Van ilyen ló? Amelyiket a legjobb lovasok is feszítőzablával lovagolják magas kategóriákban, díjugratáson?
Most ez onnét jutott eszembe, hogy a Whitaker nevű híres lovasnak olvastam valami foltos lováról, amit ő is csak feszítővel tudott lovagolni, pedig jó lovas.
Miért?
"A hobbista is tudhatja használni, nem ezen múlik"
Aha,ja .... 10 ből 2 tudja.... Hány olyan videót látni ,hogy az idióta feszítővel rángatja szét a lovat.
De nem azért nem tudja használni, mert hobbista. Én sem versenyzek, mert ügetőm van, és csak díjlovaglásra van REV-m, a ló képzett, de tudom, hogy nem azt mutatja, amit ezeken a versenyeken látni akarnak. Ennyi, mezei hobbista vagyok. Na bumm. Abszolút nem ezen múlik, az meg már egy külön dolog, hogy sokan a feszítőt azért teszik a ló szájába, mert "kemény a szája", vagy "rohan". Az enyém is rohant, mint az őrült, mikor elhoztam, ma már nekem kell noszogtatni - akkor mondjuk megy is, mint a gőzgép.
Az meg egy külön dolog már, hogy mennyire is lovas nemzet a magyar... Sokszor ezt remekül reprezentálja a Nemzeti Vágta...
"Az meg egy külön dolog már, hogy mennyire is lovas nemzet a magyar... Sokszor ezt remekül reprezentálja a Nemzeti Vágta..."
Ez aztán témába vág.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!