp, hogy segítesz az édesanyádnak, az azt sem érdemli meg, h megb.szd...
2016. dec. 31. 22:10
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Egyik exem hasonló helyzetben volt mint te. Engem nem zavart, hogy az anyjával élt, hiszen gyakorlatilag ő tartotta el az anyját, felelősségteljes, önálló felnőtt férfi volt. Nem emiatt lett vége a kapcsolatunknak. Szóval a te esetedben ez nem ugyanaz a szituáció, mint amikor valaki anyuci pici fia. Ugyanakkor te valószínűleg olyan lányokkal akadhattál össze, akik vagy nem is hagyták elmondani, miért élsz anyukáddal, vagy volt már rossz tapasztalatuk minden lében kanál anyukával és inkább nem kockáztatnak egy olyan eshetőséget, hogy a párjuk anyukájával kelljen összecuccolni, akkor sem, ha a te anyukád esetleg egy tünemény.
2016. dec. 31. 22:16
 4/25 anonim ***** válasza:
75%

minden tiszteletem a tiéd, hogy segítesz anyukádnak!

és tényleg, ne foglalkozz azokkal, akik emiatt elhúznak tőled! ők már akkor bebizonyítják, hogy éretlenek hozzád!

Nyugi, te is meg fogod találni a megfelelő párt magadnak, csak légy kitartó és soha ne add fel! :)

2016. dec. 31. 22:22
 5/25 anonim ***** válasza:
15%
Hasonló helyzetben lévő lánynál nem lehet gond.
2016. dec. 31. 22:22
 6/25 anonim ***** válasza:
61%

"Hasonló helyzetben lévő lánynál nem lehet gond."

LOL :)

Tudod, hány nőtől hallottam már, hogy sosem kezdene olyan férfivel, aki az anyjával él?

Tudod mi a legszebb? Hogy ezeknek a nőknek a 99%-a az anyjával élt, és a fizetési kategóriáját elnézve esélye nem volt arra, hogy elköltözzön egyedül egy albérletbe, így persze mindegyik várja, hogy jöjjön a férfi saját lakással, de legalább egy albérlettel, hogy kiszabaduljanak otthonról végre.

Szóval ez nem ilyen igazságos dolog, hogy ha nekem nincs lakásom, akkor nem zavar, ha a másiknak sincs.

2016. dec. 31. 23:32
 7/25 anonim ***** válasza:
41%
Ha valoban igy van,az nagyon is becsulendo. Ugyanakkor a korodbeli es fiatalabb lanyok tobbsege ezt nem tudja ertekelni,mert ok meg gyerekesek es a szorakozassal vannak elfoglalva. Szoval lehet,egy par evet varnod kell meg..
2017. jan. 1. 00:26
 8/25 anonim ***** válasza:
63%

Porba lehet pontozni, de attól a jelenség még elég gyakori. Nem mondtam, hogy egyetértek vele, de ettől függetlenül ez elég mindennapos, még akkor is, ha most mindeni közli, hogy ő nem ilyen. Ó dehogynem, a többség ilyen, persze megmagyarázza, hogy valójában mégsem azért választotta a Bélát, mert annak van lakása...

#6-os voltam

2017. jan. 1. 00:31
 9/25 anonim ***** válasza:
57%
Becsülendő hogy segítesz édesanyádnak, de le leszek pontozva én nem tudnék így komoly kapcsolatot elképzelni. Ha nem is kapásból de idővel össze szeretnék költözni olyannal akivel komolyan képzelem, gyerekeket szeretnék. Viszont én saját albérletet szeretnék a párommal nem úgy beköltözni hozzá hogy az anyja is ott él. Meg ugye kétséges hogy ha sikerülne összeköltözni ha fizetem is a költségek felét hogyan tudna a párom segíteni a közös albérletben ha közben az anyját is támogatja anyagilag. Meg ha jön egy gyerek és az miatt többletkiadások vannak, azért elég nehezen lehetne megoldani. Értem a helyzeted, hogy segíteni próbálsz és nem az annyi hogy nem bírsz elszakadni a mamahoteltól, de én akkor is úgy vagyok vele hogy így komoly kapcsolatot nem vállalnék be. Alkalmi felszínes kapcsolatot meg nem keresek csak úgy szórakozásból. Nem hiszem hogy esélytelen a helyzeted, de tény hogy hátránnyal indulsz így sok csajnál.
2017. jan. 1. 05:30
 10/25 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem hátrány. (Nekem pl. személyesen négyszemközt több férfi ismerős is elsírta magát, ha az édesanyjáról volt szó - akár élő, akár halott.)

ÉLETKORTÓL TELJESEN FÜGGETLENÜL!!! (Édesanyámat kénytelen vagyok én magam ápolni hosszú évek óta.)

Ui: Legjobb barátnőm (akivel szinte egykorúak vagyunk) jóval tovább "bírta a gyűrődést szegény". Még most is rosszul vagyok, ha visszagondolok, hogy őrjöngött a telefonba a GYÁSZMUNKÁTÓL!!! :(

Üdv: 42/n

2017. jan. 1. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!