Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Egyik barátotok/haverotok szerelmes volt valakibe vagy tetszett neki és annyit beszélt róla,hogy te is megkedvelted/beleszerettél? (Jelenleg ilyen helyzetben vagyok,az egyik nagyon jó barátnőm szerelmes egy srácba és állandóan róla beszél,képeket mutogat meg videókat. Annyit áradozott róla,hogy én is megkedveltem... Ti mit csináltatok ilyen helyzetben?)2013. júl. 1. 20:11
1/2 anonim válasza:
Velem még nem. Próbáld terelni a témát, beszéljetek másról, a srácot meg verd ki a fejedből, ha fontos a barátságotok.
2/2 anonim válasza:
A srácot azonnal felejtsd el! Első számú szabály: Aki a barátnődnek pánya, arra az út neked le van zárva!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!