Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez most komoly hogy ez már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly hogy ez már sok nőnek túl izmos kategória?

Figyelt kérdés

[link]

csak azért elutasítanátok sokan valakit mert ennyire izmos?

2016. dec. 29. 23:57
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
91%

#8-as: nem ennek tuti kicsi a farka, nincs elég pénze, nem bírja 2 órát, több mint 2 órát bírja... :)

egyébként ez a csajok részéről kb ugyanaz, mint amikor mi pasik meg közöljük, hogy bottal sem piszkálnánk meg palvinbarbit mert nem a mi esetünk... a GYK-n mindenkinek 20 centis a farka, 50-es a karja, miért lennének a csajok mások :P

2016. dec. 30. 00:28
 12/47 anonim ***** válasza:
89%

# 8

Nekem a vékony testalkatú férfiak tetszenek (főleg, ha magasak). Nem azért, mert jótékonysági intézmény vagyok, és lemondok az izmos pasikról (bármikor lehetne izmos barátom), hanem egyszerűen az átlagnál jóval vékonyabbak + a nagyon kicsit izmosak tetszenek. Nem tudom, miért van ez, egyszerűen ez vonzza a szemem már régóta. A testarányokra figyelek még, de az genetika nagyrészt.

A barátom is vékony alkatú, és amúgy én is az vagyok, és sportolok is.

2016. dec. 30. 00:34
 13/47 anonim ***** válasza:
23%

Na, ennyit arról, hogy a kövérek menjenek edzeni és akkor majd ha izmosak lesznek akkor sikerük lesz.

Hát úgy tűnik mégse. Az "alapból vékony alkat" meg születési dolog, van aki vékonyan is tömzsibb...

2016. dec. 30. 00:38
 14/47 anonim ***** válasza:
67%
Igen, szerintem határozottan visszataszító.
2016. dec. 30. 00:39
 15/47 anonim ***** válasza:
93%

# 13

Én egy vagyok a sok közül, a legtöbb nőnek nem olyan az ízlése, mint nekem. Szóval szét lehet nyugodni. :P

2016. dec. 30. 00:41
 16/47 anonim ***** válasza:
69%

"Szeretném én látni, hogy a ti pasitok hogyan néz ki. Gondolom nálatok itt kezdődik az átlag férfi: [link] "

Nem, mert ő is túl izmos. Belinkelsz egy még izmosabbat, mikor arról van szó, hogy ő is túlzás, okos vagy. Amúgy meg aki az aránytalanságról írt, az férfi volt.

2016. dec. 30. 00:41
 17/47 anonim ***** válasza:
42%

Bár így lenne, de sajnos mégse.

A kérdezőnek a mindnkori vizilabdaválogatottból kellene linkelnie. "A biztos sikerért!"

2016. dec. 30. 00:43
 18/47 anonim ***** válasza:
50%

Nekem pl. ő tetszik. (Most itt hülye arcot vág, de nem lényeg.)

[link]

2016. dec. 30. 00:45
 19/47 anonim ***** válasza:
72%
De igen, így van. A legtöbb nőnek az izmos alkat tetszik.
2016. dec. 30. 00:45
 20/47 anonim ***** válasza:
71%

De csak a szálkásan izmos (lásd vizilasztisok) és nem a gyurma-izmosok és/vagy Fekete Laci fénykorában (mikor még aktívan hajigálta a tonnás köveket)

2016. dec. 30. 00:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!