Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok egy olyan 30as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan 30as pasirol, aki az exe helyere keres valakit?

Figyelt kérdés
A pasinak csak 2 kapcsolata volt,amik nagyon rovidek voltak. Az egyik novel vesztette el, atverte a no,es szakitottak. A masik nore azt mondja,o volt elete szerelme,vele akart csaladot,stb, pedig csak evet voltak egyutt kb egy kis tulzassal. Ez a no is kihasznalta,es kitette. Allitolag annyira kikeszult a hianyatol,hogy azt allitja,o tobbet soha nem tud mar szerelmes lenni,mert mindenhol ot latja,mindenrol eszebe jut,o tokeletes volt neki. Ez mar egy eve volt,azota senkije nem volt. En bejottem nala a kepbe,randikon jol erezte magat, bar olyan volt mint egy szuz. Mikor rakerdeztem hogy lehet e akkor valami komolyabb koztunk,akkor azt mondta nem, mert az exe hianyzik neki. A pasi barataival tartom a kapcsolatot,es azt mondjak hogy a pasi egyebkent is nehez eset. Azt mondta a pasi ujabban hogy megismerkedett egy uj novel,akivel kizelebb latja a terveit megvalosulni... Utana felsorolta az osszes jo tulajdonsagom,hogy mennyire tokeletes vagyok, es hogy nem akar kihasznalni,megbantani, ne haragudjak ra.... A baratai viszont azt mondtak hogy nincs is senkije...
2016. szept. 25. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát.

Lehet hogy te vagy az akivel van esély

ilyen lelki nyomorék fazonokat csak messziről elkerülni szabad :D

Én is voltam már padlón, az első barátom hozáállása, és a kapcsolat körülményei teljesen kicsináltak.

De összeszedtem magam, és eszem ágában se lenne olyan karaktert magam mellé találni még egyszer, mint az exem

De hát ez a világ ilyen, ha nincs kedved a kis játékaihoz, távolodj el tőle finoman.- mert már kötődsz hozzá, ő meg kitudja-nem egyértelmű.

2016. szept. 25. 08:52
 2/3 anonim ***** válasza:
En hagynam.
2016. szept. 25. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem kár erőltetni. Hiányzik ez neked???
2016. szept. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!