Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan pasiról, aki sosem fog maga kezdeményezni, hogy később ne érezze magát átverve? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lassan a húszas éveim közepén járok, és mivel a külsőm eléggé átlag alatti (főleg a testalkatom), így természetesen az önbizalmam is a béka s***e alatt van. Emiatt sosem kezdeményeztem még egy lánynál sem, de ezt a "szokásomat" szerintem már meg is tartom, mert belebetegednék, ha egy csaj úgy csalna meg engem vagy szakítana, hogy elsősorban én ragaszkodtam hozzá a kezdetektől fogva, vagyis én voltam a kezdeményező fél. Persze, amint azt látom, hogy egy csaj vonzalmat érez irántam, akkor én is úgy fogok viszonyulni hozzá, de sosem fogom eljátszani azt a szélmalomharcot, amit sok ostoba pasi művel, hogy kis túlzással, épp csak nem nyalja fel a padlót az adott csaj lábai előtt, hogy adjon neki egy esélyt. Én nem leszek egy ilyen szervilis kis senki. Inkább büszkén halok meg szűzként. Biztos lesz olyan, aki idiótának gondol, de arra vagyok kíváncsi, hogy van-e köztetek olyan pasi, aki hasonlóan gondolkodik, mint én.

2016. dec. 29. 12:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Csak a munkahelyén kell felmondania :)

2016. dec. 29. 13:21
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Am csak tapasztalatbol mondom hogy amitől ma fêlsz és tartasz az be fog következni de nem azért hogy rosszatakarjak neked kérdező ha majd a rosszat megtapasztalod akkor majd felnyílik a szemed és majd észreveszed ki az a nő aki nem csak kihasznàl hanem értékelni fogja amit te teszel érte ehhez sajnos szembe kell nézni a félelmeoddel !Vagy élhetsz így is de sok jóra ne szàmíts ha majd te fogod egy nap egy olyan lànynak a szívét összetörni aki majd mindent megtenne értetek akkor mit fogsz mondani hogy megérdemelte!?Szóval inkàbb nézz magadba !
2016. dec. 29. 13:21
 23/31 anonim ***** válasza:
50%
A "kezdj el edzeni,és minden egy csapásra megváltozik" tényleg elég közhelyes,azon kívül nem is mindig igaz..amúgy meg el kell, hogy keserítselek kérdező, ugyanis a nők nagy többsége nem kezdeményez..a #13as jól írta,a komolyabb nők azt várják egy férfitól, hogy legyen "harcos"..ezt várták az őskorban is,és ezt várják a XXI.században is (csak most mást jelent a szó, nem fizikai harcot, inkább a szellemisége legyen harcos)..az ilyen férfi biztonságot jelent a számukra, egy társat, akire mindig számíthatnak, aki megoldja a problémákat,legyen az bármi..és hát mondanos sem kell, az agilis,ambíciózus férfi sikeres az élet minden területén... ilyen felfogàssal kérdező,amit fent kifejtesz, csak a könnyűvérű nők fognak megtalálni, ők pedig mindig csalódást okoznak..
2016. dec. 29. 13:23
 24/31 anonim ***** válasza:
15%

Ez hogy is van? Egyik nap zeng a jogos egyenlőségharc, de ilyenkor látszik, hogy mennyire nincs komolyan gondolva. A férfi oldjon meg minden problémát? A nő meg csak üljön le és várja ahogy kiszolgálják? Nem egy kicsit régies ez? Pont ez ellen menne a harc, nem? Vagy ez "maradhat"?

2016. dec. 29. 13:25
 25/31 anonim ***** válasza:
68%

#24,

az önfenntartásért mindenkinek küzdenie kell, egy nőnek is saját magáért, ha épp nincs párja, ez is így van, mióta világ a világ.

Egyébként mindenkinek megvan a feladata egy párkapcsolatban is, a nőnek is küzdenie kell ott is, csak másképpen és más célokért, mint egy férfinak.

Ez a genetikai programunk, és ezt nagyon-nagyon nehéz felülírni modern társadalmi ideológiákkal.

2016. dec. 29. 13:30
 26/31 anonim ***** válasza:
44%
Egy nőt sem fogja érdekelni hogy te ilyen vagy kérdező !A mai nőknek a megbizható és nem tutyi mutyi pasi kell aki azt sem tudja mit akar vagy inkàbb behúzza fülét farkàt mert attol tart hogy àtverik igy csak kb szeretőnek kellessz elmondjàk majd jajj az én férjem milyen aztàn ennyi nem vàlik el egysem örök màsodik leszel !Akkor majd észre veszed hogy csak jobb lenne egy olyan nő aki fiatal és szeretne csalàdot alapitani veled és többre kellessz de ehhez a hozzààllàsodon kellene vàltoztatni!
2016. dec. 29. 13:33
 27/31 anonim ***** válasza:
65%

Ez hogy is van? Egyik nap zeng a jogos egyenlőségharc, de ilyenkor látszik, hogy mennyire nincs komolyan gondolva. A férfi oldjon meg minden problémát? A nő meg csak üljön le és várja ahogy kiszolgálják? Nem egy kicsit régies ez? Pont ez ellen menne a harc, nem? Vagy ez "maradhat"?

A válaszíró 42%-ban hasznos válaszokat ad

He?

Pont ez az, hogy régen a nő ugrálta körbe a férfit, kiszolgálta, "asszonyállat, fehércseléd" stb. megnevezés mellett. Szavazati joga nem volt, tanulnia tilos volt, tehát dolgozni se tudott, csak tényleg alja cselédként.

Nos, ez ellen jött a feminizmus, és végre van a nőknek szavazati joga, (állítólag) ugyanannyit kapnak ugyanazért a munkáért, és keményen dolgoznak napi 8 órában.

A feminizmus és a neme közötti egyenjogúság nem jelent EGYFORMASÁGOT. Majd akkor fogok én udvarolni a pasinak, meg férfiként viselkedni a kapcsolatban, ha ti fogtok menstruálni, szülni, és szoptatni.

Az soha, senki nem mondta, hogy az lenne a cél, hogy a nők férfiak lehessenek, a férfiak pedig nők! Csupán azt, hogy egyenrangúak és egyenjogúak.

Amíg ti itt vonyítotok, hogy a nőknek könnyebb, a nőknek jobb, és nők akartok lenni, addig nem is értem, miért várjátok, hogy valaki férfinek nézzen titeket...

Ez egyszerű természetes kiválasztódás, hogy kihulljanak a selejtek. Sima biológia, pont úgy, mint az, hogy minden terhességből a negyede vetéléssel végződik, mert a magzat nem lenne életképes.

2016. dec. 29. 14:18
 28/31 anonim ***** válasza:

"Belebetegednék, ha egy csaj úgy csalna meg engem vagy szakítana, hogy elsősorban én ragaszkodtam hozzá a kezdetektől fogva."

Volt egy ismerősöm, átlagos srác. Jó tanuló volt és elég magának való, nem az a lányok után futó fajta. Az egyetemen lett barátnője, úgy, hogy a lány kérte meg, hogy járjanak. A srác nem volt halálosan szerelmes a lányba, de jól megvoltak, társaként szerette, nem is keresett mást. Aztán egy nap a lány - derült égből villámcsapás - bejelentette, hogy szakítani akar, és összejött a srác kollégiumi szobatársával.

Az, hogy a lány kezdeményezte a kapcsolatot nem garancia arra, hogy később nem fog szakítani. De szerintem egy ilyen szakítás rosszabb, mintha te kezdted volna a kapcsolatot és ő fejezi be, hiszen ott elintézheted azzal, hogy "nem jött össze", vagy hogy "ő nem szeretett téged úgy mint te őt". De ha ő kezdte és ő aztán mégis dobbant, akkor csak a totál kihasználtság érzése marad, illetve az, hogy "kiszeretett belőled".

2016. dec. 29. 17:49
 29/31 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, kár, hogy ez úgy valósult meg, hogy mára a férfi a szolga, a csicskás aki hozza csak a havi 200 lepedőt amit a nő majd magára elkölthet és esetleg elismeri, hogy "szép volt Gerzson!".

2016. dec. 29. 20:47
 30/31 anonim ***** válasza:
Máté, fejezd már be a f-szságodat, inkább próbálj meg csak fele ekkora lúzer lenni és elkapni valami csajt.
2016. dec. 29. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!