Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem most a pasi?
Van párom aki mindig kitart mellettem. Lelkileg jól elvagyunk, bizunk egymásban.
Van egy másik,tudom nem szép dolog, de párommal nem müködött a szex vele jó volt minden.
A pasi velem akart lenni,de én nem biztam benne, féltem h elhagy vagy ilyesmi, mások mondták h ne akarjak tőle semmit, stb.. de nem hallgattam senkire. de a pasi mégis azt hiszi h másoknak hittem. Régen probálkozott azzal h azt mondta inkább meghal hogyha nem leszek vele.
Most mondtam neki h jó talizzunk beszéljük meg de már ő nem akar.
Pár napja azt mondta legyünk együtt,mostmeg nem is akar válaszolni irok neki egy regényt. És jön olyanokkal,h eddig sem akart válaszolni felvenni ha hivom,mert nem akar mégegyszer elengedni.
Mert taliztunk,de nem voltam benne biztos ezért inkább mondtam h a párom fontosabb nekem ő bizonyitott h mindent megtett értem.
Ez pedig olyan megalázó,de nem is érdekel,h én irok keresem, hivom,lemegy a kártyámról a pénz, akkor megkérek másokat h felhivhassam.
Milyen pasi az ilyen? Aki azt mondja szeretni fog akkor is ha belehal, meg stb.. csak blbla szöveg? Akkor nem is szeretett igazán soha?
1. Nem szeretett, szexre jó voltál most meg megy a színjáték
2. Szemét vagy! Ilyet csinálsz azzal aki szeret és még csak mit sem tud erről? Persze könnyebb félrelépni mint megbeszélni vagy megjavítani a dolgokat... tipikus kislány.
Egyébként nem érzed magad egy icipicit szánalmasnak? Amíg nyeregben érezted magad, ezt a csávót is hülyítetted, mint a barátodat, de most, hogy úgy érzed, szarik a fejedre, már kapálózol?
Az utolsó soraidra referálva pedig te milyen nőnek érzed magad? Lehet, hogy nem jó a szex a barátoddal, de akkor az a megoldás, hogy a háta mögött félrekúrsz, aztán úgy teszel, mintha minden rendben lenne? Nehogy már még téged kelljen sajnálni...
Kedves 1-es. köszönöm a válaszod. nem áll feljebb megértem h rossz volt neki is. de akkor most miért utasit el? sztem már nem is szeret. pedig azt mondta h örökké fog, blabla meg h soha nem fog megutálni
azért nem hiszem h k-rva vagyok, inkább szeretetk-rva. nekem fontosak voltak az érzelmek amit adott nekem törödést, simogatást,vagy bármit.
Én nem ítéllek el, volt egy 4 és fél éves kapcsolatom, az utolsó 1 évben már minden más volt, nem éreztem azt hogy nő vagyok, nem vonzódott hozzám, puszi is csak akkor volt ha találkoztunk,elköszöntünk, vagy épp jó éjt puszi... én pl. Próbáltam nagyon sokszor leülni vele beszélni erről, hogy ha ezen nem változtat akkor hiába küzdök egyedül de ő nem is látott problémát... ez addig fajult amíg meg nem ismertem a mostani páromat, virágcsokrot küldött a munkahelyemre, minden nap és minden percben elmondta hogy mennyire gyönyörű vagyok stb stb.. konkrétan olyan dolgokat kaptam tőle (lelkileg) amit nem gondoltam hogy valaha át fogok élni, azt hittem megtaláltam álmaim pasiját , úgyhogy a számomra már menthetetlen kapcsolatomat eldobtam érte, persze az exem akkor jött rá mindenre és megkérte a kezemet stb hogy bizonyítsa szeret és vel akarja leélni az életét de én már nem akartam, mert akkorra én már feladtam. Most másfél éve vagyok párommal és nem tudom szavakba önteni hogy mennyire tönkrementem lelkileg. Szval röviden tömören nem bíztos hogy be kell dölni egy pasinak csak azért mert figyelmet ad és nőként kezel mert ez lehet csak látszat. Gondold át a lépéseidet nehogy te is úgy sérülj majd mint én!!
Üdv,
Kitti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!