Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak a nők?
Társkeresőn keresgélek, ráírok jó nőkre, kicsit csúnyábbakra is. De egyiktől sem kapok sose semmi választ.
Pedig szerintem külsőmmel nincs gond, magas,190cm+. sportos. Viccből ráírok 1-2re de úgyse kapok választ , csak megnézik a levelet ennyi.
En no vagyok, es nem vagyok fent egy tarskereson se, es meg van a velemenyem azokrol a pasikrol akik ilyen lusta modon akarnak part talalni.
Koltoi kerdes- miert nem lehet kimozdulni a gep mellol? Eljarni egyesuletekbe, csoportokba valahova ahol tenylegesen lehet ismerkedni, de az eroltetett randizas nelkul. Ahol az ember kaphat tobb eselyt is, ha mondjuk felenkebb, mert tobbszor talalkozik a masikkal. Ahol jobban onmagad lehetsz, mert nincs ott a randi kenyszer.
"Eljarni egyesuletekbe, csoportokba valahova ahol tenylegesen lehet ismerkedni,"
Tudnál mondani konkrétan ilyeneket? Mert én pl. szívesen eljárnék, de nem igazán ismerek ilyen lehetőségeket.
Ha Budapesten elsz, akkor igazan konnyu helyzetben vagy.
Meetup.com , csatlakozhatsz kulonfele erdeklodesi koru csoportokhoz, megismerkedhetsz nagyon sok emberrel.
En Londonban igy talaltam baratokat, igy ismerkedtem meg a baratommal is.
Ha meg van egy kis vallalkozoszellem benned, akar elindithatod a sajat csoportodat is.
www.couchsurfing.com egy masik nagyon jo oldal, ahol csatlakozhatsz kulonfele esemenyekhez, te is jelezheted, hogy mit tudomen moziba mennel, tarsasagot keresel.
Toled fugg.
Sokkal hamarabb fogsz nokkel talalkozni, akiken szinten nincs rajta a randikenyszer, szoval ok is oldottabbak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!