Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megmondtam neki: 1 hiszti és repül. Én erre nem vagyok
vevő" Mit gondoltok egy ilyen pasiról?
menjen vissza a jó édes anyjába ^^ ennyit
2013. ápr. 27. 18:04
hogy egy farok
más kérdés, hogy mindegy mit gondolok, ha van aki vele van
úgyis csak az számít
2013. ápr. 27. 18:06
Minden pasi megváltozik azért akit szeret... az én pasim is ilyen volt... de miután kétszer kiosztottam és otthagytam megküzdöttem azért h odafigyeljen arra amit mondok és most már "az van amit én mondok" nem jár el bulizni ( jó elengedem a haverokkal csak azért velem töltsön több időt ),de nem megy... inkább velem van ha megy is akkor velem ez meg h ne barátkozzon lányokkal...hát én se tiltom meg a pasimnak tudom h engem szeret ha meg nem akkor hagy vigyék... jó ez kicsit felbassza a csajok agyát az ilyen viselkedést mint amit leírtál,de egy idő után minden pasi kezesbárány lesz :)
Önző kis veréb azt gondolom.
Azt gondoljuk,h egy szerencsetlen nyomorek.
Még sosem szeretett egy nőt sem igazán. Vagy max. 1-et, de azt elvesztette, és igy reakciózik.
2013. ápr. 27. 18:09
Meglehetősen szélsőséges megnyilvánulás, de egy pasi sem szereti a hisztit. Lehet hiszti meg játszmák nélkül is kommunikálni, megértőnek, toleránsnak lenni, és hiszti nélkül is meg lehet oldani ezeket a dolgokat. Mondjuk a leírtak arra utalnak, hogy páran már megpróbálták "birtokolni" amit szintén egy pasi sem tolerál jól.
Attól függetlenül, hogy a pasi egy tapló, és ő maga egyáltalán nem hajlandó kompromisszumra, de a nőtől elvárja, hogy alkalmazkodjon, ettől függetlenül azt gondolom, hogy a TARTALOMBAN igaza van, mert ha nem is egy alkalom után, de tartósan pont ezekkel a viselkedési módokkal lehet elveszíteni egy pasit - még akkor is, ha nem mondja ki, hogy ez az oka!
2013. ápr. 27. 18:13
azt gondolom, h menjen a p.csába, neked meg ha egy kis eszed is van, otthagyod.
2013. ápr. 27. 18:15
Igaza van... az a baj a mai fiatalokkal, hogy eszméletlenül ki akarják sajátítani maguknak a párjukat: "ne a haverjaiddal legyél már, hanem velem" stb... De, hogy korrekt legyen az egész, akkor ő sem pattoghat neked!
2013. ápr. 27. 18:17
Ha nem csak előadta magát, akkor legalább őszintén megmondta a véleményét. Én nem mondtam meg, de tudtam, hogy a következő jelenet, egyben az utolsó is lesz. Így is történt, le is léptem, ahogy kell. Ez így korrektebb volt?
2013. ápr. 27. 18:17
Kapcsolódó kérdések: