Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly hogy ez már sok nőnek túl izmos kategória?
Mondom mezi kövér. Tehát akinek max 10-15 kg feleslege van. Látod mégis ő jár rosszabbul, pedig lehet még kevesebbet eszik mint a barátod. Nálunk is van egy fickó, csak egy étkezése annyi mint 4 másik emberé mégis összesen nincs 50 kg. Mázlista. Utálom is érte, mert ekkora áldást kapott. Nekünk másoknak meg marad az önkínzó diéta, úgy, hogy 2 hét múlva már hánysz a párolt zöldségnek meg a párolt csirkemellnek márcsk a szagától is.
Nem túl fair.
Ha csak a testet nézzük, nekem Jason Momoa teste tetszik, a 21-es által linkelt nem.
Nálam annyi az indok, hogy a V alak nem jön be. Tehát a nagyon széles váll, és keskeny csípő. Olyan, mint mikor megszorítasz egy lufit, és minden levegő a tetejébe megy.
Az erős core-t sokkal szexibbnek találom, mint a nagy vállakat. (Írjátok be a keresőbe, hogy Stephen Amell salmon ladder - oh, yeah.) Egyszer egy hollywoodi színésszel olvastam interjút - talán Chris Evans-szel, nem biztos -, ő mondta, hogy a V alakot könnyű egy szerep kedvéért felszedni, mert az ilyen "muti" izom, az igazi erő a core-ban van.
" Nekünk másoknak meg marad az önkínzó diéta, úgy, hogy 2 hét múlva már hánysz a párolt zöldségnek meg a párolt csirkemellnek márcsk a szagától is. "
Értek annyit a diétához és a sporthoz, hogy tudjam, hogy ez kamu, haásvadász drámázás.
A testépítő versenyzőkön kívül senkinek nincs szüksége önkínzásra.
Én nem vagyok hízékony, de azért fel tud rakódni rám 3-4 kiló felesleg és "szép" löttyedt tud lenni a combom, fenekem, ha zabálok össze vissza, szóval nekem is meg kellenek bőven megszorítások, mégsem kínoztam magam. Pedig minden lisztes, cukros dolgot elhagytam.
Azèrt elèg rossz tud lenni mikor semmi igazán finomat nem ehetsz... Csak mindig ugyanazt a pár ìztelen kaját... Ès cèlba sosem èrsz... Ès körötted mindenki más tök jókat eszik. Neked meg marad a száraz csirkemell ès az ìzmentes pároltzöldség...
Akkor mondj már egy másfèlèt. Èn pròbáltam ùgy amit leìrt, norzalmas volt, ès nem is tartòs...
Igaz, nő vagyok, de nem mondanám, hogy ízetlenek ezek a kaják. Rajtam elég sok felesleg van, most adtam le 9 kilót, de vagy még 20 előttem van, és nem szenvedek. Mozogni még nem is kezdtem el.
Főzni sem nagyon tudok, de pl karácsonykor pörit ettem. Olívaolajon pirítottam a hagymát, csirkemellel csináltam, és kaukázusi kefirrel öntöttem fel. Mellé teljes kiőrlésű tészta, ami eszméletlenül laktat. Azért ez nem akkora bűnözés, mintha rendeltem volna 2 pizzát.
Meg én azóta érzem az ételek ízét. Rengeteg szemetet ettem, ami ízfokozókkal volt tele, most már érzem a paradicsom ízét is.
Meg attól sem hízol el, ha néha megkívánsz egy spagettit. Veszel jóféle marhahúst, tk tészta, megcsinálod a saját szószodat... nem kell szenvedni egyáltalán. A csirkemell + rizs/zöldség ilyen durván edző embereknek van kitalálva, akik vmi versenyre készülnek, és napi 6 órát lehúznak edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!