Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja a fiúkat ha egy lány sokat áradozik, és gyakran sír?
De jó! Nem is gondoltam volna. Mindig azt érzem, hogy ezt a tulajdonságomat nem annyira tolerálanák. Általában ha sírok, akkor a világban levő szenvedők jutnak eszembe, és nem tudom mennyire működik ez, de próbálok pozitív energiát küldeni ilyenkor. Annyira szeretnék segíteni, csak nem tudom, mit kéne tennem, de valahogy, mint ahogy a "What More Can I Give?"-ben iselhangzik Just sending your love has to power to heal, és ilyenkor valahogy ezt próbálom átérezni.
Viszont annyira boldog is tudok lenni, mert rengeteg szép dolog történt már velem, amiket még habár néhány sok ideje is történt, még mindig nem tudok felfogni, és ez mndig kifakad belőlem. Egyébként 16 éves vagyok.
Filmeken is? :)
Szerintem ez aranyos,ne változz meg.
Filmeken kevésbé, habár előfordult már. Ilyen film például az Édesek és Mostohák, azon mindig nagyon elgondolkozok, és nagyon megérint a helyzet, amit a film feldolgoz.
Másképpen legikább az idilli hangulatú vígjátékokat kedvelem, mert jól kizökkentenek a minden napi problémákból, de ha ezt a hatást szeretném elérni, akkor először inkább a zenével próbálom, mert sokkal jobban kikapcsol, nem nézek túl gyakran filmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!