Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora hátrány hogy anyámmal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora hátrány hogy anyámmal élek?

Figyelt kérdés

Anyám jelenleg 3 hónapja munkanélküli, 60 éves, ketten vagyunk albérletben. Egyedül nem tudná fizetni.

Azt veszem észre, hogy amelyik lány megtudja, hogy 27 évesen még anyámmal élek már rögtön le is lép. Hazudni meg nem akarok.

Nekem szerencsére viszonylag jó állásom van, van kocsim is de megtakarításom nem nagyon van, mert sose tudtak támogatni a szüleim. Nem tudok lépni egyről a kettőre de barátnőt szeretnék, mint egy normál ember.

Így esélyem sincs egy normális komoly kapcsolatra?

2016. dec. 31. 22:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

Ha nekem saját lakásom van, elvárhatom a másiktól is, ez a szabály, nem?

Ne haragudj, én sem akarnék összeköltözni senkivel, aki az anyukájával lakik. Én sem akarnám, hogy az enyémhez költözzünk.

Ha nincs magyarázat, csak annyit mondasz, hogy édesanyáddal élsz, rögtön beugrik innen az összes rosszindulatú anyós kérdés, beugrik az, hogy akkor valószínűleg édesanyád csinálhatja otthon a házimunkát, amibe csak nekem kell besegítenem, esetleg beteg, amiben nőként szintén csak nekem kell segítenem neki.

2017. jan. 1. 08:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy komoly kapcsolat esetén összeköltöznél a lánnyal(anyukád nélkül) akkor szerintem nem hátrány,hogy most még vele élsz.

De ha később,egy komoly kapcsolatban is elvárnád,hogy a lányka az anyukáddal és veled éljen, hát az hátrány,nehéz lesz olyan balekot találnod,aki belemegy(legyen akarámilyen rendes is anyukád).

én azt tudom elképzelni,hogyha lesz kapcsolatod összeköltözöl a csajjal,anyukád meg havi x ezer forinttal segíted. Ez így teljesen korrekt.

2017. jan. 1. 10:10
 13/25 anonim ***** válasza:
#12 ez 100%-ig így igaz!!!!!!
2017. jan. 1. 10:58
 14/25 A kérdező kommentje:

Nyilván külön költöznék össze a lánnyal külön albérletbe de el se jutok senkivel egyáltalán a kapcsolatig se.

Az a baj, hogy 60 évesen már nagyon nehéz neki munkát találni. Nyugdíja is nagyon kevés lesz.

Ha külön költöznék egy lánnyal akkor is anyut havi 50 ezer Ft-al támogatnom kéne. Szörnyen szar ez a helyzet.

2017. jan. 1. 11:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Hát.. együttéléstől függetlenül nagyon sok nő azt várja el, hogy csak vele foglalkozz... és ha megosztod az erőforrásaidat mondjuk ilyen okokból, akkor azt már úgy élik meg, hogy "te nem szereted őt eléggé". Hercegnő-effektus.
2017. jan. 1. 12:19
 16/25 anonim ***** válasza:

Én vidékre vagy legalábbis agglomerációba költöztetném a helyedben, 60 éves, még nem egy néni, az én ismerőseim még 65 évesen szexelnek és randizni járnak.

Ott is tudod támogatni, de ott egy kicsi kertes ház bérleti díja 30 körül van. Venni kell neki cicát, kutyát, esetleg 2 tyúkot, hogy ne érezze haszontalannak magát.

Boltban biztos találtok neki munkát, már részmunkaidővel is jól járna. Esetleg valóban idős nénire vigyázhatna, és akkor még társasága is lenne.

Az együttlakás nekem gondot jelentene, az anyuka támogatása viszont becsülendő.

Aki nem tudja megfizetni a belvárosi albérletet, költözzön kintebb.

2017. jan. 1. 12:30
 17/25 anonim ***** válasza:
Nincs testvéred,Te támogatod egyedül? Miért nincs 60 évesen egy kis lakása? Mit csinált egész életében? Nem bántásból kérdezem,de nekem ez furcsa! Oké,a mostani lakásárak elvannak szállva,de 20-30 évvel ezelőtt lehetett azért könnyebben venni! Őszinte leszek,így nekem sem tetszene! Megházasodsz,jön a gyerek,saját lakás így nektek is kilőve,hiszen albit fizetni,+ anyukának 50 ezret letenni,nem kispályás történet! Ha csak nem keresel fél millát,de ezt így látatlanba kizárom,már csak az albiban élés miatt is! Nehéz dolgod lesz,az tuti.
2017. jan. 1. 14:05
 18/25 A kérdező kommentje:
Volt egy kis lakása. De leégett, biztosító meg lakás árának kb 15%-át fizette. Az a kis pénz szinte el is ment albérletre meg egyéb dolgokra.
2017. jan. 1. 14:31
 19/25 anonim ***** válasza:
Ooh,sajnálom! :( Szerintem aki igazán Téged akar,elfogad így. Nem lesz könnyű,ebből lesznek problémák a későbbiekben. Anyukának kellene valami megoldás,keress neki egy férfit...bocs,csak egy ötlet,de talán Ők ketten együtt megtudják oldani a nehézségeket! Kitartást!
2017. jan. 1. 14:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a statisztikákat, ennek a korosztálynak kb. 40%-ára igaz ez. Akinek ez baj, az egyszerűen figyelmen kívül hagyja a tényeket.
2017. jan. 1. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!