Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít, hogy bizonyos pasik mindig azonnal válaszolnak?
De esküszöm, nem számít, hogy reggel 6-kor írok, vagy az éjszaka közepén, abban a pillanatban már olvassák is és válaszolnak.
Nekem ez iszonyat tömény és nyomulós, pedig sajnos sok ilyen srác van. Nekik semmi életük nincs, soha nincs semmi dolguk?
Hallottál már az okos telefonról és az értesítésekről ?
Nekem pl bárhol írnak azonnal látom mert jön az értesítés a telefon meg mindig nálam van. Nem értem miért kellene várni mondjuk 3 órát, meg mitől lenne ez nyomulós.
Hm, érdekes!
Én ilyenen nem tudok kiakadni.
Örülök, hogy ír és gördülékeny a beszélgetés.
Egy kicsit irigyellek, hogy ez a legnagyobb problemad... .-.
Persze, ha ugy vesszuk, az olyan ferfiak akik folyamatosan a mobiljukat nyomkodjak, magukkal viszik furdeshez, tenyleg eleg gazosak.
Ezt a problémát én sem tudom átérezni. Nekem pl jó érzés, mikor hajnalban felriadok egy hülye álom miatt, ráírok páromra, és ő azonnal visszaír, mert ő is rosszul aludt. Irogatunk pár percig egymásnak, aztán alszunk tovább, kissé megnyugodva.
De ilyen fordult már elő haverral is. Pont fent volt, válaszolt, ennyi.
Megfordítva a kérdésedet: neked meg nincs életed, hogy ilyesmin kattogsz?
Én is szeretem ha egyből ír, mert akkor gördülékeny a beszélgetés, de azt is átérzem, amire te gondolsz, hogy ő is azt feltételezi, hogy te is egyfolytában ráérsz és megsértődik ha nem írsz vissza egyből.
Egyszer suliba rohantam Pesten, vonaton visszaírtam, aztán tömegközlekedés közben nem tudtam, és mire beértem már lehisztizte magában a dolgot, hogy én mekkora szemét vagyok. Na ott tiltottam le a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!