Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megmondtam neki: 1 hiszti és repül. Én erre nem vagyok vevő" Mit gondoltok egy ilyen pasiról?
azt gondolom, hogy nem szereti igazán a csajt, mert akkor ezek a kérdések fel sem merülnének, hiszen folyton vele lógna.
aki 1 ilyen mondat után dob valakit az önző, csak 1 valamire kell neki a másik és mindegy neki, ki az illető, csak legyen valaki
Pontosan így van, én attól, hogy összejövök valakivel, akármennyire is szeretem, attól még VAN életem, és ha folyton együtt lógunk, akkor egy idő után csak teherré válik, unalmassá. Az a jó, ha egyensúlyban van a kapcsolat, és az élet más területei (munka, barátok, szórakozás). Ettől lesz harmonikus egy kapcsolat.
Múltkor olvastam valahol, hogy a jó kapcsolat titka a külön töltött idő: akkor hiányoznak egymásnak a partnerek. Ha soha nem érzem a hiányát, akkor nem érzem azt sem, hogy fontos az illető...
talpraesett. ezt gondolom, amúgy meg igaza van, aki mellet nem vagy szabad, azzal minek együtt lenni
am lány vok.
lehet, hogy igaza van, de miért kell ezt ilyen lekezelő stílusban bejelentenie?
lehet egyébként egy párkapcsolatban szerintem minimálisan alkalmazkodni a másikhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!