Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az ilyen pasiról? A többi lent

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot pár hete társkeresőn, aki olyan szövegeket nyomott, hogy kb helyben belezúgtam. Meg hogy tök egyhúron pendülünk. Aztán ahogy mentünk bele a kapcsolatba, találkozgattunk, még egész jó volt, most pár napja meg kezd olyan bunkócska lenni. Pl azzal kezdődött, hogy most hétfőn írta viberen, hogy nemsokára ír, csak beszél telón egy haverjával, azt hittem kb félóra, aztán jó 2 órás beszélgetés után megjelent, semmi bocsi, csak hogy már milyen régen beszélt ezzel a haverjával. Végre írunk viberen, erre 10 perc múlva közli, hogy lent várja egy másik haverja és ma már nem tudunk beszélni. Másnap mondtam neki, hogy ez kicsit rosszul esett, mert menjen haverozni, de ha már egy kezdődő kapcsolatnál is a haverok fontosabbak... Aztán megbeszéltük, hogy két ünnep közötti időszakot együtt töltjük, már nem lesz semmi haver, mindenkit letudott, hogy velem lehessen. Tényleg tegnapelőtt egész nap együtt voltunk, volt szex, jó volt minden I love you, mikor rákérdeztem, hogy ma milyen terve van velem, mit csináljunk. Erre ilyet beszól, hogy elvileg velem tervez, de írt pár haverja, hogy össze kéne futni. Megint a haverok.... És elkezdett velem üzletelni, hogy hogy oldjuk meg úgy a talit, hogy velük is tudjon és velem is. Kb a Kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad szitu. Erre már rohadtul berágtam, mondtam, hogy jó, menj akkor a haverjaiddal, engem ne ugráltasson már. Beraktam én is más programot. Azóta teljesen elkezdett nyomulni, írogat, meg százszor bocsánatot kér, hogy én vagyok az első, meg hogy velem akar lenni, stb. Gondolom ez már ilyen magyarázó szöveg. És az a legdurvább, hogy 3x is visszamondtam a barátnőmet, akit imádok, pont azért, hogy a pasival lehessek.

2016. dec. 29. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nekem tök normálisnak tűnik, hogy veled is akar lenni és a haverjaival is. Te inkább tűnsz tapadós piócának, aki máris ki akarja sajátítani szerencsétlent, ráadásul miatta kezded lemondogatni a saját programjaid is, úgy, hogy a kutya se kért erre.. Ráadásul elvárod, hogy mindent ejtsen az ember és csak veled foglalkozzon.. Szerintem ez rettenetesen gáz, kíváncsi leszek, meddig bírja az ürge ezt az önző csicskáztatást és hisztit, amit művelsz.
2016. dec. 29. 10:38
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj az ilyen pasikkal hogy csak addig mennek ameddig meg nem kapnak aztàn megint minden kezdődik előröl!Ezalatt azt értem hogy csak akkor mondta vissza a haverokkal való talit mikor te beràgtàl pontosan tudja hogy most kezd kibontakozni a kettőtök kapcsolata és ilyenkor hagy cserben és ha megnyugszol hidd el a haveroknak engedni fog!
2016. dec. 29. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes. Tudod,lesz egy szint, érezni fogod magadtól is, szóval ne kérdezd hány évesen, mert nem kórhoz kötött. De, amikor ezt érzed, akkor úgymond, felnősz!!

Ki fogod szűrni az ilyen dolgokat hamar, nem fogod ilyen dolgokon felidegesíteni magad, nem esel szerelembe pár sablon szöveg után, társat is majd a józan eszed alapján választasz és tudni fogod ki a hozzád illő egyén. Most nehogy már leharapd a fejét, csak mert neki a haverok is fontosak. Neked ez nem tetszik beszéld meg vele 1 szer, ha nem akar változtatni keress olyat, aki ilyen szempontból is hasonlóan gondolkozik mint te. Egyszerű az élet hidd el, de ehhez fel kell nőni.

2016. dec. 29. 10:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Na igen, vagy a haverok, vagy a barátnő.

Lehet, váltott napokat kéne tartani, és Te is lehetnél a barátnőddel, megbeszélés kérdése az egész.

Csak nehéz úgy, ha a haverok rángatják összevissza(akiknek lehet, nincs bnőjük)

Előnye a dolognak, hogy később biztos nem fogsz unatkozni mellette, sok nőnek pont az a problémája, hogy a párjának 1 darab haverja sincs, akit meghívhatnának, bulizhatnak, stb.

2016. dec. 29. 10:42
 5/10 anonim ***** válasza:
A màsik az hogy nem mindegy hogy pl kb 10-20 éve hàzasok vagytok vagy több éve együtt laktok és néha napjàn elmegy a haverjaival sörözni ezzel nincs is gond de ha a kapcsolatotok most kezd kibontakozni akkor illik az hogy belead mindant a haverjai meg megérthetik ez a természetes sztem előbb utóbb te kell hogyaz első legyél
2016. dec. 29. 10:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Félre ne értsetek, egyáltalán nem akarom kisajátítani, meg nem lógok rajta, mint egy pióca. Na de az azért luxus, hogy majdnem mindennap előjön vmi haver?!? Főleg úgy, hogy megbeszéltük, hogy két ünnep között egymásra érünk. Az előző párkapcsolatomban is volt a pasinak haverja, egy héten egyszer taliztak is, egy árva szót sem szóltam, sőt. Érdekes vele működött, 10 évig voltunk együtt. Nem azt mondtam, hogy ejtsen minden havert, de azért egy kapcsolat elején így áll az egészhez, akkor mi lesz később?
2016. dec. 29. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
3-as igen meg néhàny pasi is felnőhetne hogy ez egy idő utàn a nőnek kevés lessz !Haverok ide vagy oda attol függetlenül nem feltétele hogy ne legyen később csalàdja stb!Persze az sem mindegy milyen haverjai vannak link alakok vagy komolyabbak mert nem mindegy hogy kik veszik körül egy normàlis férfi tud hatàrt húzni a haver meg a bnő között de nehogy màr a haverok vigyék màr a prímet !1-es akkor szedj össze egy kurvàt az csak este kell nappal meg a haver !
2016. dec. 29. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi volt az a szövege, amitől egyből belezúgtál?
2016. dec. 29. 11:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Jó túlzás, nem belezúgtam, csak olyan szinten egyből egyhúron kezdtünk lenni, hogy oda vissza voltunk egymástól.
2016. dec. 29. 11:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Sztem fogd fel lazàn a dolgokat te is menj el bnőzni ha ő a haverokat vàlassza ha szeret akkor engedni fog neked is és több időt tölt el veled ha nem akkor mehet a levesbe!
2016. dec. 29. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!