Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, titeket érdekel mivel foglalkozik a pasi?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen hidegen hagy? Nem is érdemes erről beszélni?
Mi az ami számít?
Ha érdekel mivel foglakozik a pasi, mi az ami pluszpont és mi az aminek nem igazán örültök?
Esetleg a diploma, szak, diploma szintje, egyeteme számít valamit? Levontok ebből bármilyen következtetést?
Vagy inkább csak a szabadidős cselekvések érdekelnek?
Persze, hogy érdekel, mivel foglalkozik. Érdekes lenne a 10 éves házassági évfordulón sem tudni.
Hát, nem tudom, az a baj, hogy a legtöbb embernek ilyen tucat munkája van. Mármint nem baj, nyilván ezek vannak, csak nem hiszem, hogy ennyi gyerek akart kicsiként közgazdász lenni.
A hobbi tényleg érdekesebb. Az szabadon választott, a munka lehet kényszer is.
2016. dec. 30. 23:13
2/12 A kérdező kommentje:
Mi számít tucat munkának? Miből gondolod, hogy valami tucat munka?
2016. dec. 30. 23:14
3/12 anonim válasza:
Érdekel, általában megkérdezem. Sokat elárul egy emberről, hogy viszonyul a munkájához, leginkább emiatt érdekel.
2016. dec. 30. 23:21
4/12 anonim válasza:
Hogy mindenki azt csinálja. Mindenki irodában dolgozik - nem azért, én is -, és az tök unalmas. Most nagyon végletesen, de a munkájáról szívesebben beszélnék egy tahiti gyöngyhalásszal, mint egy bérszámfejtővel.
2016. dec. 30. 23:22
5/12 anonim válasza:
Azért az sokféle munkakört takarhat, hogy irodában dolgozik valaki. A megbízó cégem ügyvezető igazgatója is irodában dolgozik, meg ugyanannál a cégnél az irodavezető és az ügyfélszolgálat is, mégis teljesen más beosztás, más feladatok, más felelősség, más készségek, más bérezés... :-)
2016. dec. 30. 23:28
6/12 anonim válasza:
Persze, hogy érdekel. Az is érdekel, hogy hogyan issza a kávét, akkor nehogy már az ne érdekeljen amivel a napja harmadát tölti!
2016. dec. 30. 23:31
7/12 anonim válasza:
Tucat munka".. Igen, normális dolgozó embereknek hívják. Nem tudom mi ebben a kivetni való? Nem hogy örülnél hogy dolgoznak.. Istenem..Már bocs de én ilyen csodaországban élő nőnek én nem fogok megfelelni
2016. dec. 30. 23:42
8/12 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy megvetendő. Azt mondtam, hogy unalmas, és nem hiszem el, hogy mikor kicsi volt az ember, nő vagy férfi, mind jogász meg közgazdász akart lenni.
Nem zavar, ha más unalmas melót csinál. Csak nem lehet róla beszélni.
2016. dec. 30. 23:54
9/12 anonim válasza:
Én rühellem, ha rákérdeznek mivel foglalkozom, mit végeztem vagy úgy egyáltalán a tanulmányaimról kérdeznek. Persze elmondom, de ha elkezdünk rajta lovagolni akkor nem lesz több randi az szinte borítékolható.
Viszont sajnos annyira érdekes egy olyan beállítódású nő számára akiben e kérdés megfogan, hogy szinte kivétel nélkül megöli az egészet.
2016. dec. 31. 00:43
10/12 anonim válasza:
Amikor sokadszorra lettem halálosan szerelmes, akkor jöttem rá, hogy mi a típusom: odavagyok a szakbarbár pasikért. Menthetetlen vagyok, a munkájukról lelkesen, láthatóan profin magyarázó pasiktól nedvesedek. Ezek az emberek általában vidámak is és inspiráló velük lenni, mindig van valamilyen tervük. Egy "ilyenhez" hozzá is mentem, egy aktuális projektjében éppen segítek is, ezért van fél2, mire most ágyba kerültem. :D Imádom! (szakbarbár imádott pasijaim között volt kétkezi munkás (autószerelő és ács) és szellemi munkás is (biológus és vegyész), a férjem fotósként valahol a 2 között.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!