Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, nektek rosszul esik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, nektek rosszul esik, ha egy lány más pasiról áradozik?

Figyelt kérdés

Nyilván, ha nagyon tetszik nektek a lány, akkor igen. De akkor is, ha pl. csak bejön, de szexnél többet amúgy sem akarnátok tőle?

Áradozás alatt azt értem, hogy mondjuk elmeséli, ki tetszik neki, kivel randizik, vagy az exéről beszél.

2016. júl. 15. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha csak szex van, akkor nem igazán érdekel. Ha össze akarok jönni vele, akkor zavar, igen.
2016. júl. 15. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
ne! A felesleges női csevejt, ami nem visz előre se engem, sem a kapcsolatunkat azt valahogy képtelen vagyok meghallani. (szerencsére)
2016. júl. 15. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha csak szex van és tényleg nem érzek iránta többet, teszem azt barátságnál akkor nem zavar.

Kivéve ha szexről kezd el áradozni, hogy másikkal milyen volt.

De az, hogy tetszik neki valaki, kivel randira akarna menni akkor nem zavarna, barátként lehet örülnék is neki, hogy talált valakit, bár egy biztos szexpartnert elveszíteni nem jó érzés, de ha barátomról van szó akkor nem nagy áldozat.

23/F

2016. júl. 15. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar, még ha a lány egy egyszerű iskolatárs, akkor is. Alapból egy sz*rnak érzem magam, úgy meg méginkább annak érezném.
2016. júl. 15. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Zavar, de elfogadom, mert ronda vagyok. Az lepne meg, ha nem így lenne. Valószínűleg le kell majd nyelnem a sorozatos megcsalásokat is.
2016. júl. 15. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!