Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem most a pasi?
Van párom aki mindig kitart mellettem. Lelkileg jól elvagyunk, bizunk egymásban.
Van egy másik,tudom nem szép dolog, de párommal nem müködött a szex vele jó volt minden.
A pasi velem akart lenni,de én nem biztam benne, féltem h elhagy vagy ilyesmi, mások mondták h ne akarjak tőle semmit, stb.. de nem hallgattam senkire. de a pasi mégis azt hiszi h másoknak hittem. Régen probálkozott azzal h azt mondta inkább meghal hogyha nem leszek vele.
Most mondtam neki h jó talizzunk beszéljük meg de már ő nem akar.
Pár napja azt mondta legyünk együtt,mostmeg nem is akar válaszolni irok neki egy regényt. És jön olyanokkal,h eddig sem akart válaszolni felvenni ha hivom,mert nem akar mégegyszer elengedni.
Mert taliztunk,de nem voltam benne biztos ezért inkább mondtam h a párom fontosabb nekem ő bizonyitott h mindent megtett értem.
Ez pedig olyan megalázó,de nem is érdekel,h én irok keresem, hivom,lemegy a kártyámról a pénz, akkor megkérek másokat h felhivhassam.
Milyen pasi az ilyen? Aki azt mondja szeretni fog akkor is ha belehal, meg stb.. csak blbla szöveg? Akkor nem is szeretett igazán soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!