Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan pasiról, aki sosem fog maga kezdeményezni, hogy később ne érezze magát átverve? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Lassan a húszas éveim közepén járok, és mivel a külsőm eléggé átlag alatti (főleg a testalkatom), így természetesen az önbizalmam is a béka s***e alatt van. Emiatt sosem kezdeményeztem még egy lánynál sem, de ezt a "szokásomat" szerintem már meg is tartom, mert belebetegednék, ha egy csaj úgy csalna meg engem vagy szakítana, hogy elsősorban én ragaszkodtam hozzá a kezdetektől fogva, vagyis én voltam a kezdeményező fél. Persze, amint azt látom, hogy egy csaj vonzalmat érez irántam, akkor én is úgy fogok viszonyulni hozzá, de sosem fogom eljátszani azt a szélmalomharcot, amit sok ostoba pasi művel, hogy kis túlzással, épp csak nem nyalja fel a padlót az adott csaj lábai előtt, hogy adjon neki egy esélyt. Én nem leszek egy ilyen szervilis kis senki. Inkább büszkén halok meg szűzként. Biztos lesz olyan, aki idiótának gondol, de arra vagyok kíváncsi, hogy van-e köztetek olyan pasi, aki hasonlóan gondolkodik, mint én.

2016. dec. 29. 12:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Közhely?Akkor maradj be punnyadva..Szíved joga:)
2016. dec. 29. 12:54
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

Nos ez a lúzer oldalról tényleg úgy működik, ahogy le irtad. A pasi majd összevizeli magát csak azért hogy a lány legalább egy kicsit figyeljen rá. Erre azt mondom: ne a lúzeroktól vedd a csajozási techikákat.

Van egy normális mód is, amivel nagyobb eséllyel fogsz normális nőt is. Eszerint kezdeményezhetsz nyugodtan, meg teheted az első lépést. De, ha lány semmi energiát nem fektetett az ismerkedésbe akkor nem érdekled. És több időt nem kell rá pazarolni. Nem kell megalázkodni, talpat nyalni... úgy működik mint a barátság kialakítása.

2016. dec. 29. 12:56
 13/31 anonim ***** válasza:
58%

#4-es versenyző kicsit ugyan nyersen, de megfogalmazta a lényeget.

Nem a külsőd a bajod, hanem az, hogy teljesen férfiatlan vagy. Belül, nem kívül.

A férfi lét lényege, princípiuma a harc, a küzdelem, nem rinyálni, menni előre, mindent megtenni, hogy elérd, amit akarsz. Akkor is, ha esélytelennek látszik, akkor is, ha semmire nincs garancia. Te pedig ennek totál az ellenkezője vagy. Tehetetlen, életképtelen, teszetosza alak, aki tenni nem akar semmit azért, hogy megkapja, amit akar, csak siránkozik.

És pont erre lenne jó a sport, mert ott megtanulnál küzdeni. Mert ott nincs mese, egyszerű a helyzet, nem olyan bonyolult, mint sok más dolog az életben, ott nem lehet béna kifogásokat gyártani mindenre, hogy megnyugtasd önmagad: vagy küzdesz, és haladsz előre, vagy rinyálsz, és nem haladsz sehová.

Sajnálom egyébként, hogy már nincs sorkatonaság, mert ott is nagyon jól megtanították a fiúknak ezt az egyszerű leckét: nincs kifogás, nincs rinya, küzdjél, és akkor van esélyed, elérheted a célt, de ha nem küzdesz, akkor soha.

2016. dec. 29. 13:01
 14/31 anonim ***** válasza:
29%

Az igen! Beérett apád nevelése mikor már 3 évesen ostorral kergetett ki fátvágni...

2016. dec. 29. 13:03
 15/31 anonim ***** válasza:
70%

soha nem fogsz büszke szűzként meghalni, mert látszik, hogy saját magad is frusztrált vagy miatta..

ne legyél "szervilis kis senki", de ettől kezdve a kérdésnek mi értelme? sírás?

2016. dec. 29. 13:08
 16/31 anonim ***** válasza:
18%

Igen, beérett, mert megtanultam elviseli a sz-rt, amit élet elémtol, megtanultam küzdeni, hogy elérjem, amit akarok, és megtanultam értékelni is, amit elértem.

De te csak rángasd a pcsödet tovább az áporodott g-ciszagtól bűzlő, félhomályos szobádban, gyártsad a kifogásokat majd 80 évesen is, hogy miért nem tudtad a farkad megmártani egy nőben sem, és sajnáltasd magad a világnak az interneten.

Have fun, tesó.

2016. dec. 29. 13:09
 17/31 anonim ***** válasza:
23%
Ez nekem ugy jön le mintha homokba dugnàd a fejed!Am ameik nő majd tapadni fog ràd az fog majd az ujjakőrécsavarni onnantol meg csak jàttszadozik veled ahogy akar de ne legyen igazam!Nem mindíg az a jó ha nő tapad ahhoz neked is kell kezdeményezni éreztetni kicsit hogy érdeklődsz felőle nem azt mondom hogy smàrold le te hívd el elsőnek randira hanem csak érdeklődj felőle mit csinal pl ma vagy holnap ha a nő nem veszi a lapot akkor elhiszem hogy nem fogsz egy idő utàn nyomulni de ne vàrd el azt hogy csak a nő érdeklődjön ehhez te is kellessz kettőn âll a vàsàr !
2016. dec. 29. 13:09
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

Csak úgy szólók, hogy küzdősportra becamoggot hozzánk egy szép napon, egy 30 körüli, kopaszodó, szemüveges, pocagos gyerek. Hogy ő szeretné kipróbálni. Fél évig járt be amikor összemelegedett a csapatunk legsportosabb csajával. Idén voltam hivatalos az esküvőjükre.

A sportot elkezdeni nehéz. Az elején csak a hátrányait érzed, főleg ha kisebbrendűségi komplexusod is van. Úgy érzed kinéznek, kinevetnek.

A tested sajog, nem bírod az iramot, légszomjad van... stb. Ezen mind átmegyünk. A jó dolgok majd 1 hónap után érnek, amikor érzed hogy hajlékonyabb vagy, hogy mozgékonyabb, hogy pozitívabb. Aztán nálam a sport az étkezést is beállította. Jobban kívánom az egészséges ételeket, nem nassolok, mert nem kívánom.

Sajnálom kérdező, de minden jó dologért küzdeni kell. Tenni kell.

A hozzád hasonló kanapéharcosokkal az a bajom, hogy teljesen úgy erzitek, hogy az hogy a világon vagytok akkor nektek alanyi jogon minden jár... A valóság meg az hogy mindenért küzdeni kell. A jó munkáért, a társért, a saját lelkibékédért, a jó alakért.

A kanapéharcosok meg ülnek a monitor előtt és sírnak, hogy a cégek szemetek, a nők szukák, mindenki egy szemét, a világ meg megérett a pusztulásra.

Szóval a sport nem fogja áldásos hatását kifejteni, ha heti 1x ellötyögsz valamit. De heti 3 intenzív mozgás eredményes lett.

2016. dec. 29. 13:12
 19/31 anonim ***** válasza:
49%

Mi ebben az átverés?! Az, hogy te rohansz a nő után és nyalod a lába nyomát, az te döntésed, és nem az övé, senki se kért erre.

Ahogy arra se, hogy olyan nők után fussatok, akiknek ez a "normális".

Két kérdés:

Egy helyen (buszon, buliban) vagy te, és egy átlagos srác, és egy átlagos lány. A lányt nézi az átlagos srác, mosolyog rá, a csaj visszamosolyog, te meg durcizol a sarokban, hogy ha akar tőled valamit, odamegy hozzád. Az átlagos srác pedig odalép a lányhoz. Szerinted kivel fog összejönni?

Másik kérdés: adva van három lehetőség, három olyan nő, akik "beérik veled", és hajlandóak lennének tenni is azért, hogy együtt lehessenek veled.

a: 32 éves, két gyereket nevel egyedül, rossz anyagi körülmények között, és maga is kissé elhanyagolt és túlsúlyos.

b: súlyos anorexiás, önértékelési problémás, és teljes mértékben aszexuális, aki kijelenti, hogy szex csak a házasság után lehetséges, gyereknemzés céljából, de elvárja a házastársi hűséget.

c: kövér, pattanásos, arcra átlagos lány, aki állandóan hisztizik, soha nem jó neki semmi, haragszik az egész világra, és utálja a szüleidet, a barátaidat, és a tesóidat (ha vannak), és elvárja, hogy kizárólag vele töltsd minden szabadidődet, kettesben.

Kit fogsz választani a három közül?

Tudod, ezt a "hátradőlök, és amelyik dugni akar, úgyis odajön" mentalitást te nem engedheted meg magadnak. Egyszerűbb lenne akkor már azt mondani, hogy inkább lemondasz a nőkről, a szexről, a családról, mert semmi, de semmi az ég világon nem vagy hajlandó tenni annak érdekében, hogy legyen csajod.

Márpedig senkinek sem jár alanyi jogon a párkapcsolat! Még a nőknek sem! ;)

2016. dec. 29. 13:14
 20/31 anonim ***** válasza:
72%
Egyik ismerősöm pont ilyen felfogàsú mint te és olyan nő utàn futott aki jó messze lakik tőle és szerelmes volt belé simàn felvàllalta aztân a nő megpattant nem költözött le hozzà én meg itt voltam neki de mivel ên mondtam neki hogy szeretném hogy nem csak otthon ülnénk mivel igy ismerhetjük meg egymàst nem csak az àgyban erre az volt a vàlasza hogy ên csak kihasznàlom !Szóval hogy is van ez !?A tapadós nő annyira kiràly de mégsem mert megpattan de aki meg nem kelleti magàt nap mint nap az nem kihívàs szóval ez elég furcsa na mind1!
2016. dec. 29. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!