Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sanya1989 kérdése:
Lányok egy ilyen pasiról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
27 éves, átlagosan néz ki, szabadidejében szeret melózni, nem kőgazdag, nem is egy páva, nem alkesz, a bulik világa nem igazán vonzza, csendes, nem erőszakos jellem, de nem is gyáva, ismeri a hibáit, nem haragtartó, szóval nem sok extrával van a világon! Kíváncsi vagyok a véleményekre!
Egy teljesen hétköznapi szürke egér. Lehet barátnőd, haveromra is majdnem mind jellemző, és neki is van csaja, mindig is voltak barátnői, de mind olyan ronda volt, hogy én bottal sem nyúlnék hozzájuk. Ő egyszerűen leadta a szintet, mert rájött, hogy ilyen adottságokkal a nőktől sem várhat extrákat. Szép nőre, csak képeken csorgatja a nyálát.
2016. nov. 21. 17:30
2/12 anonim válasza:
Nem tetszik, hogy nem bulizik és nem iszok alkoholt.
2016. nov. 21. 17:38
3/12 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok annyira sötét! :D
Hosszú és nehéz út után (ezt inkább nem részletezem, lényeg, hogy az erkölcsi bizim nem igazán hófehér) jutottam erre a szintre! Tisztelem és becsülöm a nőket, és jó lenne már találnom valakit! :) Ilyenkor a normális csajok hol vannak? Online semmi más nem szokott menni, csak a duma! Nem szoktam nyálat csorgatni, elfogadom, hogy most ez van, de remélem hogy valaki, aki tartós kapcsolatra vágyik, az rám ír!
2016. nov. 21. 17:46
4/12 anonim válasza:
Mentálisan nem vagy éppen stabil. :)
2016. nov. 21. 17:57
5/12 anonim válasza:
27 évesen nem reagálhatsz ennyire vulgárisan és ingerülten egy tökidegen üzenetére, főleg ha nőstényeknek szeretnél tetszelegni és magad egy jámbor jóembernek bemutatni. :)
2016. nov. 21. 18:13
6/12 anonim válasza:
hát oké
de én inkább felbontok egy sört
2016. nov. 21. 18:45
7/12 anonim válasza:
"szeret melózni, nem kőgazdag, nem is egy páva, nem alkesz, a bulik világa nem igazán vonzza, csendes, nem erőszakos jellem, de nem is gyáva, ismeri a hibáit, nem haragtartó,"
A kedvenc részem a nem sok extrával van megáldva. mi lenne az extra? Neked milyen extráid vannak? Ha te nem a csaj vagy hanem a pasi akkor vágom a kérdést ... :D
2016. nov. 21. 19:23
8/12 A kérdező kommentje:
Pasi vagyok!:D Olyan extrákra gondoltam, ami másoknál lehet menő, de nekem nem jön be: van, aki búza (hányok tőlük), van aki feszít a semmire (láttam olyat, hogy Terminátort egy sportgiliszta majdnem agyonvert), van, aki önimádó, van, aki perverz (egyetlen megoldás a kasztrálás), van, aki lenéző (közben a legnagyobb csicska a környéken), szóval ilyen érdekességekkel nem rendelkezem
2016. nov. 21. 19:59
9/12 anonim válasza:
Nálunkfele az intelligencia, nagyon piacképes szakmában tapasztalat, remek humorérzék, megfontolt és visszafogott személyiség, igényes, rendezett megjelenés, őszinteség, talpraesettség, önkritika számít extrának (sajnos tényleg extrának látjuk manapság és nem alapnak), ilyensmiid vannak-e?
2016. nov. 21. 22:30
10/12 A kérdező kommentje:
Őszintén? Amiket felsoroltál, az mind meg van bennem!:) Azt hittem, ezek ebben a világban már háttérbe szorultak, azért nem említettem meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!