Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most komoly hogy ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly hogy ez már sok nőnek túl izmos kategória?

Figyelt kérdés

[link]

csak azért elutasítanátok sokan valakit mert ennyire izmos?

2016. dec. 29. 23:57
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

#16: Igen, közben én is észrevettem, bár nem egy hasonló véleményt olvastam már korábban ténylegesen nőktől. Amúgy az általam belinkelt pasi tuti, hogy nem az a fajta akit a nők túlzottan izmosnak titulálnak. Nézd meg jobban! Semmi extra izomzat nincs rajta, csak kidolgozott tónusok. Ami esetleg nekik sok, az kb. ez a kategória: [link]

Na az előző pasi hol van ehhez képest?

2016. dec. 30. 00:49
 22/47 anonim ***** válasza:
63%

Még a "túl izmos" gyurma kategória is nagyobb eséllyel indul, mint azok a vékonyka srácok, akik nekem szoktak tetszeni. Legalábbis akikkel eddig kezdtem, nagyon örültek nekem, azt mondták, hogy nagyon nem sikeresek ezzel az alkattal, és rajtam kívül leginkább csúnya/túlsúlyos lányoknak tetszettek.

Mondjuk, ebben lehet, hogy szerepe van annak is, hogy arcra sem a sablon szépfiú fej tetszik nekem, és többnyire introvertált jellemű srácokkal ismerkedtem.

2016. dec. 30. 00:53
 23/47 anonim ***** válasza:
92%

Még mindig nem értitek a lényeget. Azok a pasik, akiket linkeltek a tökéletes testű pasikról azok valóban bejönnek a csajoknak, de mégis sokszor nem kellenének nekik, csak max egy szexre. Miért? Mert ezek az emberek az egész életüket tették fel a testépítésre, és semmi más értékkel nem rendelkeznek, mint a rohadt alacsony szénhidrát bevitel és az egész napos szálkásító edzés.

A nők azt nézik mennyi érték van egy férfiban. És bár sok sikertelen, semmilyen értékkel nem rendelkező férfi van a világon, akár ezen az oldalon is számtalan sok van, akiknek ez a pasi irigylése méltó, enyhén szólva... de az Univerzum mércéjével, ő tényleg csak egy átlag, nem több nem kevesebb. Legalább annyi, hogy ad a testére, de egy céltalan üresfejű páva. Sok pasinak még ennyi sincs, de a nők ennél tényleg többre vágynak.

2016. dec. 30. 00:56
 24/47 anonim ***** válasza:

De azért azt valljuk be, hogy még azok a vékonyak is sokkal előnyösebb helyzetben vannak, mint a kövérek akiket mindenki utál.

2016. dec. 30. 00:58
 25/47 anonim ***** válasza:
4%

Ez az a tipikus "valamibe mindig bele lehet kötni" dolog. a gyurma az gáz, mert csak diétázik meg edz, de buta meg sikertelen, nem is okos.

A nobel-díjas matematikusok meg tök jó, okosak, de fúj, micsoda külső.

A vállalkozó-bűnöző meg sikeres és okos, de hát mégiscsak bunkó.

Szóval senki nem lehet elég jó...

2016. dec. 30. 01:01
 26/47 anonim ***** válasza:
37%

Nem az, hogy senki nem lehet elég jó. A nőknek mindenből kell. Nem jó nekik az, hogy ha ez az ember egy pénzeszsák, mert akkor csak a pénzük kell neki. Nem jó, ha az az ember csak egy testépítő páva, mert akkor csak arra lesz jó. A legtöbb férfi rágörcsöl egyetlen dologra, és ezért lesz annyira sikertelen. A nők érzelmi világa ennél sokkal összetettebb, nem csak 1 dologra vágynak egy pasitól.

2016. dec. 30. 01:04
 27/47 anonim ***** válasza:
93%

# 23

Rám pont nem igaz.

Én kifejezetten tisztelem azokat az embereket, akik testépítéssel foglalkoznak, számolják a makrokat és edzenek. Tudom milyen ez az életmód, ugyanis volt már benne részem, imádok én is kondizni vagy egyéb módon edzeni (mondjuk itthon), én is figyelek az étrendemre. Kell hozzá jellem és önuralom (persze, ha nem szteroidozik az ember).

Egyszerűen olyan "rosszul" (?) vagyok bekötve, hogy nem tetszik egy nagyon izmos férfi látványa, inkább egy kicsit izmos vagy egy kifejezetten vékony.

Csak szexre meg pont nem egy önimádó, üres, de kinézetre álompasi fickót választanék, mert kizárt, hogy egy olyannal jó legyen a szex.

# 24

A nagyon durván vékony és a tényleg nagyon durván kövér meg talán közel egyforma helyzetben van.

Viszont szerintem a kicsit mackós jobb helyzetben van, mint a sovány, viszont a kövérnél sokkal jobb helyzetben van egy olyan, aki nem extrém etióp sovány, hanem csak vékony, izomtalan.

Az elhízottak pedig azért taszítják a legtöbb embert, mert igénytelenségre utal a kövérség, és még egészségtelen is.

2016. dec. 30. 01:05
 28/47 anonim ***** válasza:

Pedig sokszor semmi különbség nincs egy mezei kövér és egy aránytalanul vékony között. Van hogy ugyanannyit esznek és mozognak, de a vékony nem hízik, mert "gyors az anyagcseréje"... Mégis úgy tűnik, mintha a kövér "rosszabb lenne", pedig nem az.

2016. dec. 30. 01:08
 29/47 anonim ***** válasza:

De olyan nincs, aki egyszerre milliárdos, izmos pont ahogy kell, 180 IQ, vezérigazgatófőtudósdoktor pozíció, szabadijébeen 15 dolog élharcosa, jól főz, sakkmester, és még humoros is... Ilyen nincs, hogy mindenből max. legyen. Ez ábránd.

2016. dec. 30. 01:10
 30/47 anonim ***** válasza:
63%

# 28

Ez hatalmas kamu. Vannak különbségek anyagcsere és kalóriaigény terén, de nem akkorák, hogy amitől az egyik 200 kilós pudinggá hízik, amellett a másik 70 kilós sáska.

Amúgy még ha szerepet is játszik a genetika, akkor mi van? Ez engem társkeresésnél miért érdekeljen? Ha még el is fogadom, hogy nem igénytelenebb mondjuk a barátomnál (aki össze-vissza zabál) xy, aki meg kövér, attól még mindig nem fogok hozzá vonzódni. Az meg alap, hogy nem sértegetem, és a vékony barátom is motiválom, hogy éljen egészségesebben és sportoljunk együtt.

2016. dec. 30. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!