Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem idegesít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít, hogy bizonyos pasik mindig azonnal válaszolnak?

Figyelt kérdés

De esküszöm, nem számít, hogy reggel 6-kor írok, vagy az éjszaka közepén, abban a pillanatban már olvassák is és válaszolnak.

Nekem ez iszonyat tömény és nyomulós, pedig sajnos sok ilyen srác van. Nekik semmi életük nincs, soha nincs semmi dolguk?

2016. jún. 12. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy lányban is van ilyen.

Szerintem ő nem arra gondol, mikor a párjának bármikor írhat egy rossz álom után, hanem arra, mikor online ismerkedik valakivel, aki kb. úgy tűnik, hogy mindig a gépre, telefonra mered és azt várja, hogy írjon már, mert azonnal válaszol. Az ilyet én sem szeretem, mindig arra gondolok, hogy ennyire semmi dolga? Oké, hogy okos eszköz, meg értesítések, de halál komolyan sose csinál semmi olyat, ami fontosabb annál, hogy nyomja a netet?

Főleg, mivel ilyenkor mindig ott lebeg az, hogy ő rögtön ír és várja, hogy na, mi lesz, és te? A legrosszabb mikor el is kezdi sajnálni magát, hogy ő csak vár és neked meg nem ő az első. Bakker nekem az életem az első...

Meg a chat bajnokok, akik miatt már offline a facebook chatem, mert bármikor bármit megnéztem, már azonnal írtak is, mert látták, hogy beléptem és akkor tuti rájuk érek. És el is várták, hogy oda-vissza írogassunk, akár órákig is nyomnák, bármikor.

Én nem tudok ilyenkor másra gondolni, csak arra, hogy nekem nem kell olyan pár, akinek szemmel láthatóan ennyire nincs semmi az életében, amivel elfoglalja magát, csak az, hogy nekem írogasson. Az ilyen lesz az, amelyik olyan, mint valami fojtogatós futónövény, mivel saját élete nincs ezért rád fog tekeredni és megöl.

2016. jún. 13. 00:54
 12/18 PearlDiver ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki rögtön válaszol.

Ha viszont megsértődik azon, hogy te nem, az gyerekes dolog.

2016. jún. 13. 01:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindenkinek mások az igényei az ilyen netes irkálások mennyiségét illetően. Ezért is jobb személyesen ismerkedni.
2016. jún. 13. 08:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Általában én is tudnék azonnal válaszolni, de van, hogy direkt várok, mert a lányok valóban túlzott nyomulásnak tartják, ha valaki mindig rögtön visszaír. A kérdező példája is igazolja.
2016. jún. 13. 08:58
 15/18 A kérdező kommentje:

A 11-es válaszoló mindent leírt, amit én is gondolok erről!!

Nekem az a bajom ezzel, hogy az ilyen emberek kapcsolatban is ilyenek, azaz, ha nem érsz rá velük beszélni, meg találkozni, mert mondjuk másokkal találkozol, a családoddal vagy, sportolni mész, tanulsz, stb, akkor egyből megsértődnek, és még ők vannak felháborodva, amiért neked van életed, nekik meg nincsen...

2016. jún. 13. 12:00
 16/18 anonim ***** válasza:
9%
Nem értem ezzel mi a probléma. Örülj neki, hogy válaszol és normálisan lehet valakivel beszélgetni. Engem pont ellenkezőleg, az kerget őrületbe, hogy ha valakivel "beszélgetek" neten és 10 percbe telik, mire leírja, hogy OK.
2016. jún. 13. 15:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam csetelni, csak uzenni.
2016. jún. 14. 09:55
 18/18 anonim válasza:
Vegyél nyugtatót!
2020. ápr. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!