Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most komoly hogy ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly hogy ez már sok nőnek túl izmos kategória?

Figyelt kérdés

[link]

csak azért elutasítanátok sokan valakit mert ennyire izmos?

2016. dec. 29. 23:57
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
71%

Én lány vagyok. Nekem az ilyen testtől vagy az ennél szebben kidolgozottól kb leolvadna a bugyim. Lehet kövezni.

Más kérdés, hogy mivel elég átlagos az arcom, velem egy ilyen pasi szóba sem áll (már próbáltam sokszor...). Amúgy egy ilyen izmos testet nem olyan egyszerű ám összehozni. Én is edzek, és ha csak kicsit bénább az alaptestalkatod akkor kínszenvedés, kva sok edzés, és szigorú diéta. Ezt meg sokan nem tudják betartani, szóval nem is olyan szép a végeredmény.

Na mindegy, én már lemondtam arról, hogy nekem tetsző (ilyesmi) testű pasim legyen. Szóval nem vagyok elszállva se, tudom hogy ez a fullos csajok kiváltsága marad.

2016. dec. 30. 10:22
 42/47 anonim ***** válasza:
60%

"Amúgy az általam belinkelt pasi tuti, hogy nem az a fajta akit a nők túlzottan izmosnak titulálnak. Nézd meg jobban! "

Mi az, hogy nézzem meg jobban? Én is nő vagyok. Nyilván más nőkért nem kezeskedem, mert személyek vannak, nem csoportok, de nekem túl izmos. Most hiába magyarázod, hogy nem is az a véleményem saját magamnak, ami. Más nőkért meg sose feleltem.

2016. dec. 30. 10:34
 43/47 anonim ***** válasza:
Még hozzátenném, hogy nekem személy szerint pl. fontos az arc, fontosabb a testnél, és a kapafogad nem tudod kigyúrni. A linkelt képen - mindkettőn - a srácnak a fejéről primitívség árad. Bocsánat, ha bántóak a szavaim, de kábé betörő fejük van.
2016. dec. 30. 10:36
 44/47 Sunshinedoll ***** válasza:
54%
Nekem nem létezik olyan, hogy túl izmos. Megmásznám, mint egy fát :D
2016. dec. 30. 11:54
 45/47 anonim ***** válasza:

"mint a rohadt alacsony szénhidrát bevitel és az egész napos szálkásító edzés. "

Na EZ a nők igazi problémája, hogy előítéletesek, és az előítéleteik ostobaságokon alapulnak :D

A 'rohadt alacsony szénhidrátbevitel' csak a szálkásítási időszakban kell, amúgy tömegeléskor pont hogy sokat esznek, ha meg szintentartanak, akkor sem kell alacsony ch. Olyan meg, hogy szálkásító edzés nem is létezik, és pláne nem lenne egész napos. Nem tudom, hogy milyen agybetegség következményei ezek a marhaságok... Vagy mindjárt jön az igazolás, hogy ők egyszer láttak messziről valakit, aki amúgy totál rosszul csinálta a testépítést, és akkor onnantól az egész testépítés olyan, ahogy ők látták, és soha többet nem hajlandóak rajta elgondolkodni, mert az az egy példa elég nekik egész életre?

De ha megfigyelitek, mindenre ki tudnak találni valami végletes előítéletes ökörséget, hogy miért nem jó nekik. Ez a híres női logika. Azaz a szar logika.

2016. dec. 30. 12:12
 46/47 anonim ***** válasza:

Köszsönöm ezt a kommentet I love hairy Pussy felhazsnálótól:

akkor b**szasd szét magad vele te felszínes p***csa

2016. dec. 30. 14:08
 47/47 anonim ***** válasza:
Ráadásul a privát írója amire regált, az nem is egy hú de szétsportolt pasi.
2016. dec. 30. 14:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!