Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most komoly hogy ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly hogy ez már sok nőnek túl izmos kategória?

Figyelt kérdés

[link]

csak azért elutasítanátok sokan valakit mert ennyire izmos?

2016. dec. 29. 23:57
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
33%

Mondom mezi kövér. Tehát akinek max 10-15 kg feleslege van. Látod mégis ő jár rosszabbul, pedig lehet még kevesebbet eszik mint a barátod. Nálunk is van egy fickó, csak egy étkezése annyi mint 4 másik emberé mégis összesen nincs 50 kg. Mázlista. Utálom is érte, mert ekkora áldást kapott. Nekünk másoknak meg marad az önkínzó diéta, úgy, hogy 2 hét múlva már hánysz a párolt zöldségnek meg a párolt csirkemellnek márcsk a szagától is.

Nem túl fair.

2016. dec. 30. 01:20
 32/47 anonim ***** válasza:
50%

Ha csak a testet nézzük, nekem Jason Momoa teste tetszik, a 21-es által linkelt nem.

Nálam annyi az indok, hogy a V alak nem jön be. Tehát a nagyon széles váll, és keskeny csípő. Olyan, mint mikor megszorítasz egy lufit, és minden levegő a tetejébe megy.

Az erős core-t sokkal szexibbnek találom, mint a nagy vállakat. (Írjátok be a keresőbe, hogy Stephen Amell salmon ladder - oh, yeah.) Egyszer egy hollywoodi színésszel olvastam interjút - talán Chris Evans-szel, nem biztos -, ő mondta, hogy a V alakot könnyű egy szerep kedvéért felszedni, mert az ilyen "muti" izom, az igazi erő a core-ban van.

2016. dec. 30. 01:21
 33/47 anonim ***** válasza:
85%

" Nekünk másoknak meg marad az önkínzó diéta, úgy, hogy 2 hét múlva már hánysz a párolt zöldségnek meg a párolt csirkemellnek márcsk a szagától is. "

Értek annyit a diétához és a sporthoz, hogy tudjam, hogy ez kamu, haásvadász drámázás.

A testépítő versenyzőkön kívül senkinek nincs szüksége önkínzásra.

Én nem vagyok hízékony, de azért fel tud rakódni rám 3-4 kiló felesleg és "szép" löttyedt tud lenni a combom, fenekem, ha zabálok össze vissza, szóval nekem is meg kellenek bőven megszorítások, mégsem kínoztam magam. Pedig minden lisztes, cukros dolgot elhagytam.

2016. dec. 30. 01:35
 34/47 anonim ***** válasza:
24%

Azèrt elèg rossz tud lenni mikor semmi igazán finomat nem ehetsz... Csak mindig ugyanazt a pár ìztelen kaját... Ès cèlba sosem èrsz... Ès körötted mindenki más tök jókat eszik. Neked meg marad a száraz csirkemell ès az ìzmentes pároltzöldség...

2016. dec. 30. 01:42
 35/47 anonim ***** válasza:
85%
De nem érted, hogy pontosan tudom, hogy ez ilyen kifogásként funkcionáló drámai kamu, hogy a diéta csak íztelen dolgokból áll, és minden nap ugyanabból? Pontosan tudom, hogy nem csak így lehet eredményeket elérni.
2016. dec. 30. 01:56
 36/47 anonim ***** válasza:
56%
Nekem màsfèlèk tetszenek úgy alapból.
2016. dec. 30. 01:57
 37/47 anonim ***** válasza:
33%

Akkor mondj már egy másfèlèt. Èn pròbáltam ùgy amit leìrt, norzalmas volt, ès nem is tartòs...

2016. dec. 30. 02:00
 38/47 anonim ***** válasza:
56%

Igaz, nő vagyok, de nem mondanám, hogy ízetlenek ezek a kaják. Rajtam elég sok felesleg van, most adtam le 9 kilót, de vagy még 20 előttem van, és nem szenvedek. Mozogni még nem is kezdtem el.

Főzni sem nagyon tudok, de pl karácsonykor pörit ettem. Olívaolajon pirítottam a hagymát, csirkemellel csináltam, és kaukázusi kefirrel öntöttem fel. Mellé teljes kiőrlésű tészta, ami eszméletlenül laktat. Azért ez nem akkora bűnözés, mintha rendeltem volna 2 pizzát.

Meg én azóta érzem az ételek ízét. Rengeteg szemetet ettem, ami ízfokozókkal volt tele, most már érzem a paradicsom ízét is.

Meg attól sem hízol el, ha néha megkívánsz egy spagettit. Veszel jóféle marhahúst, tk tészta, megcsinálod a saját szószodat... nem kell szenvedni egyáltalán. A csirkemell + rizs/zöldség ilyen durván edző embereknek van kitalálva, akik vmi versenyre készülnek, és napi 6 órát lehúznak edzéssel.

2016. dec. 30. 02:00
 39/47 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem jön be. De az izmos se.
2016. dec. 30. 02:02
 40/47 anonim ***** válasza:
9%
Ezt csak mondják. Valójában ez a minimum izomzat, amitől már szóba állnak egy férfival.
2016. dec. 30. 07:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!