Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan pasiról, aki sosem fog maga kezdeményezni, hogy később ne érezze magát átverve? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lassan a húszas éveim közepén járok, és mivel a külsőm eléggé átlag alatti (főleg a testalkatom), így természetesen az önbizalmam is a béka s***e alatt van. Emiatt sosem kezdeményeztem még egy lánynál sem, de ezt a "szokásomat" szerintem már meg is tartom, mert belebetegednék, ha egy csaj úgy csalna meg engem vagy szakítana, hogy elsősorban én ragaszkodtam hozzá a kezdetektől fogva, vagyis én voltam a kezdeményező fél. Persze, amint azt látom, hogy egy csaj vonzalmat érez irántam, akkor én is úgy fogok viszonyulni hozzá, de sosem fogom eljátszani azt a szélmalomharcot, amit sok ostoba pasi művel, hogy kis túlzással, épp csak nem nyalja fel a padlót az adott csaj lábai előtt, hogy adjon neki egy esélyt. Én nem leszek egy ilyen szervilis kis senki. Inkább büszkén halok meg szűzként. Biztos lesz olyan, aki idiótának gondol, de arra vagyok kíváncsi, hogy van-e köztetek olyan pasi, aki hasonlóan gondolkodik, mint én.

2016. dec. 29. 12:26
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon okosan teszed, kérdező! Legalább megmaradnak a csajok az igazi férfiaknak. Ebből is látszik, hogy evolúció bácsi nem hülye. Annak születik csak utódja, aki arra érdemes. Az ilyen lelki nyomoroncok meg csak elméleteket gyártanak gyerek helyett.
2016. dec. 30. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!