Melyek a legjobb filmek a következő kategóriákban?
!!! CSAK SAJÁT VÉLEMÉNY !!!
Top 5 legszomorúbb film
Top 5 legbetegebb film
Top 5 vígjáték
Top 5 legkomolyabb film
Top 5 horror film
Top 5 legösszetettebb film
Top 5 animációs film
Mindegyikből mondok egyet.
Sorban:
Dr.Zsivágó
Hannibál
Lúzer SC
Sunset Limited
Amerikai Horror Story(sorozat)
Eredet
Fel!
sorban írom
Battle Royale
Hausu
Modern idők
Patyomkin páncélos
Nosferatu
M
ezen sokat kéne gondolkodni amúgy...
annyit tudok mondani épp szerkesztem azt nézd meg
Én is csak 1-1 példát írok, sok lenne az 5-5.
Rettenthetetlen
Köpök a sírodra (2010)
Ace ventura
Gran torino
Sikoly
Viharsziget
Oroszlánkirály
Szomorú: Karusszel
Beteg: Salo
Vígjáték: Így élni jó
Komoly: A rakparton (bár nem egészen világos, ez a kategória mit takar nálad)
Horror: Dracula
Összetett: Becstelen brigantik
Animáció: Toy Story
Sorrend nincs, illetve mindhez írtam bónuszt.
Top 5 legszomorúbb film:
Kék Valentin,Love Story,Édesek és mostohák,Schindler listája,Egy makulátlan elme örök ragyogása + Vágy és vezeklés
Top 5 legbetegebb film:
Cannibal Holocaust,Szerb film,Groteszk,Salò, avagy Szodoma 120 napja,Az emberi százlábú + Mártírok
Top 5 vígjáték:
Annie Hall,Dumb és Dumber - Dilibogyók,Van, aki forrón szereti,Trancsírák,Fogd a pénzt és fuss! + A híres Ron Burgundy legendája
Top 5 legkomolyabb film:
Match Point,Requiem egy álomért,Kasszandra álma,Édes november,A felolvasó + A bárányok hallgatnak
Top 5 horror film:
A texasi láncfűrészes mészárlás,Psycho,Halloween,Rémálom az Elm utcában,Stephen King: Az + Interjú a vámpírral
Top 5 legösszetettebb film:
Ragyogás,Az éhezők viadala,Napos oldal,Donnie Darko,Fekete hattyú + London
Top 5 animációs film:
A Robinson család titka,Halott menyasszony,Terhelt Terkel,Túl a sövényen,Szörny Rt. + Toy Story 1.-3.
amúgy a Salo nem beteg film szerintem, hanem az a kor és az a szűk társadalmi réteg akik ott mindent megtehettek. Meg persze az az eltorzult ideológia.
na ez beteg.p
nagyon koszonom foleg aki sokat dolgozott vele :)
Annyi lenne hogy Az egy makulatlan elme orok ragyogasa az nem unalmas? en tobbsegben csak rosszat hallottam rola ...
köszönöm,
nekem a hívatlan vendég tetszett, de csak azért, mert ki tudtam találni még a csattanó előtt hogy mi történik (az egy könnyedebb horror)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!