Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan pasiról, aki sosem fog maga kezdeményezni, hogy később ne érezze magát átverve? (bővebben lent)
Csak a munkahelyén kell felmondania :)
Ez hogy is van? Egyik nap zeng a jogos egyenlőségharc, de ilyenkor látszik, hogy mennyire nincs komolyan gondolva. A férfi oldjon meg minden problémát? A nő meg csak üljön le és várja ahogy kiszolgálják? Nem egy kicsit régies ez? Pont ez ellen menne a harc, nem? Vagy ez "maradhat"?
#24,
az önfenntartásért mindenkinek küzdenie kell, egy nőnek is saját magáért, ha épp nincs párja, ez is így van, mióta világ a világ.
Egyébként mindenkinek megvan a feladata egy párkapcsolatban is, a nőnek is küzdenie kell ott is, csak másképpen és más célokért, mint egy férfinak.
Ez a genetikai programunk, és ezt nagyon-nagyon nehéz felülírni modern társadalmi ideológiákkal.
Ez hogy is van? Egyik nap zeng a jogos egyenlőségharc, de ilyenkor látszik, hogy mennyire nincs komolyan gondolva. A férfi oldjon meg minden problémát? A nő meg csak üljön le és várja ahogy kiszolgálják? Nem egy kicsit régies ez? Pont ez ellen menne a harc, nem? Vagy ez "maradhat"?
A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad
He?
Pont ez az, hogy régen a nő ugrálta körbe a férfit, kiszolgálta, "asszonyállat, fehércseléd" stb. megnevezés mellett. Szavazati joga nem volt, tanulnia tilos volt, tehát dolgozni se tudott, csak tényleg alja cselédként.
Nos, ez ellen jött a feminizmus, és végre van a nőknek szavazati joga, (állítólag) ugyanannyit kapnak ugyanazért a munkáért, és keményen dolgoznak napi 8 órában.
A feminizmus és a neme közötti egyenjogúság nem jelent EGYFORMASÁGOT. Majd akkor fogok én udvarolni a pasinak, meg férfiként viselkedni a kapcsolatban, ha ti fogtok menstruálni, szülni, és szoptatni.
Az soha, senki nem mondta, hogy az lenne a cél, hogy a nők férfiak lehessenek, a férfiak pedig nők! Csupán azt, hogy egyenrangúak és egyenjogúak.
Amíg ti itt vonyítotok, hogy a nőknek könnyebb, a nőknek jobb, és nők akartok lenni, addig nem is értem, miért várjátok, hogy valaki férfinek nézzen titeket...
Ez egyszerű természetes kiválasztódás, hogy kihulljanak a selejtek. Sima biológia, pont úgy, mint az, hogy minden terhességből a negyede vetéléssel végződik, mert a magzat nem lenne életképes.
"Belebetegednék, ha egy csaj úgy csalna meg engem vagy szakítana, hogy elsősorban én ragaszkodtam hozzá a kezdetektől fogva."
Volt egy ismerősöm, átlagos srác. Jó tanuló volt és elég magának való, nem az a lányok után futó fajta. Az egyetemen lett barátnője, úgy, hogy a lány kérte meg, hogy járjanak. A srác nem volt halálosan szerelmes a lányba, de jól megvoltak, társaként szerette, nem is keresett mást. Aztán egy nap a lány - derült égből villámcsapás - bejelentette, hogy szakítani akar, és összejött a srác kollégiumi szobatársával.
Az, hogy a lány kezdeményezte a kapcsolatot nem garancia arra, hogy később nem fog szakítani. De szerintem egy ilyen szakítás rosszabb, mintha te kezdted volna a kapcsolatot és ő fejezi be, hiszen ott elintézheted azzal, hogy "nem jött össze", vagy hogy "ő nem szeretett téged úgy mint te őt". De ha ő kezdte és ő aztán mégis dobbant, akkor csak a totál kihasználtság érzése marad, illetve az, hogy "kiszeretett belőled".
Nagyon szép, kár, hogy ez úgy valósult meg, hogy mára a férfi a szolga, a csicskás aki hozza csak a havi 200 lepedőt amit a nő majd magára elkölthet és esetleg elismeri, hogy "szép volt Gerzson!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!