Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Megmondtam neki: 1 hiszti és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Megmondtam neki: 1 hiszti és repül. Én erre nem vagyok vevő" Mit gondoltok egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem bírja elviselni ha egy nő hisztizik valami miatt: találkozzunk gyakrabban, ne barátkozz lányokkal, ne menj bulizni stb. Hogy 1 ilyen mondat és a lány repül. Hogy neki ne ossza be senki az idejét. Mit gondoltok az ilyen pasikról?
2013. ápr. 27. 18:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy igaza van, de ismertem olyan fiút is aki szintén ilyen volt (nem az én barátom volt szerencsére), hogy tilos volt bármit csinálni ami neki nem tetszett, a barátnője lány(!)barátaira is féltékeny volt, stb. Idegesítő az ilyen viselkedés, megértem, ha valakinek ez elveszi a kedvét a másiktól. Egy párkapcsolat nem arról szól szerintem, hogy mindenben a másikhoz alkalmazkodunk, hanem hogy elfogadjuk a másik viselkedését, vagy ha ez nem megy, akkor meg nem megpróbáljuk a másikat megnevelni, hanem keresünk olyat aki úgy jó ahogyan van.
2013. ápr. 27. 18:27
 12/19 anonim ***** válasza:

azt gondolom, hogy nem szereti igazán a csajt, mert akkor ezek a kérdések fel sem merülnének, hiszen folyton vele lógna.

aki 1 ilyen mondat után dob valakit az önző, csak 1 valamire kell neki a másik és mindegy neki, ki az illető, csak legyen valaki

2013. ápr. 27. 18:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondtam volna ilyet hanem leléptem volna. Hisztis pics*kkal foglalkozzon a szintén hisztis fizura bajnokok, a páva fiúk.
2013. ápr. 27. 18:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
#12 Nem, ez hülyeség, ha szeretsz valakit az nem azt jelenti, hogy rajta kívül már nem is foglalkozhatsz semmi mással / másokkal.
2013. ápr. 27. 18:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így van, én attól, hogy összejövök valakivel, akármennyire is szeretem, attól még VAN életem, és ha folyton együtt lógunk, akkor egy idő után csak teherré válik, unalmassá. Az a jó, ha egyensúlyban van a kapcsolat, és az élet más területei (munka, barátok, szórakozás). Ettől lesz harmonikus egy kapcsolat.

Múltkor olvastam valahol, hogy a jó kapcsolat titka a külön töltött idő: akkor hiányoznak egymásnak a partnerek. Ha soha nem érzem a hiányát, akkor nem érzem azt sem, hogy fontos az illető...

2013. ápr. 27. 18:36
 16/19 anonim ***** válasza:
ja, félreértettem, szal te vagy a lány? aki ezeket mondta a pasijának?
2013. ápr. 27. 18:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Elég lekezelő,flegma,és egomán a stílusa,szerintem elég öntörvényű és önző lehet,bár a szavaiban van némi igazság.
2013. ápr. 27. 18:54
 18/19 Missi_Key ***** válasza:

talpraesett. ezt gondolom, amúgy meg igaza van, aki mellet nem vagy szabad, azzal minek együtt lenni

am lány vok.

2013. ápr. 27. 19:54
 19/19 anonim ***** válasza:

lehet, hogy igaza van, de miért kell ezt ilyen lekezelő stílusban bejelentenie?

lehet egyébként egy párkapcsolatban szerintem minimálisan alkalmazkodni a másikhoz

2013. ápr. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!