Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly hogy ez már sok nőnek túl izmos kategória?
#8-as: nem ennek tuti kicsi a farka, nincs elég pénze, nem bírja 2 órát, több mint 2 órát bírja... :)
egyébként ez a csajok részéről kb ugyanaz, mint amikor mi pasik meg közöljük, hogy bottal sem piszkálnánk meg palvinbarbit mert nem a mi esetünk... a GYK-n mindenkinek 20 centis a farka, 50-es a karja, miért lennének a csajok mások :P
# 8
Nekem a vékony testalkatú férfiak tetszenek (főleg, ha magasak). Nem azért, mert jótékonysági intézmény vagyok, és lemondok az izmos pasikról (bármikor lehetne izmos barátom), hanem egyszerűen az átlagnál jóval vékonyabbak + a nagyon kicsit izmosak tetszenek. Nem tudom, miért van ez, egyszerűen ez vonzza a szemem már régóta. A testarányokra figyelek még, de az genetika nagyrészt.
A barátom is vékony alkatú, és amúgy én is az vagyok, és sportolok is.
Na, ennyit arról, hogy a kövérek menjenek edzeni és akkor majd ha izmosak lesznek akkor sikerük lesz.
Hát úgy tűnik mégse. Az "alapból vékony alkat" meg születési dolog, van aki vékonyan is tömzsibb...
# 13
Én egy vagyok a sok közül, a legtöbb nőnek nem olyan az ízlése, mint nekem. Szóval szét lehet nyugodni. :P
"Szeretném én látni, hogy a ti pasitok hogyan néz ki. Gondolom nálatok itt kezdődik az átlag férfi: [link] "
Nem, mert ő is túl izmos. Belinkelsz egy még izmosabbat, mikor arról van szó, hogy ő is túlzás, okos vagy. Amúgy meg aki az aránytalanságról írt, az férfi volt.
Bár így lenne, de sajnos mégse.
A kérdezőnek a mindnkori vizilabdaválogatottból kellene linkelnie. "A biztos sikerért!"
De csak a szálkásan izmos (lásd vizilasztisok) és nem a gyurma-izmosok és/vagy Fekete Laci fénykorában (mikor még aktívan hajigálta a tonnás köveket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!